ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:לא חייב ישר שני מקומות בצ'מפיונס.
גם להתחיל מסיבוב אחד לפני הפלייאוף (סיבוב 3) כמו שהליגה הקפריסאית שחלשה יותר משלנו קיבלה העונה זה מעולה.
אין שלב בתים כלשהו יש להם רק קונפרנס והסיכוי שהם יעברו את ניס הוא קלושhezildo אמר:יהיה העונה עומס משחקים מטורף, חייבים שגם הצהבת יגיעו לשלב בתים כלשהוא.
Shocking4U אמר:אתם מדברים כאילו יש שם איזה בעל בית עני שבלי ההכנסות מאירופה לא מחזק את הקבוצה. הם רחוקים מלעבור על חוקי הפיירפליי אחרי שכבר נענשו ויש להם בעלים שישים הרבה כסף מהכיס במידת הצורך
Shocking4U אמר:אין שלב בתים כלשהו יש להם רק קונפרנס והסיכוי שהם יעברו את ניס הוא קלושhezildo אמר:יהיה העונה עומס משחקים מטורף, חייבים שגם הצהבת יגיעו לשלב בתים כלשהוא.
Shocking4U אמר:השנה באמת הולך להיות עומס מטורף בגלל אירופה והמונדיאל. בגלל זה אני כל הזמן אומר שצריך להתחזק בעוד שחקן שניים במיוחד כשכבר הבטחנו שלב בתים
יש הרבה יותר צפיפות של המשחקים בגלל המונדיאלRakMaccabi31 אמר:Shocking4U אמר:השנה באמת הולך להיות עומס מטורף בגלל אירופה והמונדיאל. בגלל זה אני כל הזמן אומר שצריך להתחזק בעוד שחקן שניים במיוחד כשכבר הבטחנו שלב בתים
איזה עומס יהיה לנו במונדיאל, חודש פגרה
Shocking4U אמר:יש הרבה יותר צפיפות של המשחקים בגלל המונדיאלRakMaccabi31 אמר:Shocking4U אמר:השנה באמת הולך להיות עומס מטורף בגלל אירופה והמונדיאל. בגלל זה אני כל הזמן אומר שצריך להתחזק בעוד שחקן שניים במיוחד כשכבר הבטחנו שלב בתים
איזה עומס יהיה לנו במונדיאל, חודש פגרה