ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני גם אגיד עוד משהו.כובע קש אמר:גם לדעתי יגיעו שלושה זרים
אבל בספק ששלושתם יהיו ברמה גבוהה
כמו שדוראנט רשם, אם החלון מסתיים בלי 6 זרים רשומים זה כישלון ענק
MH13 TILL I DIE אמר:0 מאופס. גם סק יעזוב.
Judokan אמר:ממשיך להאמין בלב שלם שלמרות כל הבעיות הניהוליות, אנחנו עוד לא הגענו למקום של הרמת ידיים מראש + השתנה על 20 אלף מנויים, שזה מה שלא למלא את מכסת הזרים אומר.
אז אני אומר 3 זרים
את החלון הקודם סיימנו עם פחות מ6 זרים. למה זה כזה מפתיע אותך?Apoc אמר:Judokan אמר:ממשיך להאמין בלב שלם שלמרות כל הבעיות הניהוליות, אנחנו עוד לא הגענו למקום של הרמת ידיים מראש + השתנה על 20 אלף מנויים, שזה מה שלא למלא את מכסת הזרים אומר.
אז אני אומר 3 זרים
כנ"ל
אמרתי ואומר לכל אורך החלון, אם המועדון יחליט לסיים את החלון עם פחות מ6 זרים רשומים בסגל זו תהיה חתיכת אמירה
Shocking4U אמר:את החלון הקודם סיימנו עם פחות מ6 זרים. למה זה כזה מפתיע אותך?Apoc אמר:Judokan אמר:ממשיך להאמין בלב שלם שלמרות כל הבעיות הניהוליות, אנחנו עוד לא הגענו למקום של הרמת ידיים מראש + השתנה על 20 אלף מנויים, שזה מה שלא למלא את מכסת הזרים אומר.
אז אני אומר 3 זרים
כנ"ל
אמרתי ואומר לכל אורך החלון, אם המועדון יחליט לסיים את החלון עם פחות מ6 זרים רשומים בסגל זו תהיה חתיכת אמירה
אני חושב שאתה טועה, הוא נרשם כבר כישראלי וגם היה ניסיון להחתים זר שישי (קאשצ'וק, דגו אמר את זה באחד הפודקאסטים) ופשוט לא הספיקו להביא אותו מאוקראינה וכו')Judokan אמר:Shocking4U אמר:את החלון הקודם סיימנו עם פחות מ6 זרים. למה זה כזה מפתיע אותך?Apoc אמר:כנ"ל
זה לא מדויק. סיימו אותו עם לסובוי כזר השישי כי הוא לא נרשם כיהודי בזמן. הוא אוזרח יותר מאוחר.
Shocking4U אמר:את החלון הקודם סיימנו עם פחות מ6 זרים. למה זה כזה מפתיע אותך?Apoc אמר:Judokan אמר:ממשיך להאמין בלב שלם שלמרות כל הבעיות הניהוליות, אנחנו עוד לא הגענו למקום של הרמת ידיים מראש + השתנה על 20 אלף מנויים, שזה מה שלא למלא את מכסת הזרים אומר.
אז אני אומר 3 זרים
כנ"ל