• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הצרפוקאים - הקופים הירוקים: מחזור ראשון בשלב הבתים בליגה האירופית

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
עלי מוחמד הקשר היחיד הראוי בסגל. הוא גם ישראלי. עדיין לא חתם על חוזה חדש. בטח רבים איתו על 5 אלף דולר.

עדיף להיפרד מדגו
לא כי היא לא טוב או כן טוב
כי פשוט אין לו שחקן אחד שמשחק בשבילו או מקשיב לו
מינוי שערורייתי

תזכורת שיש אנשים שנירמלו את המינוי ההזוי של דגו

בלבול עשה הרבה יותר מול שטרסבורג עם סגל משמעותית פחות טוב. דגו זה ליצן שלא יודע לאמן

greenguy אמר:
ברק.י אמר:
הקבוצה נערכה לא נכון למשחק וזה רק על דגו.
יכול להיות שהיינו יוצאים למחצית ב-0-0 עם שוער שקופץ לכדורים, אבל יכולנו גם לספוג עוד.
בהמשך דגו עשה התאמות של המערך ושל הלחץ והמשחק התאזן, אבל נראה שזה כבר מאוחר מדי.

לצד זאת, שחקנים חייבים לבוא יותר חדים. חלאיילי רק מאבד כדורים ודינדה לא מורגש ומקבל החלטות לא נכונות. זה מותיר את כל ההתקפה שלנו עם פיירו שמשחק רחוק מהשער ועם הגב אליו ועם שרי שמקבל שמירה כפולה, אלא אם הוא יורד אחורה ונתקע בשליש המרכזי של המגרש. במחצית השנייה צריכים להעלות את סבע ושיבלי, בתקווה שזה יעזור להניע את הכדור ולעבור שחקנים באחד על אחד.

מאמן חלש בצורה בלתי רגילה למרות מה שאתה וחזיזוש חושבים ואני מכבד את הדעה. אבל הוא פשוט כל משחק מחדש מוכיח שהוא לא לרמה.

תמצא לי בבקשה איפה כתבתי: ״דגו מאמן טוב״.

Shocking4U אמר:
בלבול עשה הרבה יותר מול שטרסבורג עם סגל משמעותית פחות טוב. דגו זה ליצן שלא יודע לאמן

זה תקופות אחרות של מועדון
המועדון אז היה בכיוון למעלה וראו את זה, אז בכל משחק מגיעים עם הראש למעלה ונותנים את הכל גם אם הסגל לא מושלם ולא מוותרים לאף אחד
המועדון עכשיו זה גופה מתה שכולם כולל השחקנים עצמם רק מחכים להעביר את העונה הזאת

דגו בעוד חילוף גאני. וואלה בושה שהוא אימן פה את הנוער בכלל.

עושים עלינו גלים ביציעים. לאיזה תהומות הגענו

ברק.י אמר:
greenguy אמר:
ברק.י אמר:
יכול להיות שהיינו יוצאים למחצית ב-0-0 עם שוער שקופץ לכדורים, אבל יכולנו גם לספוג עוד.
בהמשך דגו עשה התאמות של המערך ושל הלחץ והמשחק התאזן, אבל נראה שזה כבר מאוחר מדי.

לצד זאת, שחקנים חייבים לבוא יותר חדים. חלאיילי רק מאבד כדורים ודינדה לא מורגש ומקבל החלטות לא נכונות. זה מותיר את כל ההתקפה שלנו עם פיירו שמשחק רחוק מהשער ועם הגב אליו ועם שרי שמקבל שמירה כפולה, אלא אם הוא יורד אחורה ונתקע בשליש המרכזי של המגרש. במחצית השנייה צריכים להעלות את סבע ושיבלי, בתקווה שזה יעזור להניע את הכדור ולעבור שחקנים באחד על אחד.

מאמן חלש בצורה בלתי רגילה למרות מה שאתה וחזיזוש חושבים ואני מכבד את הדעה. אבל הוא פשוט כל משחק מחדש מוכיח שהוא לא לרמה.

אמרת שאתה בעד המינוי

ברק.י אמר:
greenguy אמר:
ברק.י אמר:

מצטרף

טוב, שימיץ זה לא היה מקרי, זו היכולת שלו. אותו דבר עשה עכשיו.

לא סיכנו פעם אחת בכל המשחק באמת את השער. אחד המשחקים הכי עצובים שאני זוכר

greenguy אמר:
ברק.י אמר:
greenguy אמר:

אמרת שאתה בעד המינוי

גם את זה לא תמצא.
מה שכן כתבתי פה לאורך הזמן זה:
א. שצריך לתת צ׳אנס ולא לפסול אותו עוד לפני שראינו אותו.
ב. שהיינו צריכים להביא מאמן זר, אבל אם לא מביאים, אז כל אופציה ישראלית שעומדת לפנינו היא או לא מוכרת או לא טובה.

חזרה
למעלה