• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן "השריף" כיוף - השוער מס '1?

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
Kandaurov אמר:
כובע קש אמר:
Kandaurov אמר:
אגב במידה כיוף וירמקוב עוזבים וגלזר ממשיך בחו"ל למשל, מי יכול להיות אופציה לשוער ראשון ושני מהישראלים?

במקרה כזה שוער ראשון חייב להיות זר, אלא אם כן מביאים איזה יהודי שאף אחד לא מכיר.
לגבי שוער שני יש הרבה אופציות לא רעות בליגה וגם בלאומית

אשמח לקצת שמות ברשותך בנוגע לשוער השני :)

לתחושתי, לא יביאו לפה שני שוערים (או ליתר דיוק, שלושה, עם המחליף לפוקס). אם השוער הראשון לא יהיה ירמקוב או גלזר, יבחרו שוער רנדומלי מהליגה. עד כה עלו דיווחים רק בנוגע לוולף.

השוער המחליף יהיה כיוף או גולנקוב, אם יאריך חוזה, מתוך כוונה שיהיה שוער ראשון בהמשך. לדעתי, יכוונו לאופציה השנייה.

Kandaurov אמר:
כובע קש אמר:
Kandaurov אמר:
אגב במידה כיוף וירמקוב עוזבים וגלזר ממשיך בחו"ל למשל, מי יכול להיות אופציה לשוער ראשון ושני מהישראלים?

במקרה כזה שוער ראשון חייב להיות זר, אלא אם כן מביאים איזה יהודי שאף אחד לא מכיר.
לגבי שוער שני יש הרבה אופציות לא רעות בליגה וגם בלאומית

אשמח לקצת שמות ברשותך בנוגע לשוער השני :)

קודם כל כמעט כל שוער שנביא כנראה יהיה טוב יותר מכיוף וקח בחשבון שאין שוערים "מפוצצים" שזמינים בשוק.
לגבי שמות יש את מרציאנו ועמוס שמסיימים חוזים, ג'ראפי שמסיים השאלה בהפועל חיפה ובטוח לא ימשיך אצל הגרמנים, נדב זמיר מהפועל ירושלים, ווולף ממכבי פתח תקווה

הוא לא אשם, אבל מה זה משדר לשחקנים לפתוח עם כיוף? שזה משחק שווה ערך לגביע הטוטו?

העובדה שהוא פותח כאן בהרכב מסמלת את כל מה שרע כאן.

חוסר מקצוענות. מועדון חברים. בינוניות.

כל מי שקשור לזה שהוא מקבל הזדמנות לא צריך להיות כאן.

וכמו שכתבו כאן זה בכלל לא קשור למשחק או ליכולת שלו. זה הרבה יותר רחב.

Daniel123 אמר:
הוא לא אשם, אבל מה זה משדר לשחקנים לפתוח עם כיוף? שזה משחק שווה ערך לגביע הטוטו?

אשכרה זה כל ההבדל בין לעלות עם ירמקוב לכיוף

מה שצריך להיות: במועדון מבינים שלא יוכלו לבנות על כיוף, משאילים אותו לאחת מהעולות החדשות, מעלים את גולנקוב לבוגרים ומשאירים את ירמקוב בכל מחיר. משנים את הצוות שיעבוד עם ההגנה ובונים אותה על בסיס שחקני הבית הצעירים עם בטאיי, קורנו שיחזור ועוד בלם זר. בונים קבוצה יציבה שמתמודדת עד הסוף על האליפות ואולי עם ליגת הפח שלנו גם זוכה בה. אם כיוף יצליח להשתפשף באמת ויוכיח את עצמו יש מצב שבעתיד הוא יהיה בשל לחזור למועדון, רק כמחליף.

מה שיהיה בפועל: ימשיכו לתת לכיוף צ'אנסים עד סוף העונה, הוא יתייצב קצת ביכולת, יספרו לנו בקיץ שהוא עבד קשה ועכשיו הוא מראה יכולת טובה באימונים, ימכרו את ירמקוב וגולנקוב, כיוף יתן תצוגות בשלב הבתים של השוקו, יביאו בתור שוער שיתחרה איתו איזה גד עמוס עם פיליפינית שתתפוס מקום של זר ויעלו את גלן אלווין מהנוער, בטאיי יעזוב לאיזה קפריסין ונישאר תקועים עם זסנו בימין, יביאו זר למקצוע שישחק בלם לצד פדראו שיגיע משום מקום, ימכרו את פיינגזיכט ל - MLS, יביאו איזה מגן שמאלי גנרי מהליגה ורק אחרי שייסגר החלון יבינו עד כמה עמוק הבור בהגנה שלנו.

אם פותח בשבת לשרוק בוז.
הקהל חייב להתחיל להיכנס לעניינים, הצוות המקצועי לא באירוע.
שריקות בוז ימנעו להרכיב שחקנים לא ראויים בהרכב.
זו הדרך, רק ככה עד סיום העונה.

מתחיל לחשוש שמריצים אותו לקראת הרכב בעונה הבאה אם (או ליתר דיוק, כי) ירמקוב ימכר.

בכר יודע שאם כיוף בשער אין לו שום סיכוי(לא שגם ככה יש לו סיכוי גבוה) אבל בוודאות הוא לא ישחק איתו הוא לא עד כדי כך טיפש

עולה כקפטן היום. בעולם מתוקן זה משחק הפרידה גם שלו, אבל זה מכבי חיפה אחרי הכל.

לפעמים בא לי להפוך למיליארדר רק כדי שאני אוכל לקנות את מכבי חיפה וביום הראשון להגיד לכיוף שיקח את כל הכסף שנשאר לו בחוזה וילך

זה כבר כמה שנים ככה

Apoc אמר:
לפעמים בא לי להפוך למיליארדר רק כדי שאני אוכל לקנות את מכבי חיפה וביום הראשון להגיד לכיוף שיקח את כל הכסף שנשאר לו בחוזה וילך

זה כבר כמה שנים ככה

אם הייתי מיליארדר הייתי משלם לו שיפרוש מהמקצוע

שמישהו יסביר לי מה הוא ניסה לעשות בבעיטה שם של חזות מרחוק

Shocking4U אמר:

רגע מביך מאוד. כמו שוער בשכונה.

להבנתי כיוף סיים כאן. הוא לא יהיה פה בעונה הבאה.

רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:

רגע מביך מאוד. כמו שוער בשכונה.

להבנתי כיוף סיים כאן. הוא לא יהיה פה בעונה הבאה.

סמשתחווה

אמן מחכה שינעל
אני עוד זוכר שרציתי אותו במקום איתמר ליצן חשבתי שלא יכול להיות יותר גרוע. אבל היי מכבי חיפה

Smile אמר:
Apoc אמר:

זה כבר כמה שנים ככה

אם הייתי מיליארדר הייתי משלם לו שיפרוש מהמקצוע

אם הייתי מיליארדר הייתי משלם לו שיחתום בת"א

חזרה
למעלה