ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
greenguy אמר:ברק.י אמר:הקבוצה נערכה לא נכון למשחק וזה רק על דגו.
יכול להיות שהיינו יוצאים למחצית ב-0-0 עם שוער שקופץ לכדורים, אבל יכולנו גם לספוג עוד.
בהמשך דגו עשה התאמות של המערך ושל הלחץ והמשחק התאזן, אבל נראה שזה כבר מאוחר מדי.
לצד זאת, שחקנים חייבים לבוא יותר חדים. חלאיילי רק מאבד כדורים ודינדה לא מורגש ומקבל החלטות לא נכונות. זה מותיר את כל ההתקפה שלנו עם פיירו שמשחק רחוק מהשער ועם הגב אליו ועם שרי שמקבל שמירה כפולה, אלא אם הוא יורד אחורה ונתקע בשליש המרכזי של המגרש. במחצית השנייה צריכים להעלות את סבע ושיבלי, בתקווה שזה יעזור להניע את הכדור ולעבור שחקנים באחד על אחד.
מאמן חלש בצורה בלתי רגילה למרות מה שאתה וחזיזוש חושבים ואני מכבד את הדעה. אבל הוא פשוט כל משחק מחדש מוכיח שהוא לא לרמה.
Shocking4U אמר:בלבול עשה הרבה יותר מול שטרסבורג עם סגל משמעותית פחות טוב. דגו זה ליצן שלא יודע לאמן
כבר שמעת. זה המעטפתאליאור אמר:מתי נתחיל לשמוע את המילה "תהליך"?
ברק.י אמר:greenguy אמר:ברק.י אמר:הקבוצה נערכה לא נכון למשחק וזה רק על דגו.
יכול להיות שהיינו יוצאים למחצית ב-0-0 עם שוער שקופץ לכדורים, אבל יכולנו גם לספוג עוד.
בהמשך דגו עשה התאמות של המערך ושל הלחץ והמשחק התאזן, אבל נראה שזה כבר מאוחר מדי.
לצד זאת, שחקנים חייבים לבוא יותר חדים. חלאיילי רק מאבד כדורים ודינדה לא מורגש ומקבל החלטות לא נכונות. זה מותיר את כל ההתקפה שלנו עם פיירו שמשחק רחוק מהשער ועם הגב אליו ועם שרי שמקבל שמירה כפולה, אלא אם הוא יורד אחורה ונתקע בשליש המרכזי של המגרש. במחצית השנייה צריכים להעלות את סבע ושיבלי, בתקווה שזה יעזור להניע את הכדור ולעבור שחקנים באחד על אחד.
מאמן חלש בצורה בלתי רגילה למרות מה שאתה וחזיזוש חושבים ואני מכבד את הדעה. אבל הוא פשוט כל משחק מחדש מוכיח שהוא לא לרמה.
תמצא לי בבקשה איפה כתבתי: ״דגו מאמן טוב״.
ברק.י אמר:greenguy אמר:ברק.י אמר:הקבוצה נערכה לא נכון למשחק וזה רק על דגו.
greenguy אמר:ברק.י אמר:greenguy אמר:מאמן חלש בצורה בלתי רגילה למרות מה שאתה וחזיזוש חושבים ואני מכבד את הדעה. אבל הוא פשוט כל משחק מחדש מוכיח שהוא לא לרמה.
אמרת שאתה בעד המינוי