• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן "השריף" כיוף - השוער מס '1?

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
לא מסכים עם הגישה שלא מעניין איך שחקן יתפתח ומעניין רק מה הרמה שלו כרגע
אם אני יודע שיש לו ליקויים ואלה הליקויים שלו אבל עונה הבאה הוא יהיה טוב יותר ואני ארוויח שוער טוב יותר, אז אני אשמח שישחק פה את העונה הזאת כדי שישתפר ואני אפילו אעדיף את זה על שוער בן 36 שהוא רמה אחת מעל נניח אבל זה התקרה שלו
צריך להגיד ביושר לגבי כיוף, אני חושב שנכון להיום הוא שוער בינוני מאוד אבל אחרי שעזבו פה בשנה האחרונה ג'וש, גלזר ופרץ, נשארנו עם ליגה של שוערים בינוניים לגמרי וברור שאם האלטרנטיבה היא איתמר ניצן אז צריך לרוץ אתו ולנסות להשביח אותו ובין היתר הוא יתגלח עלינו ולקוות שכמו שאמרת, הוא ישפר את רוב הדברים.

אין לי בעיה עם זה גם, פשוט אני רואה אנשים (לא בפורום) שמדברים עליו כבר כשוער אדיר ואיזה שוער מצוין (הכוונה שהוא מצוין כבר היום) ואני מרגיש צורך לאזן קצת את הדיון.

הוא בהחלט שוער מצוין, שהיתרונות שלו עד עכשיו עולים על הבעיות. יש לו יחס מעולה של עצירות לגולים, ההגנה משחקת בביטחון לידו כי הוא לא פניקיסט, וה1-1 שלו הוא באמת ברמה הכי גבוהה.

עם כל הכבוד לגלזר ופרץ, כנראה שכחת כמה פאלטות כל אחד מהם היה עושה. פרץ היה נותן בעונה לא פחות גולים ליריבה, אבל שנתיים ברמת ליגת העל שדרגו אותו ככה שהטעויות היו משניות
אני לא חושב שהיום הוא שוער מצוין ויש לו פוטנציאל וכמו שרשמתי יש לו לא מעט פאלטות וחסרונות.

מה שכן, אמרתי לזכותו שיש לו 1-1 ברמה מאוד גבוהה ורוב הליקויים שלו בעלי תיקון

היה קטע לג'וש שהוא היה קולט כדורים שהיום שריף הודף זה ההבדל העיקרי שאני לפחות רואה.( יש לו גם נטייה לנסות להדוף עם הרגל)
אחלה שריף מקווה שיהיה קרוב לרמה של ג'וש.

אמרתי כבר לפני כמה עמודים בנושא הזה.
מבחינתי הוא השכיח את ג'וש.
ויש לו גם תקרה גבוהה יותר משל ג'וש, אז בכלל הרווחנו.
רק שימצאו שוער שני ברמה במקום ניצן הליצן ואנחנו מסודרים בעמדה הזו.

משחק שבקלות היה יכול להירשם על איבוד נקודות על שמו. רק בחוסר מזל הם לא נתנו שם כמה גולים במחצית הראשונה.
חלש מאוד בכל משחק הגובה. מהאמצע, מהצדדים (שוב).
הדיפות הזויות למרכז שכמעט עולות בשערים (שוב).
משחק רגל נוראי (שוב).

אפשר להסתנוור מהשערים הנקיים, אבל לא מעט שוערים מעמידים את הנתון הזה כשלפניהם משחקים הבלמים שלנו.
קצת פרופורציות.

אני בכלל לא בטוח אליו בנוגע לעונה הבאה.

זה המשחק הראשון מאז המשחק הראשון שלו בשער שהרגשתי שאין שוער בשער. שום דבר הוא לא עשה כמו שצריך. הדיפות גרועות למרכז, משחק רגל לא טוב ועל משחק הגובה אין מה לדבר בכלל.

לא יוצא לכדורי גובה, כל כדור הוא עודף לאמצע הרחבה ובדרך כלל גם לא רחוק מהשער.
לדעתי יש לו אשמה בשער עם העדיפה הזאת גם אם לא אשמה ישירה.

לדעתי אנחנו צריכים שוער יותר טוב בשער, אבל קשה לי לראות את מכבי מביאים שוער אחר.
לדעתי כיוף יהיה השוער הראשון בשנים הקרובות לטוב ולרע.

משחק רע מאוד שלו.
יכול לקרות לכולם רק שידע להרים את עצמו וללמוד מזה.
מצחיק אותי שאנשים קוראים להביא שוער אחר שאין כלום בשוק הישראלי ולשרוף משבצת של זר על שוער זה טמטום.
וחייקין זה סתם ססמה שאנשים אוהבים לצעוק אף אחד לא יודע מה הרמה שחו ועובדתית הוא שוער סביר ולא יותר

רק מכבי אמר:
משחק שבקלות היה יכול להירשם על איבוד נקודות על שמו. רק בחוסר מזל הם לא נתנו שם כמה גולים במחצית הראשונה.
חלש מאוד בכל משחק הגובה. מהאמצע, מהצדדים (שוב).
הדיפות הזויות למרכז שכמעט עולות בשערים (שוב).
משחק רגל נוראי (שוב).

אפשר להסתנוור מהשערים הנקיים, אבל לא מעט שוערים מעמידים את הנתון הזה כשלפניהם משחקים הבלמים שלנו.
קצת פרופורציות.

אני בכלל לא בטוח אליו בנוגע לעונה הבאה.
לחלוטין.

אין קשר בין שער נקי לבין יכולת של שוער כמעט, יש פה הרבה עניין של משחק הגנה.

מסכים עם כל מה שרשמת בנוגע ליכולת שלו וזה בדיוק מה שרשמתי פה בפורום בשבוע האחרון.

יש לו בעיה קשה בטכניקת שוערות שלו, מצד אחד הוא בעייתי בתפיסת כדורים והרבה מאוד פעמים הכדור "בורח" לו ומצד שני הוא לא יודע להדוף, מרגיש שהוא מתלבט עד השנייה האחרונה אם הוא הודף את הכדור או תופס אותו ואז נתקע בין לבין ועושה שטויות.

בבעיטה של קמארה זה תמצית שריף כיוף, בעיטה חזקה לאמצע, במקום להדוף הצידה הוא כמעט בישל לחלוץ שלהם שער נוסף.

גם בשער שספגנו, בהצלה הראשונה שלו הוא שוב הדף לאמצע "והחיה" את המהלך שלהם.

וצריך לזכור שכל זה אחרי שהיה לנו שוער שמצוין בידיים והיה תופס המון כדורים, זה בדיוק הדברים הקטנים שהופכים שוער משוער בינוני וממוצע לשוער מעולה ופה כיוף נופל לגמרי וניצל בעזרת ההגנה שלנו.

ייאמר לזכותו, אחד על אחד מעולה יש לו, כל השאר? לא.

הוא לא מספיק טוב, חבל על הזמן שלנו. יש לו אינסטינקטים מצוינים ואחד על אחד מצוין, אבל אני לא חושב שאפשר להשתפר גם בכדורי גובה מאוד וגם בהדיפות האלה לאמצע. לפחות יש לעו שוער שני לעונה הבאה, זה גם משהו.

אגב אותם אנשים ששורפים את כיוף אלא אותם אנשים ששרפו פה את גלזר, צריך סבלנות עם שוערים צעירים וגם אם זה אומר שנשלם טיפה שכר לימוד אז זה לא סוף העולם.
אפשר לחשוב שגוש שמהללים פה היה שוער על, כל משחק עונה היה משלשל ומכניס אותנו לפיגור מוקדם.

Hulk אמר:
אגב אותם אנשים ששורפים את כיוף אלא אותם אנשים ששרפו פה את גלזר, צריך סבלנות עם שוערים צעירים וגם אם זה אומר שנשלם טיפה שכר לימוד אז זה לא סוף העולם.
אפשר לחשוב שגוש שמהללים פה היה שוער על, כל משחק עונה היה משלשל ומכניס אותנו לפיגור מוקדם.
שרפנו את גלזר וקיבלנו שוער יותר טוב ממנו בתקופה המקבילה שלהם בליגה (כקדנציה) ולקחנו 3 אליפויות רצופות + צ'מפיונס ליג.

גלזר היה פה שוער גרוע, כיוף פה שוער בינוני מינוס שנהנה מאוד מקו הגנה איכותי ובלמים ברמה מאוד גבוהה (מזכיר את טננבאום אצל איביץ')

אנשים פה חותכים ומבקרים את חלאיילי בעונה ראשונה בבוגרים שהוא סופרסטאר ממדרגה ראשונה וכוכב על בליגה ועל כיוף אסור לדבר?

ג'וש היה שוער על ואני מאחל לכיוף להגיע לרמות של ג'וש.

הטעויות שכיוף עשה פה בחצי עונה בערך ג'וש עשה בקדנציה שלמה. ההדיפות המביכות האלה לאמצע והמשחק גובה שלו ברמה נמוכה מאוד.

באמת אתם חייבים להפסיק לשים את כיוף בשורה עם ג'וש, גלזר ופרץ, זה פשוט מביך. כיוף שוער ברמה של ג'ראפי, משפתי וגד עמוס, אין לו שום קשר לשלושה הראשונים שציינתי זה באמת רמות אחרות של שוערות.

KevinDurant אמר:
Hulk אמר:
שרפנו את גלזר וקיבלנו שוער יותר טוב ממנו בתקופה המקבילה שלהם בליגה (כקדנציה) ולקחנו 3 אליפויות רצופות + צ'מפיונס ליג.

גלזר היה פה שוער גרוע, כיוף פה שוער בינוני מינוס שנהנה מאוד מקו הגנה איכותי ובלמים ברמה מאוד גבוהה (מזכיר את טננבאום אצל איביץ')

אנשים פה חותכים ומבקרים את חלאיילי בעונה ראשונה בבוגרים שהוא סופרסטאר ממדרגה ראשונה וכוכב על בליגה ועל כיוף אסור לדבר?

הטעויות שכיוף עשה פה בחצי עונה בערך ג'וש עשה בקדנציה שלמה. ההדיפות המביכות האלה לאמצע והמשחק גובה שלו ברמה נמוכה מאוד.

באמת אתם חייבים להפסיק לשים את כיוף בשורה עם ג'וש, גלזר ופרץ, זה פשוט מביך. כיוף שוער ברמה של ג'ראפי, משפתי וגד עמוס, אין לו שום קשר לשלושה הראשונים שציינתי זה באמת רמות אחרות של שוערות.
אם אתה קורה לגוש שוער על אז אין כאן על מה להתדיין אפילו.
מעניין איך שוער העל לא מצא שום קבוצה באירופה שתחתים אותו, גוש היה שוער בינוני שכל משחק עונה היית מתחיל בפיגור בגללו.
לגבי כיוף זה בדיוק הטענה שלי אם היום בעונת בוגרים ראשונה הוא שוער ליגה טוב וברמה של כל שאר הבינוניים אז בעוד שנתיים הוא ביי פאר השוער הטוב בליגה.
ושוב גלזר בגיל שלו היה רע מאוד אתה בעצמך אמרת היום הוא שוער מעולה, ולדעתי התקרה של כיוף הרבה יותר גבוהה מגלזר.

KevinDurant אמר:
Hulk אמר:

זאת עונת הבכורה של כיוף בליגת העל בכלל ובמכבי חיפה בפרט. מסכים שהוא לא ברמה מספיק גבוהה בשביל שוער ראשון כשההגנה לא מתפקדת, אבל אני מקווה ומאמין שהוא רק יילך וישתפר והשיא שלו עוד לפניו

תקווה ואמונה זה דבר חשוב. השאלה אם יש לו את היכולת להגיע לרמות הגבוהות

Adi81 אמר:
תקווה ואמונה זה דבר חשוב. השאלה אם יש לו את היכולת להגיע לרמות הגבוהות
את היכולת אני חושב שיש לו אם הוא מספיק ירצה

Hulk אמר:
KevinDurant אמר:
Hulk אמר:

אם אתה קורה לגוש שוער על אז אין כאן על מה להתדיין אפילו.
מעניין איך שוער העל לא מצא שום קבוצה באירופה שתחתים אותו, גוש היה שוער בינוני שכל משחק עונה היית מתחיל בפיגור בגללו.
לגבי כיוף זה בדיוק הטענה שלי אם היום בעונת בוגרים ראשונה הוא שוער ליגה טוב וברמה של כל שאר הבינוניים אז בעוד שנתיים הוא ביי פאר השוער הטוב בליגה.
ושוב גלזר בגיל שלו היה רע מאוד אתה בעצמך אמרת היום הוא שוער מעולה, ולדעתי התקרה של כיוף הרבה יותר גבוהה מגלזר.
כיוף לא שוער ליגה טוב היום, לא מגיעים מולו כמעט למצבים והוא עשה כבר העונה איזה 5-6 פלטות של גול.

ג'וש שוער על שלקח שוער העונה בעונת אליפות שלנו והיה אחראי מרכזי באליפויות ובהעפלה לליגת אלופות.

הקדנציה שלו במכבי חיפה (כתקופה, לא מדבר על פיקים) הייתה הטובה בליגה מאז אניימה.

ג'וש שיחק פה 5 שנים וזוכרים לו 2-3 טעויות במשחקים גדולים שרק העונה בחצי שנה כיוף עשה יותר טעויות ממה שהוא עשה פה ב5 שנים, באמת זה בדיחה

להקיש מגלזר על כיוף זה לא בהכרח נכון.
גלזר היה גרוע אצלינו וגם בנס ציונה ורק בבאר שבע שיפרו את המשחק שלו בצורה משמעותית.

להשוות בין ג'וש לכיוף ממש לא לעיניין.
ג'וש הוא לא נויר אבל הביא לנו מלא נקודות, 3 אליפויות ואינספור הצגות, גם אם היו לו פלטות במשחקים חשובים שכולנו בכינו עליהם.
קליטת הכדורים שלו הייתה ברמה גבוהה מאד ומנעה אינספור הזדמנויות שניות.

מהטעויות של כיוף היינו צריכים לספוג פי 2 שערים לפחות, החמצות של היריב זה לא לזכותו ובסוף הסטטיסטיקה תתישר ולא יהיה מי שיציל מהקו.

dyarok אמר:
להקיש מגלזר על כיוף זה לא בהכרח נכון.
גלזר היה גרוע אצלינו וגם בנס ציונה ורק בבאר שבע שיפרו את המשחק שלו בצורה משמעותית.

להשוות בין ג'וש לכיוף ממש לא לעיניין.
ג'וש הוא לא נויר אבל הביא לנו מלא נקודות, 3 אליפויות ואינספור הצגות, גם אם היו לו פלטות במשחקים חשובים שכולנו בכינו עליהם.
קליטת הכדורים שלו הייתה ברמה גבוהה מאד ומנעה אינספור הזדמנויות שניות.

מהטעויות של כיוף היינו צריכים לספוג פי 2 שערים לפחות, החמצות של היריב זה לא לזכותו ובסוף הסטטיסטיקה תתישר ולא יהיה מי שיציל מהקו.

משחק מצוין עם הצלה מארץ ההצלות. אלו הצלות של שוער מכבי חיפה שאנחנו רוצים לראות. הצלות ששוות נקודות/תוצאה.
היה טוב יחסית גם בגובה היום. לקח כדור מסוכן בגובה גם במחצית הראשונה.

וגם כמובן לא אשם בשער.

משחק הרגל ממשיך להיות פחות טוב.

חזרה
למעלה