• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן "השריף" כיוף - השוער מס '1?

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
דווקא משחק רגל זה משהו שיש לו. יש מצב שזה קטע של לחץ או חוסר ביטחון

Judokan אמר:
דווקא משחק רגל זה משהו שיש לו. יש מצב שזה קטע של לחץ או חוסר ביטחון

גם וגם שמתי לב ביציע שהשחקנים גם לא בדיוק עזרו לו מבחינת מיקום. גם יותר קל שיש את פיירו בחוד מאשר דין/שורא שפחות חזקים בפאן הזה.

הבנתי שיש לו משחק רגל טוב וכולם דיברו על זה, איך היום היה גרוע בקטע הזה?

אחלה שוער ופוטנציאל גדול, כל דקה שהוא לא פותח זה ביזיון בטח שמי שמתחרה איתו זב ניצן.

יתן עוד שניים שלושה משחקים עם יכולת דומה בגביע השוקו וכו, ויקח את השוער הראשון ברגע שניצן יתחיל לטעות ויעשו לו את המוות.

אני גם ראיתי שהוצאות כדור עם הרגל היו בעיה אבל זה כנראה היה לחץ / התרגשות אם אומרים שהמשחק רגל שלו טוב.

אול אין אול הייתי מבסוט עליו ממש.

יש לו משחק רגל מצויין, לא ברור מה עבר עליו אתמול, אולי שילוב של התרגשות וחוסר בדקות משחק.
חוץ מזה משחק טוב

SaTla אמר:

לא ברור, אבל אתה רואה שיש קונצנזוס על הדבר הזה בין היוזרים שראו אותו משחק בשנה קודמות. כולנו מופתעים מזה

היה רע מאד ברגל שמאל.
באמת ייתכן זה התרגשות..

נתן משחק טוב מאוד, וצריך לזכור שהוא פתח עם ההגנה הכי מזעזעת שאני זוכר שפתחנו איתה בשנים האחרונות, במיוחד הבלמים.

לא יודע כמה יש סיכוי להמשכיות, לאור התגובה המפורשת של דגו אחרי המשחק.

לא יהיו לנו עוד משחקים בסגנון הזה בתקופה הקרובה שאפשר להריץ שוער מחליף או רוטציה

Judokan אמר:

לא יהיו לנו עוד משחקים בסגנון הזה בתקופה הקרובה שאפשר להריץ שוער מחליף או רוטציה
אם מאמינים בו אין סיבה לא לתת לו לשחק בליגה, בוא זה לא שיש לך את בופון בשער, לפחות עם שריף הוייב של הקהל חיובי, אפשר לזלזל בזה אבל זה כבר התקדמות מניצן, אני בטוח שהפערים ביניהם לא משמעותיים. בכל מקרה לגבי כיוף אחרי שראיתי את היכולת הזוועה שלו בכפ]ר שלם אצטרך לפחות 10 משחקים שקטים שלו כדי להיות רגוע איתו, מסרב להאמין שהחלון הזה יסתיים מבלי שנחזיר את ג'וש

Jerry אמר:
Judokan אמר:

אם מאמינים בו אין סיבה לא לתת לו לשחק בליגה, בוא זה לא שיש לך את בופון בשער, לפחות עם שריף הוייב של הקהל חיובי, אפשר לזלזל בזה אבל זה כבר התקדמות מניצן, אני בטוח שהפערים ביניהם לא משמעותיים. בכל מקרה לגבי כיוף אחרי שראיתי את היכולת הזוועה שלו בכפ]ר שלם אצטרך לפחות 10 משחקים שקטים שלו כדי להיות רגוע איתו, מסרב להאמין שהחלון הזה יסתיים מבלי שנחזיר את ג'וש
אתה מודע לזה שמאז כפר שלם היו לו שתי עונות טובות בעפולה?
זה כמו שאני אגיד שגולדברג חלש כי אני זוכר אותו מהתקופה אצל הסרדינים.

Hulk אמר:
Jerry אמר:
Judokan אמר:

לא ראיתי בעפולה. בכל מקרה תסכים איתי שטבעי שאני חשדן לגביו אחרי שראיתי אותו ככה וגם בנוער לא החזקתי ממנו. גם גלזר לא האמנתי שהוא שוער טוב אצל הגמלים עד שעברה חצי עונה עונה ובאמת הוא הוכיח את עצמו

בכפר שלם באמת הייתה לו יכולת מזעזעת אבל בעונה וחצי בעפולה הוא עשה שיפור רציני.

Jerry אמר:
Hulk אמר:
Jerry אמר:
לא ראיתי בעפולה. בכל מקרה תסכים איתי שטבעי שאני חשדן לגביו אחרי שראיתי אותו ככה וגם בנוער לא החזקתי ממנו. גם גלזר לא האמנתי שהוא שוער טוב אצל הגמלים עד שעברה חצי עונה עונה ובאמת הוא הוכיח את עצמו

אתה צודק במאה אחוז
השאלה במצב הנתון,
במי אתה יותר חושד בו או באיתמר ניצן?

Judokan אמר:
SaTla אמר:

לא ברור, אבל אתה רואה שיש קונצנזוס על הדבר הזה בין היוזרים שראו אותו משחק בשנה קודמות. כולנו מופתעים מזה
כי זה משהו שכולם דיברו עליו פה ובכללי, שיש לו משחק רגל ממש טוב.
בסדר מובן זה משחק ראשון שלו

לדעתי הסיבה שהוא לא פותח בהרכב היא שהתחלנו עם משחקים קריטיים באירופה ואין לו מספיק ניסיון או ביטחון בשביל זה, ולכן מעדיפים שוער מנוסה יותר.

חזרה
למעלה