• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הרכב ודיבורים לקראת שריף במוקדמות ליגת אלופות

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מקווה שאתם צודקים.
אני דווקא לא חושב שיהיה פשוט בכלל. הם הולכים להחנות אוטובוס ולעשות פרובוקציות וינסו לעקוץ במתפרצות.
ראינו כבר ששנה שעברה התקשינו מאוד מול סגנון משחק כזה,השנה נחלשנו משמעותית

אני חושב שיותר מהחום מה שישחק תפקיד זה האצטדיון והאווירה.

הקהל לפעמים מכניס מומנטום ונותן דחיפה, לא רק כקלישאה

וגם יוצר הרתעה
שחקנים שהם לא ווינרים נבהלים לשחק במשחקי חוץ מול קהל עוצמתי. האליפות האחרונה שלנו רשומה על הקהל בעיקר

https://www.one.co.il/Article/22-23/1,1,4,49347/441622.html?ref=hp

מאמן שריף רוברטו בורודין אמר: “למרות היתרון, יהיה לנו קשה בגומלין. חיפה יודעת לשחק כדורגל טוב, אנחנו שיחקנו במתפרצות וקובל הציל אותנו”.
המאמן המשיך: “אני מרוצה מהתוצאה ומההגנה שלנו. נצטרך משמעת גבוהה בישראל. חלק מהשחקנים לא שיחקו כי שמרנו אותם כדי שלא ייגרם להם נזק. האם יתרון יספיק? הכי חשוב שניצחנו, על מה שיקרה אחרי זה נחשוב ונעבוד. סגנון המשחק שלהם לא הפתיע אותנו”.
בורודין סיכם: “למכבי חיפה יש הרבה שחקנים ברמה גבוהה, בנינו את המשחק שלנו לפי ההיכרות עם היריבה. כדי לעבור לשלב הבא נצטרך לשחק באותה צורה ולתת את כל כולנו. האוהדים שלנו עזרו לנו הרבה. אנחנו יודעים שבחיפה יהיה לנו קשה מאוד מהבחינה הזאת, הקהל בישראל ידחוף קדימה את הקבוצה שלו”.

סתם בשביל להסביר את פערי הרמות כמו שרואים אותם בחו''ל, הם נותנים כרגע יחס של 1.40 לניצחון שלנו שזה משהו שיגיע בווינר ל1.25 בסופו של יום.

לעלות במופקר וחייב לעבור אותם, קבוצה נחמדה מאוד אבל צריך לסיים את העבודה בבית

KevinDurant אמר:
סתם בשביל להסביר את פערי הרמות כמו שרואים אותם בחו''ל, הם נותנים כרגע יחס של 1.40 לניצחון שלנו שזה משהו שיגיע בווינר ל1.25 בסופו של יום.

לעלות במופקר וחייב לעבור אותם, קבוצה נחמדה מאוד אבל צריך לסיים את העבודה בבית
אגב גם בחוץ היינו פייבוריטים לפי אתרי ההימורים.
אבל לא ביחס כזה כמובן

בן דור מנסה להשפיע על ההרכב למשחק מול שריף
הוא רוצה את שרי ורפאלוב יחד בהרכב
בוחן את דגו. לדעתי שניהם יפתחו בלי קשר
אבל מעצבן שהטומטום הזה מנסה להשפיע על ההרכב דרך התקשורת

קבוצה חלשה, אוי ואבוי אם לא נעבור אותם, הם לדעתי אפילו פחות טובים מהקפריסים החמודים מעונה שעברה

Jerry אמר:
קבוצה חלשה, אוי ואבוי אם לא נעבור אותם, הם לדעתי אפילו פחות טובים מהקפריסים החמודים מעונה שעברה

פחות טובים מהם ב4 רמות
צריך לבוא ולדרוס

חזיזוש אמר:
Jerry אמר:

פחות טובים מהם ב4 רמות
צריך לבוא ולדרוס
תן הרכב

אני מצטער להגיד אבל אני ממש לא אופטימי.
אני מקווה מאוד שהם ישתיקו אותי
אבל המאמן שלהם בא מוכן הוא יודע בדיוק איפה אנחנו מתקשים,אני לעומתכם לא חושב שיהיה קל בכלל

בעיקרון אם הם באים הגנתי ולתת לנו לשחק, הם עוקצים במחצית הראשונה ומסיימים את הסיפור

SaTla אמר:
בעיקרון אם הם באים הגנתי ולתת לנו לשחק, הם עוקצים במחצית הראשונה ומסיימים את הסיפור

בדיוק.
לדעתי לעלות מופקר יכול לבוא לרעתנו.

כובע קש אמר:
SaTla אמר:

בדיוק.
לדעתי לעלות מופקר יכול לבוא לרעתנו.
אני חושב הפוך. שבמידה ולא נצליח להבקיע יחסית בשלב מוקדם הלחץ יתחיל לבעבע ואז לגמרי נאבד את זה. צריך לפתוח בבליץ כמו בתקופת בכר ולתת את הגול הראשון בשלב מוקדם של המשחק

צריך פשוט לבוא ולשבור אותם כי הם קבוצה ברמה של סקציה
זו האמת, הם אלו שצריכים לחשוש מאיתנו וכל אופציה אחרת תהיה קטסטרופה

הם לדעתי ינסו ״להפתיע״ ודווקא ללחוץ את ההגנה החרדתי ת שלנו ולגנוב גול מהיר שיוציא אותנו מאיזון.

הם בכל מקרה הוכיחו שלמרות שהם קבוצה בהרבה פחות טובה, הם באים מוכנים וינסו לעשות איזה שהוא תרגיל.

מה שלא יהיה, אנחנו צריכים לכתוש אותם מההתחלה עם בטחון ולא רק לנצח, אלא לפרק.

הפחד העיקרי שלי זה שמכבי חיפה הנוכחית שווה גול מטומטם כל משחק ואם נחטוף אותו לפני שנבקיע זה כבר יהיה באמת בור שיהיה קשה לצאת ממנו. למרות כל זאת אני עדיין חושב שצריך לעלות עם הרכב יותר ״מופקר״ סטייל הפלייאוף של שנה שעברה ולשחק עם כמה שיותר כלים התקפיים.

בעיקר כי בסופו של דבר אם השחקנים ה״מאזנים״ זה גוני וג׳אבר בכושר הנוכחי אז ההבדל במילא לא כזה גדול. אני חושב שאנשים לא מבינים שזה גם חלק מהסיבה שבכר התחיל לשחק ככה בעונה שעברה מעבר לניהול אגו. ברגע שנטע עזב הוא ראה שאנחנו פשוט לא מצליחים להחזיק את האמצע כמו שצריך מול קבוצות צמרת ועדיף לנו כבר להמר על ההתקפה מאשר על המאטצ׳אפ בקישור שבו הפסדנו ברוב המשחקים נגד ב״ש, הצהבת וכו׳.

Shocking4U אמר:
הפחד העיקרי שלי זה שמכבי חיפה הנוכחית שווה גול מטומטם כל משחק ואם נחטוף אותו לפני שנבקיע זה כבר יהיה באמת בור שיהיה קשה לצאת ממנו. למרות כל זאת אני עדיין חושב שצריך לעלות עם הרכב יותר ״מופקר״ סטייל הפלייאוף של שנה שעברה ולשחק עם כמה שיותר כלים התקפיים.

בעיקר כי בסופו של דבר אם השחקנים ה״מאזנים״ זה גוני וג׳אבר בכושר הנוכחי אז ההבדל במילא לא כזה גדול. אני חושב שאנשים לא מבינים שזה גם חלק מהסיבה שבכר התחיל לשחק ככה בעונה שעברה מעבר לניהול אגו. ברגע שנטע עזב הוא ראה שאנחנו פשוט לא מצליחים להחזיק את האמצע כמו שצריך מול קבוצות צמרת ועדיף לנו כבר להמר על ההתקפה מאשר על המאטצ׳אפ בקישור שבו הפסדנו ברוב המשחקים נגד ב״ש, הצהבת וכו׳.

גם אם נחטוף גול אנחנו צריכים לצאת מזה עם הסגל שיש לנו לעומתם. שריף זו קבוצה פח. כל מה שדגו צריך לעשות זה ללכת על התקפה אול אין ולשים את דין דוד במקום פיירו כדי שיהיה לנו חלוץ שמסוגל להעביר את הכדור מהצד של המגרש אל מאחורי הקו של השער.

אגב, הכנה לקויה מאוד של דגו למשחק הראשון. כשאתה בא לשחק זהיר ולא מצליח לייצר כלום אתה בסוף תחטוף. לכן זה לא רק איך שהוא הגיב, אלא גם ההכנה הפתטית וחסרת המעוף למשחק.

כל דבר שהוא לא יתרון 1-0 לפני המחצית והסיפור גמור.
לדגו אין פתרונות נגד בונקר והם לא רעים בהגנה.

חלאיילי כשיר לגומלין. הייתי פותח איתו בלית ברירה בכנף ימין, פשוט כי אין משהו אחר. ג'אבר (פשוט כי אין משהו אחר) ומוחמד באמצע, סבע מאחורי דין וחזיזה בשמאל. שרי ורפאלוב על הספסל. לצערנו זה בערך המערך היחיד שכל שחקן יושב בעמדה שלו (חוץ ממוחמד שהוא לא קשר אחורי, אבל כרגע אין) והוא גם מערך שלם והתקפי. עדיף חלאיילי באגף על סבע או כל מישהו אחר.

הקרדיט לאלברמן ובעיקר לשחר שבנה לנו קבוצת מועמדים של מיליארדי דולרים שאפילו במפרץ לא נכנסו איתו למלחמת מחירים על השחקנים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה