ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
השאלה היא למה הביאו את סולטאני במקום שוער שיאתגר אותו על המקום שלו והאם יש לזה קשר לוטו מוזר של הבעלים על כיוףApoc אמר:השאלה היא לא אם הוא מספיק טוב להיות פה שוער ראשון
לא חושב שיש מישהו שחושב שהוא מספיק טוב בשביל זה
השאלה היחידה שצריכה להישאל היא האם יש לנו דרך להחליף אותו במישהו אחר כך שלאחר מכן אנחנו נתחזק כתוצאה מההחלפה
Apoc אמר:השאלה היא לא אם הוא מספיק טוב להיות פה שוער ראשון
השאלה היחידה שצריכה להישאל היא האם יש לנו דרך להחליף אותו במישהו אחר כך שלאחר מכן אנחנו נתחזק כתוצאה מההחלפה
אליאור אמר:Apoc אמר:השאלה היא לא אם הוא מספיק טוב להיות פה שוער ראשון
כמעט כל שוער מהליגה זה יותר טוב. אנחנו צריכים להסתכל למציאות בעיניים. אם כיוף היה משחק היום במכבי פתח תקווה והיינו יכולים לקנות אותו או את ג'ראפי, את מי היינו מעדיפים?
היה צריך להביא את ג׳ראפי להתחרות עם כיוף ושהטוב ביותר ישחק במקום סולטאני שזה אפילו לא תחרות וזה די ברורApoc אמר:אליאור אמר:Apoc אמר:השאלה היא לא אם הוא מספיק טוב להיות פה שוער ראשון
כמעט כל שוער מהליגה זה יותר טוב. אנחנו צריכים להסתכל למציאות בעיניים. אם כיוף היה משחק היום במכבי פתח תקווה והיינו יכולים לקנות אותו או את ג'ראפי, את מי היינו מעדיפים?
זו בדיוק הגישה שאני לא מסכים איתה
"כמעט כל שוער ישראלי מהליגה שתביא יהיה יותר טוב" זה כנראה מה שאלברמן חשב כשהחתים את ניצן
לא הייתי מחליף את כיוף בשוער ישראלי מהליגה, זה סתם מיותר בעיניי ויוצר אקסטרה כעס על עוד רכש
Apoc אמר:השאלה היא לא אם הוא מספיק טוב להיות פה שוער ראשון
Apoc אמר:אליאור אמר:Apoc אמר:השאלה היא לא אם הוא מספיק טוב להיות פה שוער ראשון
זו בדיוק הגישה שאני לא מסכים איתה
"כמעט כל שוער ישראלי מהליגה שתביא יהיה יותר טוב" זה כנראה מה שאלברמן חשב כשהחתים את ניצן
לא הייתי מחליף את כיוף בשוער ישראלי מהליגה, זה סתם מיותר בעיניי ויוצר אקסטרה כעס על עוד רכש
לגמרי.dyarok אמר:לא יכול לראות אותו-
פיתחתי וואחד אנטי נגדו - כל כדור שמגיע אליו אני כבר חושש שישמיט, שלא יצא טוב לכדור גובה, שאיכשהו יהפוך לקרן מיותרת.