• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן "השריף" כיוף - השוער מס '1?

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
benrey אמר:
לא מתרגש מההצלה.
זה הפורטה שלו, בעיטות חופשיות ופנדלים - הוא כבר הוכיח את עצמו בזה, אבל מה לעשות שאנחנו לא משחקים כדורגל חופים...
הוא צריך גם לדעת לצאת טוב לכדורי גובה, צריך לדעת להתמודד עם מצבים של אחד על אחד ולא להכשיל או לפספס כל הזמן, וצריך גם לשפר את משחק הרגל.

דבר נוסף, אני גם חושב שזו הצלה שיותר הצטלמה יפה מאשר הייתה מרשימה, עצם זה שהוא הספיק לעשות שלושה צעדים ולפני הזינוק מעיד על כך שהיה שם מספיק זמן - אם הוא היה חוטף את זה - זה היה גול באשמתו, בודדות הבעיטות חופשיות מ30 מטר שהשוער יוצא נקי.
ההצלה של ג'וש על אלטמן לפני כשנתיים הייתה יותר מרשימה בעיניי
מוסיף ומעלה ואגיד שכל זה לא שווה כלום אם כל משחק הוא שווה גול ליריבה שאתה תופס את הראש ואומר מה קרה פה

ועוד גרוש ללירה- את הפאלטה האופיינית והתורנית הוא עשה בתחילת המשחק וכמו נגד ריינה ניצלנו בגלל נבדל של מילימטרים. לא נבדל וכל המשחק נראה אחרת, כולל חוסר שביעות רצון מהקהל.

אחד השוערים הגרועים בעשור האחרון שהיו בליגה בלי הגזמה ולדעתי הכי גרוע בליגה כיום.
אין מצב שהוא מתפרנס מהמקצוע אין מצב!

השוער הזה לא נותן ביטחון בכלום.
אני מצדיע לבלמים שלנו, זה יכל להיות גרוע יותר.

חלש מאוד

לא אכפת לי שהוא שחקן בית, שהוא אחלה גבר. הוא פשוט שוער גרוע עם יסודות שוערות גרועים ושום דבר לא ישנה את זה.

גם היום יש לו חלק גדול בשער.
ועוד שטויות קטנות של איבודי כדור, וקרן שנתן במתנה במקום לעזוב את הכדור.
שומר על "יציבות".

יש מצב שאני שונא אותו עד כדי כך יותר מזבלים שעברו בקבוצות אחרות. מעולם אף שחקן לא העלה בי רגש שנאה כל כך עמוקה כמוהו. זה השוער הכי גרוע שהיה פה אי פעם בפער. בכל בפרמטרים.

אינשאללה יעוף מפה כמה שיותר מהר

סתום כולתום
כמות הפעמים שעשה את ההכשלה הזאת בדיוק בזמן שלו איתנו זה משהו מרשים

ToniKroos אמר:
יש מצב שאני שונא אותו עד כדי כך יותר מזבלים שעברו בקבוצות אחרות. מעולם אף שחקן לא העלה בי רגש שנאה כל כך עמוקה כמוהו. זה השוער הכי גרוע שהיה פה אי פעם בפער. בכל בפרמטרים.

אינשאללה יעוף מפה כמה שיותר מהר
מצטרף
עבר את חיימוב, איתמר ניצן, איעד אבו עביד, דוס סנטוס ומי לא?

פשוט שוער לא טוב. גם הגול הראשון, גם בגול השני הדף שוב גרוע לאמצע.

אשכרה שנתיים כשוער ראשון ושום גרף התקדמות, לא שיפר אף אספקט במשחק שלו ועושה את אותם הטעויות בכל פעם מחדש.
גם עוד עשור הוא לא יהיה מספיק טוב

חזרה
למעלה