היה טוב
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:דווקא משחק רגל זה משהו שיש לו. יש מצב שזה קטע של לחץ או חוסר ביטחון
SaTla אמר:הבנתי שיש לו משחק רגל טוב וכולם דיברו על זה, איך היום היה גרוע בקטע הזה?
אם מאמינים בו אין סיבה לא לתת לו לשחק בליגה, בוא זה לא שיש לך את בופון בשער, לפחות עם שריף הוייב של הקהל חיובי, אפשר לזלזל בזה אבל זה כבר התקדמות מניצן, אני בטוח שהפערים ביניהם לא משמעותיים. בכל מקרה לגבי כיוף אחרי שראיתי את היכולת הזוועה שלו בכפ]ר שלם אצטרך לפחות 10 משחקים שקטים שלו כדי להיות רגוע איתו, מסרב להאמין שהחלון הזה יסתיים מבלי שנחזיר את ג'ושJudokan אמר:לא יודע כמה יש סיכוי להמשכיות, לאור התגובה המפורשת של דגו אחרי המשחק.
לא יהיו לנו עוד משחקים בסגנון הזה בתקופה הקרובה שאפשר להריץ שוער מחליף או רוטציה
אתה מודע לזה שמאז כפר שלם היו לו שתי עונות טובות בעפולה?Jerry אמר:אם מאמינים בו אין סיבה לא לתת לו לשחק בליגה, בוא זה לא שיש לך את בופון בשער, לפחות עם שריף הוייב של הקהל חיובי, אפשר לזלזל בזה אבל זה כבר התקדמות מניצן, אני בטוח שהפערים ביניהם לא משמעותיים. בכל מקרה לגבי כיוף אחרי שראיתי את היכולת הזוועה שלו בכפ]ר שלם אצטרך לפחות 10 משחקים שקטים שלו כדי להיות רגוע איתו, מסרב להאמין שהחלון הזה יסתיים מבלי שנחזיר את ג'ושJudokan אמר:לא יודע כמה יש סיכוי להמשכיות, לאור התגובה המפורשת של דגו אחרי המשחק.
לא יהיו לנו עוד משחקים בסגנון הזה בתקופה הקרובה שאפשר להריץ שוער מחליף או רוטציה
לא ראיתי בעפולה. בכל מקרה תסכים איתי שטבעי שאני חשדן לגביו אחרי שראיתי אותו ככה וגם בנוער לא החזקתי ממנו. גם גלזר לא האמנתי שהוא שוער טוב אצל הגמלים עד שעברה חצי עונה עונה ובאמת הוא הוכיח את עצמוHulk אמר:אתה מודע לזה שמאז כפר שלם היו לו שתי עונות טובות בעפולה?Jerry אמר:אם מאמינים בו אין סיבה לא לתת לו לשחק בליגה, בוא זה לא שיש לך את בופון בשער, לפחות עם שריף הוייב של הקהל חיובי, אפשר לזלזל בזה אבל זה כבר התקדמות מניצן, אני בטוח שהפערים ביניהם לא משמעותיים. בכל מקרה לגבי כיוף אחרי שראיתי את היכולת הזוועה שלו בכפ]ר שלם אצטרך לפחות 10 משחקים שקטים שלו כדי להיות רגוע איתו, מסרב להאמין שהחלון הזה יסתיים מבלי שנחזיר את ג'ושJudokan אמר:לא יודע כמה יש סיכוי להמשכיות, לאור התגובה המפורשת של דגו אחרי המשחק.
זה כמו שאני אגיד שגולדברג חלש כי אני זוכר אותו מהתקופה אצל הסרדינים.
Jerry אמר:לא ראיתי בעפולה. בכל מקרה תסכים איתי שטבעי שאני חשדן לגביו אחרי שראיתי אותו ככה וגם בנוער לא החזקתי ממנו. גם גלזר לא האמנתי שהוא שוער טוב אצל הגמלים עד שעברה חצי עונה עונה ובאמת הוא הוכיח את עצמוHulk אמר:אתה מודע לזה שמאז כפר שלם היו לו שתי עונות טובות בעפולה?Jerry אמר:אם מאמינים בו אין סיבה לא לתת לו לשחק בליגה, בוא זה לא שיש לך את בופון בשער, לפחות עם שריף הוייב של הקהל חיובי, אפשר לזלזל בזה אבל זה כבר התקדמות מניצן, אני בטוח שהפערים ביניהם לא משמעותיים. בכל מקרה לגבי כיוף אחרי שראיתי את היכולת הזוועה שלו בכפ]ר שלם אצטרך לפחות 10 משחקים שקטים שלו כדי להיות רגוע איתו, מסרב להאמין שהחלון הזה יסתיים מבלי שנחזיר את ג'וש
זה כמו שאני אגיד שגולדברג חלש כי אני זוכר אותו מהתקופה אצל הסרדינים.
כי זה משהו שכולם דיברו עליו פה ובכללי, שיש לו משחק רגל ממש טוב.Judokan אמר:SaTla אמר:הבנתי שיש לו משחק רגל טוב וכולם דיברו על זה, איך היום היה גרוע בקטע הזה?
לא ברור, אבל אתה רואה שיש קונצנזוס על הדבר הזה בין היוזרים שראו אותו משחק בשנה קודמות. כולנו מופתעים מזה