ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
DelPiero אמר:הדבר היחידי שאני מציע לכולם זה לחשוב טוב מה הן ההשלכות ארוכות הטווח של כל החלטה שמתקבלת וכל פעולה שנעשית.
לדוגמא: הוא מאוד רוצה לגרום לסיום הלחימה בין רוסיה לאוקראינה כדאי שהוא יוכל להציג את זה כעוד win. וכמו 'שסמייל אמר, הוא נוטה להתקרב לפוטין, שההשלכות של זה ברמה הגלובלית כלפי הרבה מאוד מדינות הן היסטריות.
מה יהיו ההשלכות של הדבר הזה לא רק כלפי האוקראיניאים, אלא כלפי כל בעלות הברית הטבעיות של אמריקה וגם רוסיה ?
בין אם אתם חושבים עליו בצורה חיובית או לא, אני ממליץ לכולם לאמץ את השיטה חשיבה הזאת. אני מודה שבחודש אחד, הוא בעיקר הצליח להפתיע אותי לרעה וזה כשהצפיות שלי נמוכות גם ככה.. הלוואי ובטווח הארוך אני אטעה, אבל זה לא נראה טוב בכלל
hezildo אמר:DelPiero אמר:הדבר היחידי שאני מציע לכולם זה לחשוב טוב מה הן ההשלכות ארוכות הטווח של כל החלטה שמתקבלת וכל פעולה שנעשית.
לדוגמא: הוא מאוד רוצה לגרום לסיום הלחימה בין רוסיה לאוקראינה כדאי שהוא יוכל להציג את זה כעוד win. וכמו 'שסמייל אמר, הוא נוטה להתקרב לפוטין, שההשלכות של זה ברמה הגלובלית כלפי הרבה מאוד מדינות הן היסטריות.
מה יהיו ההשלכות של הדבר הזה לא רק כלפי האוקראיניאים, אלא כלפי כל בעלות הברית הטבעיות של אמריקה וגם רוסיה ?
בין אם אתם חושבים עליו בצורה חיובית או לא, אני ממליץ לכולם לאמץ את השיטה חשיבה הזאת. אני מודה שבחודש אחד, הוא בעיקר הצליח להפתיע אותי לרעה וזה כשהצפיות שלי נמוכות גם ככה.. הלוואי ובטווח הארוך אני אטעה, אבל זה לא נראה טוב בכלל
על ביידן גם שאלת את זה? גם ממנו היו לך ציפיות נמוכות?
יש לאנשים הטייה נגד טראמפ וכמובן שזה בעיקר לצד "הליברלי-שמאלני".
ביידן היה קטסטרופה, אשכרה בובה סנילית ישבה בבית הלבן והתקשורת הסתירה את זה במשך יותר מ-3 שנים, תחשוב
על זה קצת לפני שאתה מדבר על טראמפ.
ביידן פגע בארה"ב, בכלכלה, בהגירה לא חוקית, בפרוגרסיביות מטורללת ותגובת הנגד היתה ניצחון גדול לטראמפ.
ואם כבר מדברים על בנות ברית, ביידן דפק את ישראל בזמן מלחמה, עיכב משלוחי נשק, הפעיל לחץ עלינו ולא על חמאס,
עיכב את הכניסה לרפיח (הסגנית הפוסטמה שלו "למדה את המפות של רפיח"). שיחרר מיליארדי דולרים לאיראן, הוציא את החותים
מרשימת ארגוני הטרור, הפעיל לחץ על סעודיה, ברח מאפגניסטן בצורה מבישה.
מה אתה חושב שבנות הברית הערביות המתונות של ארה"ב הסיקו מזה? זה נראה לך מקרי שפוטין פלש לאוקראינה בזמן שביידן היה בשלטון?
עכשיו טראמפ מנסה לתקן את כל הבעיות, חלק בצורה טובה וחלק לא, אבל סך הכל נראה שהבוחר האמריקאי די מרוצה ממנו בינתיים.
מבחינת ישראל כמובן שטראמפ מצוין. מבחינה בינלאומית לדעתי הוא גם טוב ובמיוחד אם הוא יצליח במאבק נגד סין.
מבחינת אוקראינה, לכאורה זה נראה "לא טוב", אבל טראמפ בא בגישה ריאלית. אוקראינה לא יכולה לנצח את רוסיה, המשך
התמיכה באוקראינה רק מאריך את המלחמה בלי שתהיה הכרעה. אם בפועל הוא יצליח לגרום למלחמה להסתיים בקרוב זה לא כל כך רע.
DelPiero אמר:hezildo אמר:DelPiero אמר:הדבר היחידי שאני מציע לכולם זה לחשוב טוב מה הן ההשלכות ארוכות הטווח של כל החלטה שמתקבלת וכל פעולה שנעשית.
ביידן היה קטסטרופה, אשכרה בובה סנילית ישבה בבית הלבן והתקשורת הסתירה את זה במשך יותר מ-3 שנים, תחשוב
ביידן פגע בארה"ב, בכלכלה, בהגירה לא חוקית, בפרוגרסיביות מטורללת ותגובת הנגד היתה ניצחון גדול לטראמפ.
ואם כבר מדברים על בנות ברית, ביידן דפק את ישראל בזמן מלחמה, עיכב משלוחי נשק, הפעיל לחץ עלינו ולא על חמאס,
עיכב את הכניסה לרפיח (הסגנית הפוסטמה שלו "למדה את המפות של רפיח"). שיחרר מיליארדי דולרים לאיראן, הוציא את החותים
מה אתה חושב שבנות הברית הערביות המתונות של ארה"ב הסיקו מזה? זה נראה לך מקרי שפוטין פלש לאוקראינה בזמן שביידן היה בשלטון?
עכשיו טראמפ מנסה לתקן את כל הבעיות, חלק בצורה טובה וחלק לא, אבל סך הכל נראה שהבוחר האמריקאי די מרוצה ממנו בינתיים.
מבחינת ישראל כמובן שטראמפ מצוין. מבחינה בינלאומית לדעתי הוא גם טוב ובמיוחד אם הוא יצליח במאבק נגד סין.
מבחינת אוקראינה, לכאורה זה נראה "לא טוב", אבל טראמפ בא בגישה ריאלית. אוקראינה לא יכולה לנצח את רוסיה, המשך
התמיכה באוקראינה רק מאריך את המלחמה בלי שתהיה הכרעה. אם בפועל הוא יצליח לגרום למלחמה להסתיים בקרוב זה לא כל כך רע.
אתה העלת את ביידן, לא אני .
ביידן היה גרוע אבל הוא לא הנושא פה. אני לא מבין את הצורך להעלות אותו וכתבתי פה כבר בעבר שהגיע לדמוקרטים להפסיד
אם הדבר הכי טוב שהם יכלו להציע זה קמלה שלא יכלה לחבר משפט הגיוני זה אומר הרבה ובעיקר מבאס שהם לא יכלו למכור את הערכים של דמקרוטיה ליברלית
וזה עסיין לא סותר את מה שאמרתי פה
Shocking4U אמר:בנושא אוקראינה רוסיה: זוועה
בנושא ישראל: סבבה
בנושאי פנים: מעביר שם שינויים על ספידים
hezildo אמר:DelPiero אמר:הדבר היחידי שאני מציע לכולם זה לחשוב טוב מה הן ההשלכות ארוכות הטווח של כל החלטה שמתקבלת וכל פעולה שנעשית.
lemmacantor אמר:נראה לי אחרי היום ברור לכולם מה החודש הראשון של טראמפ. ככה התנהגתי בגיל 6-7, כשרציתי גלידה ואפילו שאי אפשר היה לקנות באותו רגע.
כבוד גדול להתנהג באותה צורה לאדם מבוגר פי 11 ובעל תפקיד של מנהיג המעצמה מס' 1 בעולם.
hezildo אמר:lemmacantor אמר:נראה לי אחרי היום ברור לכולם מה החודש הראשון של טראמפ. ככה התנהגתי בגיל 6-7, כשרציתי גלידה ואפילו שאי אפשר היה לקנות באותו רגע.
כבוד גדול להתנהג באותה צורה לאדם מבוגר פי 11 ובעל תפקיד של מנהיג המעצמה מס' 1 בעולם.
אם טראמפ היה עושה את זה לביבי, אתה היית מהלל אותו ולא מתלונן שהוא ילד בן 7.
lemmacantor אמר:hezildo אמר:lemmacantor אמר:נראה לי אחרי היום ברור לכולם מה החודש הראשון של טראמפ. ככה התנהגתי בגיל 6-7, כשרציתי גלידה ואפילו שאי אפשר היה לקנות באותו רגע.
אם טראמפ היה עושה את זה לביבי, אתה היית מהלל אותו ולא מתלונן שהוא ילד בן 7.
אז הייתי נאלץ לעבור לעיר אחרת, כי ביבי היה יורד לקוי החלוקה של 47.