• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן "השריף" כיוף - השוער מס '1?

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני הייתי בעדו אבל הצמד משחקים הזה גרם לי לשנות את דעתי, הוא לא מספיק טוב בשביל להיות פה שוער ראשון.

https://twitter.com/roey_yehezkel/status/1767111070915649954

הוא חטף גול מאוד דומה בעונה שעברה גם מול ריינה. גרף השיפור שלו לא קיים, כל הזמן סופג שערים סופר רכים.

השאלה היא לא אם הוא מספיק טוב להיות פה שוער ראשון
לא חושב שיש מישהו שחושב שהוא מספיק טוב בשביל זה

השאלה היחידה שצריכה להישאל היא האם יש לנו דרך להחליף אותו במישהו אחר כך שלאחר מכן אנחנו נתחזק כתוצאה מההחלפה

Apoc אמר:

השאלה היחידה שצריכה להישאל היא האם יש לנו דרך להחליף אותו במישהו אחר כך שלאחר מכן אנחנו נתחזק כתוצאה מההחלפה
השאלה היא למה הביאו את סולטאני במקום שוער שיאתגר אותו על המקום שלו והאם יש לזה קשר לוטו מוזר של הבעלים על כיוף

Apoc אמר:

כמעט כל שוער מהליגה זה יותר טוב. אנחנו צריכים להסתכל למציאות בעיניים. אם כיוף היה משחק היום במכבי פתח תקווה והיינו יכולים לקנות אותו או את ג'ראפי, את מי היינו מעדיפים?

אליאור אמר:
Apoc אמר:

כמעט כל שוער מהליגה זה יותר טוב. אנחנו צריכים להסתכל למציאות בעיניים. אם כיוף היה משחק היום במכבי פתח תקווה והיינו יכולים לקנות אותו או את ג'ראפי, את מי היינו מעדיפים?

זו בדיוק הגישה שאני לא מסכים איתה
"כמעט כל שוער ישראלי מהליגה שתביא יהיה יותר טוב" זה כנראה מה שאלברמן חשב כשהחתים את ניצן

לא הייתי מחליף את כיוף בשוער ישראלי מהליגה, זה סתם מיותר בעיניי ויוצר אקסטרה כעס על עוד רכש

Apoc אמר:
אליאור אמר:
Apoc אמר:

"כמעט כל שוער ישראלי מהליגה שתביא יהיה יותר טוב" זה כנראה מה שאלברמן חשב כשהחתים את ניצן

לא הייתי מחליף את כיוף בשוער ישראלי מהליגה, זה סתם מיותר בעיניי ויוצר אקסטרה כעס על עוד רכש
היה צריך להביא את ג׳ראפי להתחרות עם כיוף ושהטוב ביותר ישחק במקום סולטאני שזה אפילו לא תחרות וזה די ברור

Apoc אמר:

וולף היה אופציה מעולה. הוא שוער טוב וגם ישראלי אבל הוא האריך חוזה וגם אחרי סאגת מאור לוי אין סיכוי להוצעא אותו מלוזון.

Apoc אמר:
אליאור אמר:
Apoc אמר:

יכול להיות שהתנסחתי בצורה לא מדויקת אבל הכוונה היא שיש בליגה שוערים טובים יותר מכיוף, ולמעשה למרות שהם בינוניים, הם עדיין הרבה יותר טובים ממנו.
עכשיו תחליט מה עדיף - שוער בינוני כמו ג'ראפי או שוער גרוע כמו כיוף.

אגב, אני באופן אישי הייתי מהמר על ניראון מבין כל האפשרויות הקיימות. למה זה הימור? לא כי הוא אולי פחות טוב מכיוף, הוא לא. אלא כי מבין האפשרויות הקיימות בשוק צריך לבחור אחת והוא נראה האופציה הכי טובה מבין מה שאפשר להביא.
כמובן שהייתי מעדיף את אליאסי על פניו של ניראון. לדעתי שוער עם פוטנציאל גבוה, ובשונה מכיוף, הטעויות שלו הן שכר לימוד ולא חוסר יכולת. אלא שאליאסי לא באמת זמין לנו.

צריך לחשוב על שוער זר, אין ברירה.
גם לא הייתי פוסל פניה לג'וש, אולי הוא מתגעגע.
בכל מקרה, שוער זר ויציב. לא חייב להיות עילוי, פשוט שיהיה טוב וישרה ביטחון על ההגנה.
אני תמיד בעד לתת צ'אנס וסבלנות (כמו למשל עם סירוטה), אבל כיוף שיחק עונה שלמה וזה לא נראה טוב יותר.

פתח את העונה לא טוב גם במשחק אימון מול הצעירה וגם היום ספג גולים מביכים.
הוא צריך להתעורר על עצמו אחרת שישב בספסל.
שוערים בליגה אין להביא.
גוש שהעלו את השם שלו פה גם בכושר מזעזע סופג גולים של ליגה א.

חייבים שוער ראשון אחר במקומו, שוער שני אפשר את סולטאני ואת כיוף להשאיל לקבוצת תחתית בליגת העל, אולי אחרי שנה/שנתיים בלי צל של הגנה נגד התקפות של קבוצות ליגת העל נקבל אותו בשל

לא יכול לראות אותו-
פיתחתי וואחד אנטי נגדו - כל כדור שמגיע אליו אני כבר חושש שישמיט, שלא יצא טוב לכדור גובה, שאיכשהו יהפוך לקרן מיותרת.

dyarok אמר:
לא יכול לראות אותו-
פיתחתי וואחד אנטי נגדו - כל כדור שמגיע אליו אני כבר חושש שישמיט, שלא יצא טוב לכדור גובה, שאיכשהו יהפוך לקרן מיותרת.
לגמרי.

גם היציאה שלו בשער של שבירו בנבדל יציאה מזעזעת, ג'וש 4 שנים היה פה ולא הגיע לסיטואציה כזאת.

מה שכן, אחד על אחד ברמה גבוהה, תמיד היה לו.

זה לא שוער למכבי חיפה.
חבל שלא חושבים על שוער זר ברמה גבוהה.

אני אכתוב פה את מה שכתבתי כבר בנושא משחק :

קניאס אמר משהו שכיוף הוא התעקשות של יענקלה, כמו שבעבר הוא עשה עם קטן, דוידוביץ ואחרים וכנראה בגלל זה לא הביאו שוער אחר

חזרה
למעלה