הם פגעו עם אזריםכמה אזרים בכלל יש בקבוצה הזאת שקוראים להם "אזרים"
מה שאני רואה אולי אחד ועוד עשרה זרים
דוראנט אמר שזה לא רכש כזה גרועמלדה יכול להיות המחליף של סברינה בהפועל פתח תקווה.
זה נטו מזל, 20 שניות והם היו שם. סבאח וב״ש זה אותה רמהזה מה שקורה שמגיעים לשלב כזה בפוקס, סבאח לא קבוצה גדולה אבל הם עשו עונה אירופית בשנה שעברה, ב"ש עשו חמוצים בבית, בסוף עליה לליגת האלופות זה סוף של תהליך, אי אפשר סתם ככה בפוקס להגיע
גם לפני שהגענו לאלופות, הודחנו מול קייראט ועשינו עונה בקונפרנס
חד משמעית, התנהלות הזייה. זה הכוכב שלכם, אתם במוקדמות צ'מפיונס, הוא יכול לעזוב אחר כך כמו פלאניץ' והכל יהיה בסדר.הם מכרו את קנגוואה בלי להביא מחליף. וזה התנהלות של מועדון רשלני. לא מצליח להבין את זה.
או שאתה מכין חלופה, או שאתה לא מוכר עד סיום המשחקים באירופה.
מזכיר לי קצת את העונה של דגו שהגענו לפלייאוף בלי קשר אחורי(הביאו קשר שלא יכול לשחק כי הוא שיחק כבר באירופה).
זה לא משנה. מדבר עובדתית. גם ק"ש אחרי האליפות עברו שתי קבוצות בינוניות והודחו בפלייאוף מול האימפריה בוריסוב שאז הייתה עם ניסיון אירופי די עשיר. קבוצה ישראלית בלי המשכיות לא מגיעה לליגת האלופות וההיסטוריה מראה את זה בכל המקרים של אלה שכן הגיעו.זה נטו מזל, 20 שניות והם היו שם. סבאח וב״ש זה אותה רמה
כי ההתנהלות של הקבוצות פה הם חרא. כשיש מגבלת זרים לא עושים דברים כאלה. הסבאח האלה אני בטוח לא מכרו שום שחקן, פשוט כי הם יכולים להחתים 200 זרים ומתכוננים ככה לכל תרחיש. הם לא קבוצה יותר טובה מב"ש, אלא פשוט לא צריכה לעשות חשבונות בבניית הסגל.חד משמעית, התנהלות הזייה. זה הכוכב שלכם, אתם במוקדמות צ'מפיונס, הוא יכול לעזוב אחר כך כמו פלאניץ' והכל יהיה בסדר.
זו זחיחות של ממש בעיניי. מכרת את הכוכב שלך ויש לך הכנסות גבוהות מאירופה. אתה חייב להיות מוכן עם מחליף ברמה ולפתוח את הכיס.הם מכרו את קנגוואה בלי להביא מחליף. וזה התנהלות של מועדון רשלני. לא מצליח להבין את זה.
או שאתה מכין חלופה, או שאתה לא מוכר עד סיום המשחקים באירופה.
מזכיר לי קצת את העונה של דגו שהגענו לפלייאוף בלי קשר אחורי(הביאו קשר שלא יכול לשחק כי הוא שיחק כבר באירופה).
מזל שבכר עדיין לא מדבר ככהרן קוזוך על ההדחה: ״ברוך השם, תודה על מה שיש״
נו באמת….. אם היה מאמן אותנו ומדבר ככה הייתי אומר שצריך להעיף אותו.
תשובות של טמבל.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!