• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

כדורגל עולמי 23/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא ירוקי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
איזה חלום זה חמישיה בדרבי! ועוד לקחת חמישה דרבים רצופים! בשנה אחת! כולל ניצחון כפול בחצי גמר ליגת האלופות!
איזה רגש! זה משהו שלא חוויתי בחיים מהקבוצה הזו (אולי מאז ימי מוריניו העליזים ועבר הרבה זמן). פשוט קלאסיקה לראות כל שנה

מחזור ראשון של אלופות.
יאנג בויז כרגע ב1-1 במחצית מול לייפציג.
תוצאה מפתיעה משהו, ולא טובה לבכר כמובן.

חוץ מבכר מול סיטי, משחקי הערב:
ברצלונה - אנטוורפן
פיינורד - סלטיק
לאציו - אתלטיקו מדריד
מנצ'סטר סיטי - הכוכב האדום בלגרד
פ.ס.ז' - בורוסיה דורטמונד
שחטאר דונייצק - פורטו

תנו לי שחקן שיודע לבעוט כמו וואלורדה

יכול להגיד שבאינטר אוננה היה 180 מעלות ואחת הסיבות שהגיעה לגמר. גם היום מרגיש את חסרונו עם היציאה מלחץ. זומר לא שם עם הרגל

Apoc אמר:
תנו לי שחקן שיודע לבעוט כמו וואלורדה
הרבה מזל בבעיטה. פעמיים בדיפלקשן

ההגנה של יונייטד חלשה כמעט כמו ההגנה שלנו. מביכים.

איזה שחקן בלינגהם
שיחוק של ריאל
אם הם מנחיתים את אמבפה בקיץ תהיה להם ההתקפה הטובה באירופה

כבר כמה שנים הקלאסיקו הוא משחק בינוני במקרה הטוב אבל הקלאסיקו הנוכחי הכי חלש שאני זוכר, בחיי שחדרה בני ריינה יותר מלהיב מהדבר הזה

כובע קש אמר:
כבר כמה שנים הקלאסיקו הוא משחק בינוני במקרה הטוב אבל הקלאסיקו הנוכחי הכי חלש שאני זוכר, בחיי שחדרה בני ריינה יותר מלהיב מהדבר הזה

השריד האחרון של מונדיאל 98, שינג'י אונו, פרש היום (ביפן זה כבר אתמול) מכדורגל

קלופ עוזב את ליברפול אחרי 9 עונות
וואלה החזיק הרבה

Apoc אמר:
קלופ עוזב את ליברפול אחרי 9 עונות
וואלה החזיק הרבה
עשה שינוי גדול במועדון אבל בסופו של דבר יש לו רק ליגת אלופות אחד ורק אליפות אחת בכל התקופה למרות שהוא קיבל את המועדון בקאנטים וחוץ מהעונה האחרונה כל עונה הגיע לליגת האלופות שזה גם שינוי ממה שהיה שם קודם.

אפשר "להאשים" את סיטי כי הוא באמת עשה 2 עונות מטורפות של 92 ו97 נקודות שלא הספיקו לאליפויות

מעניין מי יחליף אותו. אני חושב שליברפול ירדו למטה בדומה למנצ'סטר אחרי פרישת פרגי.

hezildo אמר:
מעניין מי יחליף אותו. אני חושב שליברפול ירדו למטה בדומה למנצ'סטר אחרי פרישת פרגי.
המועמד הטבעי ביותר זה אלונסו

לברקוזן יכולה להבטיח אליפות היסטורית מחזור הבא נגד ורדר ברמן. עונה אדירה לאלונסו עם 41 משחקים ללא הפסד בהם רשם 36 ניצחונות.

Kaka אמר:
לברקוזן יכולה להבטיח אליפות היסטורית מחזור הבא נגד ורדר ברמן. עונה אדירה לאלונסו עם 41 משחקים ללא הפסד בהם רשם 36 ניצחונות.

אלונסו זה מסוג השחקנים שהייתי בטוח שיהיה מאמן אדיר.
בכל מקרה, יהיה מעניין מאוד לראות אותו בעונה הבאה. מקווה מאוד שישאירו לו את הסגל, פלוס עוד כמה חיזוקים.
רוצה לראות אותו באלופות, ובעיקר עושה לבאיירן משהו שלא עשו לה מאז 2010/2011-2011/2012, הפסד 2 אליפויות רציפות.

רק מכבי אמר:
Kaka אמר:

אלונסו זה מסוג השחקנים שהייתי בטוח שיהיה מאמן אדיר.
בכל מקרה, יהיה מעניין מאוד לראות אותו בעונה הבאה. מקווה מאוד שישאירו לו את הסגל, פלוס עוד כמה חיזוקים.
רוצה לראות אותו באלופות, ובעיקר עושה לבאיירן משהו שלא עשו לה מאז 2010/2011-2011/2012, הפסד 2 אליפויות רציפות.
אני מאמין שכחלק מההתחייבות שלו להישאר עונה נוספת דובר על זה שלא יפרקו לו את הסגל.

הרי אם היה ידוע וברור לו שמפרקים את הסגל הוא לא היה נשאר

חזרה
למעלה