• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

כדורגל עולמי 2022/23

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
KevinDurant אמר:
ארסנל משחקים כדורגל באמת מדהים, ארטטה קוסם
לגמרי, משחקים כמו סיטי בשנים היותר יפות רק יותר התקפי ויפה לעין, פפ מאמן מדהים אבל צריך להגיד שהוא שמרן בדרך שלו. טרסוארד נכנס מדהים לפאזל, רק שחסוס יחזור והם שוב שלמים. מקווה ומאמין שארטטה יישאר שם עוד הרבה שנים, למרות שהוא ספרדי הוא לא נראה לי מישהו שיתפתה לברוח לברצלונה/ריאל בשנייה שהם ימצמצו לכיוון שלו

Jerry אמר:
KevinDurant אמר:
לגמרי, משחקים כמו סיטי בשנים היותר יפות רק יותר התקפי ויפה לעין, פפ מאמן מדהים אבל צריך להגיד שהוא שמרן בדרך שלו. טרסוארד נכנס מדהים לפאזל, רק שחסוס יחזור והם שוב שלמים. מקווה ומאמין שארטטה יישאר שם עוד הרבה שנים, למרות שהוא ספרדי הוא לא נראה לי מישהו שיתפתה לברוח לברצלונה/ריאל בשנייה שהם ימצמצו לכיוון שלו
ארטטה סמל של ארסנל, אני לא חושב שהוא ימהר לעזוב

KevinDurant אמר:
Jerry אמר:
KevinDurant אמר:
קצת מוגזם להגיד סמל, שיחק בערך 6 שנים והיה שחקן אפור מאוד, היה קפטן כי באותם שנים כולם ברחו מארסנל והשחקנים הטובים היו בעיקר צעירים. בכל מקרה כבר יש שמועות שהוא המועמד מספר 1 של ריאל מדריד במקום אנצ'לוטי שבטוח לא ימשיך. ארטטה בונה משהו מדהים בארסנל וזה ממש לא פוקס של עונה אחת, בעונה הבאה כל השחקנים שמתחת לגיל 23 עוד יהיו יותר טובים. נקווה שזה יגמר באליפות, מגיע להם הרבה

Jerry אמר:
KevinDurant אמר:
Jerry אמר:
קצת מוגזם להגיד סמל, שיחק בערך 6 שנים והיה שחקן אפור מאוד, היה קפטן כי באותם שנים כולם ברחו מארסנל והשחקנים הטובים היו בעיקר צעירים. בכל מקרה כבר יש שמועות שהוא המועמד מספר 1 של ריאל מדריד במקום אנצ'לוטי שבטוח לא ימשיך. ארטטה בונה משהו מדהים בארסנל וזה ממש לא פוקס של עונה אחת, בעונה הבאה כל השחקנים שמתחת לגיל 23 עוד יהיו יותר טובים. נקווה שזה יגמר באליפות, מגיע להם הרבה
מבחינתו הכוונה הוא סמל של ארסנל, הוא אוהד שרוף שלהם וגם פפ דיבר על זה.

RakMaccabi31 אמר:
hezildo אמר:
האלאנד מפלצת
מפלצת זה השופט שהקשר בינו לבין כדורגל מקרי בהחלט
כל ההישג הזה מאבד מהערך שלו

מה אתה מגזים. בסדר, בגול הראשון לא היה פנדל.
אבל סיטי פשוט תפרו ואם לא היה הפנדל האלאנד היה שם ממצב אחר.
אל תשכח שפפ הוציא אותו דקה 62, יכל להמשיך גם ליותר מחמישייה.

להאלנד יש אחוז ניצול מצבים פסיכי
הקרב בינו לאמבפה יהיה הדבר הכי גדול עבור הדור הקרוב

חייב להגיד שאחרי שלייפציג קיבלה שבעייה על האפס בשלב נוק אווט זה גורם לי להרגיש סבבה לגמרי עם זה שקיבלנו 7-2 ו6-1 בשלב הבתים
העיקר עשו מאיתנו נמושות

Smile אמר:
RakMaccabi31 אמר:
hezildo אמר:
האלאנד מפלצת

אני זוכר דווקא עוד פאלטה רצינית שהוא הוציא צהוב לורנר אחרי עבירה שהשוער של סיטי עשה עליו
איפה כל החמישיה הזו היתה במשחק הקודם כשסיטי בקושי הבקיעו גול. תן לי לקחת את זה בערבון מאוד מוגבל

RakMaccabi31 אמר:
Smile אמר:
RakMaccabi31 אמר:

אני זוכר דווקא עוד פאלטה רצינית שהוא הוציא צהוב לורנר אחרי עבירה שהשוער של סיטי עשה עליו
איפה כל החמישיה הזו היתה במשחק הקודם כשסיטי בקושי הבקיעו גול. תן לי לקחת את זה בערבון מאוד מוגבל

כן אבל זה לא משהו שמשנה משחק, זה לא שהגיע לאדרסון אדום או משהו כזה, סה"כ היה מקבל צהוב במקרה הגרוע וממשיכים כרגיל.
ואיפה הם היו? במשחק חוץ, אולי זה משפיע.

Smile אמר:
RakMaccabi31 אמר:
Smile אמר:

כן אבל זה לא משהו שמשנה משחק, זה לא שהגיע לאדרסון אדום או משהו כזה, סה"כ היה מקבל צהוב במקרה הגרוע וממשיכים כרגיל.
ואיפה הם היו? במשחק חוץ, אולי זה משפיע.

יש לזה יותר השפעה ממשחק חוץ או בית. עכשיו בטח תוסיף משחק חוץ+טעויות שיפוט

זה מרגיש שבנפיקה תזכה באלופות העונה ויובנטוס באירופית.

ריאל מדריד נגד באיירן בחצי גמר ראשון
נאפולי נגד בנפיקה בחצי גמר שני
ריאל מדריד נגד בנפיקה בגמר

יהיה מעניין

ריאל, באיירן, נאפולי ובנפיקה בחצי. טירוף, גם אני חושב שנאפולי/בנפיקה יגיעו לגמר

וואוו איזה קלאסיקו נהדר.
בארסה דוהרת לאליפות.

Jerry אמר:
פוטר פוטר
הם סוג של "עושים" באיירן לדעתי כי הדיבור זה שהם מאוד רוצים את נגלסמן ומפחדים שהוא יברח להם כמו שבאיירן פחדו עם טוכל.

יש לפוטר בצ'לסי נתונים מזעזעים בצורה היסטרית למרות כל התירוצים והפציעות שהיו וכו' וזה מטורף שהם מקום 11 בליגה.

אני חושב שיש לבעלים החדשים של צ'לסי אופי אמריקאי שבקטע של פיטורי מאמנים לדעתי זה כן טוב כי בכדורגל (העולמי לפחות) נוטים למרוח דברים כאלה ולתת המון קרדיט למאמנים בקבוצה גדולה וכו'

גם רומן היה קוטל מאמנים, בקטע הזה צ'לסי נשארו אותו דבר. פוטר מאמן מזעזע וגם העבודה שלו בברייטון אוברייטד בטח כשרואים מה דה זרבי עושה שם. לא מחזיק מנגלסמן יותר מדי, צ'לסי צריכים מאמן שיהיה סלע כמה שנים קדימה, כל המאמנים בשוק כרגע (פוץ', נגלסמן, אפילו זידאן) הם סימן שאלה

Jerry אמר:
גם רומן היה קוטל מאמנים, בקטע הזה צ'לסי נשארו אותו דבר. פוטר מאמן מזעזע וגם העבודה שלו בברייטון אוברייטד בטח כשרואים מה דה זרבי עושה שם. לא מחזיק מנגלסמן יותר מדי, צ'לסי צריכים מאמן שיהיה סלע כמה שנים קדימה, כל המאמנים בשוק כרגע (פוץ', נגלסמן, אפילו זידאן) הם סימן שאלה
מאמן זה תמיד הימור אלא אם אתה נופל על 2-3 יחידי סגולה.

מה שכן אני הייתי רוצה את זידאן אבל אני מאמין שהם בסוף ילכו על נגלסמן.

חזרה
למעלה