KevinDurant
נשיא המועדון
ארסנל משחקים כדורגל באמת מדהים, ארטטה קוסם
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לגמרי, משחקים כמו סיטי בשנים היותר יפות רק יותר התקפי ויפה לעין, פפ מאמן מדהים אבל צריך להגיד שהוא שמרן בדרך שלו. טרסוארד נכנס מדהים לפאזל, רק שחסוס יחזור והם שוב שלמים. מקווה ומאמין שארטטה יישאר שם עוד הרבה שנים, למרות שהוא ספרדי הוא לא נראה לי מישהו שיתפתה לברוח לברצלונה/ריאל בשנייה שהם ימצמצו לכיוון שלוKevinDurant אמר:ארסנל משחקים כדורגל באמת מדהים, ארטטה קוסם
ארטטה סמל של ארסנל, אני לא חושב שהוא ימהר לעזובJerry אמר:לגמרי, משחקים כמו סיטי בשנים היותר יפות רק יותר התקפי ויפה לעין, פפ מאמן מדהים אבל צריך להגיד שהוא שמרן בדרך שלו. טרסוארד נכנס מדהים לפאזל, רק שחסוס יחזור והם שוב שלמים. מקווה ומאמין שארטטה יישאר שם עוד הרבה שנים, למרות שהוא ספרדי הוא לא נראה לי מישהו שיתפתה לברוח לברצלונה/ריאל בשנייה שהם ימצמצו לכיוון שלוKevinDurant אמר:ארסנל משחקים כדורגל באמת מדהים, ארטטה קוסם
קצת מוגזם להגיד סמל, שיחק בערך 6 שנים והיה שחקן אפור מאוד, היה קפטן כי באותם שנים כולם ברחו מארסנל והשחקנים הטובים היו בעיקר צעירים. בכל מקרה כבר יש שמועות שהוא המועמד מספר 1 של ריאל מדריד במקום אנצ'לוטי שבטוח לא ימשיך. ארטטה בונה משהו מדהים בארסנל וזה ממש לא פוקס של עונה אחת, בעונה הבאה כל השחקנים שמתחת לגיל 23 עוד יהיו יותר טובים. נקווה שזה יגמר באליפות, מגיע להם הרבהKevinDurant אמר:ארטטה סמל של ארסנל, אני לא חושב שהוא ימהר לעזובJerry אמר:לגמרי, משחקים כמו סיטי בשנים היותר יפות רק יותר התקפי ויפה לעין, פפ מאמן מדהים אבל צריך להגיד שהוא שמרן בדרך שלו. טרסוארד נכנס מדהים לפאזל, רק שחסוס יחזור והם שוב שלמים. מקווה ומאמין שארטטה יישאר שם עוד הרבה שנים, למרות שהוא ספרדי הוא לא נראה לי מישהו שיתפתה לברוח לברצלונה/ריאל בשנייה שהם ימצמצו לכיוון שלוKevinDurant אמר:ארסנל משחקים כדורגל באמת מדהים, ארטטה קוסם
מבחינתו הכוונה הוא סמל של ארסנל, הוא אוהד שרוף שלהם וגם פפ דיבר על זה.Jerry אמר:קצת מוגזם להגיד סמל, שיחק בערך 6 שנים והיה שחקן אפור מאוד, היה קפטן כי באותם שנים כולם ברחו מארסנל והשחקנים הטובים היו בעיקר צעירים. בכל מקרה כבר יש שמועות שהוא המועמד מספר 1 של ריאל מדריד במקום אנצ'לוטי שבטוח לא ימשיך. ארטטה בונה משהו מדהים בארסנל וזה ממש לא פוקס של עונה אחת, בעונה הבאה כל השחקנים שמתחת לגיל 23 עוד יהיו יותר טובים. נקווה שזה יגמר באליפות, מגיע להם הרבהKevinDurant אמר:ארטטה סמל של ארסנל, אני לא חושב שהוא ימהר לעזובJerry אמר:לגמרי, משחקים כמו סיטי בשנים היותר יפות רק יותר התקפי ויפה לעין, פפ מאמן מדהים אבל צריך להגיד שהוא שמרן בדרך שלו. טרסוארד נכנס מדהים לפאזל, רק שחסוס יחזור והם שוב שלמים. מקווה ומאמין שארטטה יישאר שם עוד הרבה שנים, למרות שהוא ספרדי הוא לא נראה לי מישהו שיתפתה לברוח לברצלונה/ריאל בשנייה שהם ימצמצו לכיוון שלו
מפלצת זה השופט שהקשר בינו לבין כדורגל מקרי בהחלטhezildo אמר:האלאנד מפלצת
RakMaccabi31 אמר:מפלצת זה השופט שהקשר בינו לבין כדורגל מקרי בהחלטhezildo אמר:האלאנד מפלצת
כל ההישג הזה מאבד מהערך שלו
Smile אמר:RakMaccabi31 אמר:מפלצת זה השופט שהקשר בינו לבין כדורגל מקרי בהחלטhezildo אמר:האלאנד מפלצת
מה אתה מגזים. בסדר, בגול הראשון לא היה פנדל.
אבל סיטי פשוט תפרו ואם לא היה הפנדל האלאנד היה שם ממצב אחר.
אל תשכח שפפ הוציא אותו דקה 62, יכל להמשיך גם ליותר מחמישייה.
RakMaccabi31 אמר:Smile אמר:RakMaccabi31 אמר:מפלצת זה השופט שהקשר בינו לבין כדורגל מקרי בהחלט
מה אתה מגזים. בסדר, בגול הראשון לא היה פנדל.
אני זוכר דווקא עוד פאלטה רצינית שהוא הוציא צהוב לורנר אחרי עבירה שהשוער של סיטי עשה עליו
איפה כל החמישיה הזו היתה במשחק הקודם כשסיטי בקושי הבקיעו גול. תן לי לקחת את זה בערבון מאוד מוגבל
Smile אמר:RakMaccabi31 אמר:Smile אמר:מה אתה מגזים. בסדר, בגול הראשון לא היה פנדל.
אני זוכר דווקא עוד פאלטה רצינית שהוא הוציא צהוב לורנר אחרי עבירה שהשוער של סיטי עשה עליו
איפה כל החמישיה הזו היתה במשחק הקודם כשסיטי בקושי הבקיעו גול. תן לי לקחת את זה בערבון מאוד מוגבל
כן אבל זה לא משהו שמשנה משחק, זה לא שהגיע לאדרסון אדום או משהו כזה, סה"כ היה מקבל צהוב במקרה הגרוע וממשיכים כרגיל.
ואיפה הם היו? במשחק חוץ, אולי זה משפיע.
הם סוג של "עושים" באיירן לדעתי כי הדיבור זה שהם מאוד רוצים את נגלסמן ומפחדים שהוא יברח להם כמו שבאיירן פחדו עם טוכל.Jerry אמר:פוטר פוטר
מאמן זה תמיד הימור אלא אם אתה נופל על 2-3 יחידי סגולה.Jerry אמר:גם רומן היה קוטל מאמנים, בקטע הזה צ'לסי נשארו אותו דבר. פוטר מאמן מזעזע וגם העבודה שלו בברייטון אוברייטד בטח כשרואים מה דה זרבי עושה שם. לא מחזיק מנגלסמן יותר מדי, צ'לסי צריכים מאמן שיהיה סלע כמה שנים קדימה, כל המאמנים בשוק כרגע (פוץ', נגלסמן, אפילו זידאן) הם סימן שאלה