KevinDurant
נשיא המועדון
אני לא חושב שהיום הוא שוער מצוין ויש לו פוטנציאל וכמו שרשמתי יש לו לא מעט פאלטות וחסרונות.Judokan אמר:KevinDurant אמר:צריך להגיד ביושר לגבי כיוף, אני חושב שנכון להיום הוא שוער בינוני מאוד אבל אחרי שעזבו פה בשנה האחרונה ג'וש, גלזר ופרץ, נשארנו עם ליגה של שוערים בינוניים לגמרי וברור שאם האלטרנטיבה היא איתמר ניצן אז צריך לרוץ אתו ולנסות להשביח אותו ובין היתר הוא יתגלח עלינו ולקוות שכמו שאמרת, הוא ישפר את רוב הדברים.Apoc אמר:לא מסכים עם הגישה שלא מעניין איך שחקן יתפתח ומעניין רק מה הרמה שלו כרגע
אם אני יודע שיש לו ליקויים ואלה הליקויים שלו אבל עונה הבאה הוא יהיה טוב יותר ואני ארוויח שוער טוב יותר, אז אני אשמח שישחק פה את העונה הזאת כדי שישתפר ואני אפילו אעדיף את זה על שוער בן 36 שהוא רמה אחת מעל נניח אבל זה התקרה שלו
אין לי בעיה עם זה גם, פשוט אני רואה אנשים (לא בפורום) שמדברים עליו כבר כשוער אדיר ואיזה שוער מצוין (הכוונה שהוא מצוין כבר היום) ואני מרגיש צורך לאזן קצת את הדיון.
הוא בהחלט שוער מצוין, שהיתרונות שלו עד עכשיו עולים על הבעיות. יש לו יחס מעולה של עצירות לגולים, ההגנה משחקת בביטחון לידו כי הוא לא פניקיסט, וה1-1 שלו הוא באמת ברמה הכי גבוהה.
עם כל הכבוד לגלזר ופרץ, כנראה שכחת כמה פאלטות כל אחד מהם היה עושה. פרץ היה נותן בעונה לא פחות גולים ליריבה, אבל שנתיים ברמת ליגת העל שדרגו אותו ככה שהטעויות היו משניות
מה שכן, אמרתי לזכותו שיש לו 1-1 ברמה מאוד גבוהה ורוב הליקויים שלו בעלי תיקון