ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אגב גם בחוץ היינו פייבוריטים לפי אתרי ההימורים.KevinDurant אמר:סתם בשביל להסביר את פערי הרמות כמו שרואים אותם בחו''ל, הם נותנים כרגע יחס של 1.40 לניצחון שלנו שזה משהו שיגיע בווינר ל1.25 בסופו של יום.
לעלות במופקר וחייב לעבור אותם, קבוצה נחמדה מאוד אבל צריך לסיים את העבודה בבית
Jerry אמר:קבוצה חלשה, אוי ואבוי אם לא נעבור אותם, הם לדעתי אפילו פחות טובים מהקפריסים החמודים מעונה שעברה
תן הרכבחזיזוש אמר:Jerry אמר:קבוצה חלשה, אוי ואבוי אם לא נעבור אותם, הם לדעתי אפילו פחות טובים מהקפריסים החמודים מעונה שעברה
פחות טובים מהם ב4 רמות
צריך לבוא ולדרוס
SaTla אמר:בעיקרון אם הם באים הגנתי ולתת לנו לשחק, הם עוקצים במחצית הראשונה ומסיימים את הסיפור
אני חושב הפוך. שבמידה ולא נצליח להבקיע יחסית בשלב מוקדם הלחץ יתחיל לבעבע ואז לגמרי נאבד את זה. צריך לפתוח בבליץ כמו בתקופת בכר ולתת את הגול הראשון בשלב מוקדם של המשחקכובע קש אמר:SaTla אמר:בעיקרון אם הם באים הגנתי ולתת לנו לשחק, הם עוקצים במחצית הראשונה ומסיימים את הסיפור
בדיוק.
לדעתי לעלות מופקר יכול לבוא לרעתנו.
Shocking4U אמר:הפחד העיקרי שלי זה שמכבי חיפה הנוכחית שווה גול מטומטם כל משחק ואם נחטוף אותו לפני שנבקיע זה כבר יהיה באמת בור שיהיה קשה לצאת ממנו. למרות כל זאת אני עדיין חושב שצריך לעלות עם הרכב יותר ״מופקר״ סטייל הפלייאוף של שנה שעברה ולשחק עם כמה שיותר כלים התקפיים.
בעיקר כי בסופו של דבר אם השחקנים ה״מאזנים״ זה גוני וג׳אבר בכושר הנוכחי אז ההבדל במילא לא כזה גדול. אני חושב שאנשים לא מבינים שזה גם חלק מהסיבה שבכר התחיל לשחק ככה בעונה שעברה מעבר לניהול אגו. ברגע שנטע עזב הוא ראה שאנחנו פשוט לא מצליחים להחזיק את האמצע כמו שצריך מול קבוצות צמרת ועדיף לנו כבר להמר על ההתקפה מאשר על המאטצ׳אפ בקישור שבו הפסדנו ברוב המשחקים נגד ב״ש, הצהבת וכו׳.