הישראליות באירופה - עונת 26/27

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
זה מה שקורה שמגיעים לשלב כזה בפוקס, סבאח לא קבוצה גדולה אבל הם עשו עונה אירופית בשנה שעברה, ב"ש עשו חמוצים בבית, בסוף עליה לליגת האלופות זה סוף של תהליך, אי אפשר סתם ככה בפוקס להגיע
גם לפני שהגענו לאלופות, הודחנו מול קייראט ועשינו עונה בקונפרנס

הם מכרו את קנגוואה בלי להביא מחליף. וזה התנהלות של מועדון רשלני. לא מצליח להבין את זה.
או שאתה מכין חלופה, או שאתה לא מוכר עד סיום המשחקים באירופה.
מזכיר לי קצת את העונה של דגו שהגענו לפלייאוף בלי קשר אחורי(הביאו קשר שלא יכול לשחק כי הוא שיחק כבר באירופה).

זה מה שקורה שמגיעים לשלב כזה בפוקס, סבאח לא קבוצה גדולה אבל הם עשו עונה אירופית בשנה שעברה, ב"ש עשו חמוצים בבית, בסוף עליה לליגת האלופות זה סוף של תהליך, אי אפשר סתם ככה בפוקס להגיע
גם לפני שהגענו לאלופות, הודחנו מול קייראט ועשינו עונה בקונפרנס
זה נטו מזל, 20 שניות והם היו שם. סבאח וב״ש זה אותה רמה

הם מכרו את קנגוואה בלי להביא מחליף. וזה התנהלות של מועדון רשלני. לא מצליח להבין את זה.
מזכיר לי קצת את העונה של דגו שהגענו לפלייאוף בלי קשר אחורי(הביאו קשר שלא יכול לשחק כי הוא שיחק כבר באירופה).
חד משמעית, התנהלות הזייה. זה הכוכב שלכם, אתם במוקדמות צ'מפיונס, הוא יכול לעזוב אחר כך כמו פלאניץ' והכל יהיה בסדר.

ב"ש צריכים להנחית פה 3 שחקנים עד סיום הרישום באירופה.

הסגל שלהם לא בנוי ל-2 מסגרות.

הליגה האירופית קשה מאוד, וכשאתה מוסיף טיסות כל שבוע כי אתה לא משחק בבית, זה אירוע מורכב.
מכבי ת"א לדוגמא בשנה שעברה קרסה באירופית, למרות סגל רחב.

זה נטו מזל, 20 שניות והם היו שם. סבאח וב״ש זה אותה רמה
זה לא משנה. מדבר עובדתית. גם ק"ש אחרי האליפות עברו שתי קבוצות בינוניות והודחו בפלייאוף מול האימפריה בוריסוב שאז הייתה עם ניסיון אירופי די עשיר. קבוצה ישראלית בלי המשכיות לא מגיעה לליגת האלופות וההיסטוריה מראה את זה בכל המקרים של אלה שכן הגיעו.

חד משמעית, התנהלות הזייה. זה הכוכב שלכם, אתם במוקדמות צ'מפיונס, הוא יכול לעזוב אחר כך כמו פלאניץ' והכל יהיה בסדר.
כי ההתנהלות של הקבוצות פה הם חרא. כשיש מגבלת זרים לא עושים דברים כאלה. הסבאח האלה אני בטוח לא מכרו שום שחקן, פשוט כי הם יכולים להחתים 200 זרים ומתכוננים ככה לכל תרחיש. הם לא קבוצה יותר טובה מב"ש, אלא פשוט לא צריכה לעשות חשבונות בבניית הסגל.

זו זחיחות של ממש בעיניי. מכרת את הכוכב שלך ויש לך הכנסות גבוהות מאירופה. אתה חייב להיות מוכן עם מחליף ברמה ולפתוח את הכיס.

רן קוזוך על ההדחה: ״ברוך השם, תודה על מה שיש״
נו באמת….. אם היה מאמן אותנו ומדבר ככה הייתי אומר שצריך להעיף אותו.
תשובות של טמבל.

בסוף בשלבים כאלה של העונה ובמיוחד במשחקי נוקאאוט, זה דברים שנסגרים בפרטים הקטנים.

ב''ש לא באה מוכנה לקמפיין הזה, לא עשתה מספיק רכש ועוד מכרה את קנגוואה באמצע הדרך.

זה התחיל מהסיבוב הראשון שהם עלו שם עם מחליפים כמו עמית אוחנה וכו' וזה שהם עולים לשלב הפלייאוף עם ויטור ורוטמן ושהבלם הזר שלהם על הספסל הוא נזק מהלך.

בסוף השמיכה שם הייתה קצרה מאוד לאורך כל הדרך עם החילופים ואחרי שהם איבדו את ויטור וזלטאנוביץ', זה כבר היה קצת יותר מדי עבורם, גם מול יריבה כמו סבאח.

ההרכב שסיים שם את המשחק בניקוי ונטורה לא עושה פלייאוף עליון בליגה וזה לא משהו סביר

חזרה
למעלה