ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
וואלה זה מסוג המשחקים המובנים שאם נפסידApoc אמר:ברח לי מהראש שיש משחקים בכלל גם בארץ
עוד 48 שעות משחק והמועדון במסיבת עיתונאים מזיל ריר על פסז' ויובנטוס ובנפיקה
שום סיכוי שמנצחים את זה אה?
Smile אמר:אגב יש צפי לחזרתו לעניינים של גאבר?
lemmacantor אמר:יותר חשוב בשבירת לחץ של נתניה. שידרוס את ההגנה הרכה שלהם. סכנין לא לוחצת ככה. משחק ראשון בליגה ובבית צריך לפתוח חזק. אם פיירו כשיר לגמרי, אני מעלה אותו היום בהרכב.
דינדה לספסל, אצילי במקומו.
הבעיה של מכבי חיפה תחת בכר לא שבירת בונקרים, אלא התמודדות עם משחק לחץ של יריבה.
KevinDurant אמר:אני לא נכנס לשאלת המערך אלא יותר לעיקרון. עברו 4 ימים מהמשחק נגד הכוכב, נכון שיש עומס אבל מי שמסוגל לפתוח, שיפתח.
לא צריך לעשות פה רוטציות גדולות ורציניות עם שחקנים כמו מאור לוי, צ'יבוטה וכו' כל עוד אין צורך לכך.
אפשר לפתוח עם אצילי, פאני, ארד ואולי גם סאן במקרה הגרוע וזה כמעט חצי משחקני ההרכב שפתחו מול הכוכב.
לא יודע מה מצבו, אפשר רק לשער.Judokan אמר:KevinDurant אמר:אני לא נכנס לשאלת המערך אלא יותר לעיקרון. עברו 4 ימים מהמשחק נגד הכוכב, נכון שיש עומס אבל מי שמסוגל לפתוח, שיפתח.
לא צריך לעשות פה רוטציות גדולות ורציניות עם שחקנים כמו מאור לוי, צ'יבוטה וכו' כל עוד אין צורך לכך.
אפשר לפתוח עם אצילי, פאני, ארד ואולי גם סאן במקרה הגרוע וזה כמעט חצי משחקני ההרכב שפתחו מול הכוכב.
אני מסכים איתך לגמרי. אני מדבר על פיירו באופן ספציפי.
הרי הוא גם ככה סחב פציעה ושיחק איתה 90 דקות בבלגרד. זה השחקן האחד שאני לא רוצה לסכן שלא לצורך מול נתניה, אלא לתת לו את זמן המנוחה עד סכנין