הרכב ודיבורים לקראת מכבי ת"א

רק מכבי

חבר בבורד
חוק 24 השעות הסתיים, ואפשר להתחיל להתעסק במשחק הבא מול מכבי ת"א(יום ב' הקרוב - 31.8).

מבחן רציני ראשון לעונה.
מעבר ליריבות וליוקרה, יש פה הזדמנות לנצח וליצור רצף ניצחונות כשבהמשך ההגרלה זימנה לוח משחקים יחסית נוח.

איך הייתם עולים?

הייתי רוצה לראות משהו כזה:

גלזר
בטאיי-פדראו-נייג'ל-צונאמי
לוי - מוחמד
אזולאי
סייף - ברוניניו
נובאקוביץ(קאני)

רציונל:
-ממשיך עם חוליית ההגנה.
-שלישיית קישור חזקה באמצע.
-רוצה את סייף במגרש. שחקן שעובד ונלחם, ויודע גם להיכנס לאמצע ולהשאיר לבטאיי את הקו.
מניח שיהיו חלק שיעדיפו את קאני בקו/בחוד בגלל המהירות. לדעתי עדיף לשמור את קאני והמהירות לרגעים יותר מתקדמים במשחק. שוב, בהנחה ונובאקוביץ יוכל לפתוח.
-נובאקוביץ גם יכול לסייע בלחץ שמכבי ת"א תעשה בפתיחת המשחק. ולכן הוא מקבל מבחינתי עדיפות גם בעניין הזה.

חוק 24 השעות הסתיים, ואפשר להתחיל להתעסק במשחק הבא מול מכבי ת"א(יום ב' הקרוב - 31.8).

מבחן רציני ראשון לעונה.
מעבר ליריבות וליוקרה, יש פה הזדמנות לנצח וליצור רצף ניצחונות כשבהמשך ההגרלה זימנה לוח משחקים יחסית נוח.

איך הייתם עולים?

הייתי רוצה לראות משהו כזה:

גלזר
בטאיי-פדראו-נייג'ל-צונאמי
לוי - מוחמד
אזולאי
סייף - ברוניניו
נובאקוביץ(קאני)

רציונל:
-ממשיך עם חוליית ההגנה.
-שלישיית קישור חזקה באמצע.
-רוצה את סייף במגרש. שחקן שעובד ונלחם, ויודע גם להיכנס לאמצע ולהשאיר לבטאיי את הקו.
מניח שיהיו חלק שיעדיפו את קאני בקו/בחוד בגלל המהירות. לדעתי עדיף לשמור את קאני והמהירות לרגעים יותר מתקדמים במשחק. שוב, בהנחה ונובאקוביץ יוכל לפתוח.
-נובאקוביץ גם יכול לסייע בלחץ שמכבי ת"א תעשה בפתיחת המשחק. ולכן הוא מקבל מבחינתי עדיפות גם בעניין הזה.
עולה כמוך, מאותן סיבות מן הסתם.

הבעיה היחידה שלי (יותר עתידית, פחות למשחק הנקודתי) עם ההצבה של ברוניניו בכנף שמאל זה שעם צונאמי כמגן מאחוריו, האגף אמור להיות ריק לחלוטין רוב הזמן, אני מניח שבגלל זה גם בכר עשה את כל האלתורים וההמצאות עם ה3 שחקני הגנה.

סייף וגם 3 קשרים אחוריים זה אומר שלא נעבור את החצי
אני עולה עם אותו הרכב כמו שבת רק מחליף נובאקוביץ בקאני

גלזר
פדראו ניג'ל צונאמי
סייף בטאי
עלי אזולאי לוי
ברוניניו קאני/נובאקוביץ

שלושה בלמים, אמצע חזק, במשחק הזה אפשר לתת מחצית ראשונה לקאני זה מהמשחקים הבודדים שהוא מסוגל לתרום במהירות שלו, ברוניניו שחקן חופשי

הרבה אגרסיביות לחכות להם בחצי שלנו ולצאת למתפרצות + בעיטות מחוץ לרחבה של אזולאי וברוניניו

אם במקרה במקרה איכשהו יצליחו לחזור עם תוצאה טובה משם, לוח המשחקים שלנו אולטימטיבי בשביל לאפשר לקבוצה להתחבר (לאפשר, לא אומר שהיא תתחבר)

גלזר
צונאמי-שטייפמן/שון-נייג'ל-בטאיי
לוי-מוחמד-אזולאי
חורה-ברוניניו
נובא

5-3-2

גלזר
בטאיי פדראו לונוויק צונאמי סייף
לוי מוחמד
ברוניניו
נובה קאני

אמנם כנפיים של נכים אבל אופציה לזרוק כדורים קדימה לנובה ולעקוץ במתפרצות עם ברונינו (לתת לו את החופש לברוח לאגפים) והמהירות של קאני

גלזר
צונאמי פדראו נייג׳ל בטאיי
עלי לוי אזולאי
ברוניניו נובה קאני

מבחינתי שנובה יתן מחצית ואני מעדיף אותו פותח מאשר עולה מהספסל. שיהיה אפשר מההתחלה לזרוק עליו כדורים, שילך מכות עם הבלמים שלהם ויתיש אותם. קאני באגף לא כי אני מחזיק ממנו פשוט כי אני רוצה לפחות אגף אחד מהיר למתפרצות ושם את ברוניניו בצד שמאל לצערי כדי לחזק את האמצע עם עלי לצד ירין ואזולאי. מבקש מירין כל הזמן להיצמד שמאלה באמצע כדי לעזור לברוניניו במקרים שאני רואה שצונאמי לא תומך כדי שלא ישאר שם לבד.

מבחינתי במשחקים האלה מולם בחוץ זה קריטי לפתוח טוב ולא לספוג שער מהיר כי זה יכול להכניס אותך לסחרור, אני מעדיף לשחק סולידי בהתחלה ולהיכנס למשחק ולאט לאט לצאת יותר.

והכי חשוב: בלי קו הגנה קמיקזה מתאבד שיוצא ללחוץ גבוה כמו שהיה בעונה שעברה נגדם בחוץ. זה אסון

יהיה קשה עם ההגנה הזאת
עלי חייב לפתוח, ולצאת להתקפות מהירות כמו ב4-1 כשברוניניו ועלי מטיסים אותם קדימה

גלזר
פדראו ניג'ל צונאמי
סייף בטאי
עלי אזולאי לוי
ברוניניו קאני/נובאקוביץ

שלושה בלמים, אמצע חזק, במשחק הזה אפשר לתת מחצית ראשונה לקאני זה מהמשחקים הבודדים שהוא מסוגל לתרום במהירות שלו, ברוניניו שחקן חופשי

הרבה אגרסיביות לחכות להם בחצי שלנו ולצאת למתפרצות + בעיטות מחוץ לרחבה של אזולאי וברוניניו
במצב הנוכחי אין לנו כלים אחרים. צריך לשחק חכם ויעיל ולקוות שההגנה תסגור טוב

אם במקרה במקרה איכשהו יצליחו לחזור עם תוצאה טובה משם, לוח המשחקים שלנו אולטימטיבי בשביל לאפשר לקבוצה להתחבר (לאפשר, לא אומר שהיא תתחבר)
אין דבר כזה לוח משחקים אולטימטיבי לסגל הזה, שיתקשה מאוד לנצח משחקים השנה.

אין דבר כזה לוח משחקים אולטימטיבי לסגל הזה, שיתקשה מאוד לנצח משחקים השנה.
לוח משחקים כזה על פניו אמור לאפשר לסגל להתחבר, לצוות המקצועי להתאים את המערך לחומר השחקנים ולמועדון להחתים שחקנים שעדיין צריך.
כנראה ששום דבר מזה לא הולך לקרות

• אהבתי
תגובות: Apoc
חזרה
למעלה