ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הרבה מזל בבעיטה. פעמיים בדיפלקשןApoc אמר:תנו לי שחקן שיודע לבעוט כמו וואלורדה
כובע קש אמר:כבר כמה שנים הקלאסיקו הוא משחק בינוני במקרה הטוב אבל הקלאסיקו הנוכחי הכי חלש שאני זוכר, בחיי שחדרה בני ריינה יותר מלהיב מהדבר הזה
עשה שינוי גדול במועדון אבל בסופו של דבר יש לו רק ליגת אלופות אחד ורק אליפות אחת בכל התקופה למרות שהוא קיבל את המועדון בקאנטים וחוץ מהעונה האחרונה כל עונה הגיע לליגת האלופות שזה גם שינוי ממה שהיה שם קודם.Apoc אמר:קלופ עוזב את ליברפול אחרי 9 עונות
וואלה החזיק הרבה
המועמד הטבעי ביותר זה אלונסוhezildo אמר:מעניין מי יחליף אותו. אני חושב שליברפול ירדו למטה בדומה למנצ'סטר אחרי פרישת פרגי.
Kaka אמר:לברקוזן יכולה להבטיח אליפות היסטורית מחזור הבא נגד ורדר ברמן. עונה אדירה לאלונסו עם 41 משחקים ללא הפסד בהם רשם 36 ניצחונות.
אני מאמין שכחלק מההתחייבות שלו להישאר עונה נוספת דובר על זה שלא יפרקו לו את הסגל.רק מכבי אמר:Kaka אמר:לברקוזן יכולה להבטיח אליפות היסטורית מחזור הבא נגד ורדר ברמן. עונה אדירה לאלונסו עם 41 משחקים ללא הפסד בהם רשם 36 ניצחונות.
אלונסו זה מסוג השחקנים שהייתי בטוח שיהיה מאמן אדיר.
בכל מקרה, יהיה מעניין מאוד לראות אותו בעונה הבאה. מקווה מאוד שישאירו לו את הסגל, פלוס עוד כמה חיזוקים.
רוצה לראות אותו באלופות, ובעיקר עושה לבאיירן משהו שלא עשו לה מאז 2010/2011-2011/2012, הפסד 2 אליפויות רציפות.