• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

כמה זרים יגעו עד סוף החלון ?

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

כמה זרים יגיעו עד סוף החלון ?

• 1

הצבעות: 4 14.3%
  • 2

הצבעות: 12 42.9%
  • 3

הצבעות: 10 35.7%
  • אחר (נמק)

הצבעות: 2 7.1%

• סך המצביעים
    28
צריך להגיד ביושר שכל תוצאה מעבר ל6 זרים היא ביזיון וכישלון של מכבי חיפה.

סברינה וחלוץ וכל מי שחושב אחרת לא היה פה בשנתיים האחרונות

אני שמתי שלוש כי אני רוצה להאמין בזה, ושההפקרה לא צהיה גדולה כל כך.
מי הם השלושה זו השאלה. עד עכשיו מסברינה אני מרוצה ומקוו. שזה יהיה רשמי בהקדם. נקווה שיהיו שני זרים איכותיים לכמף שמאל ולחלוץ.

גם לדעתי יגיעו שלושה זרים
אבל בספק ששלושתם יהיו ברמה גבוהה

כמו שדוראנט רשם, אם החלון מסתיים בלי 6 זרים רשומים זה כישלון ענק

כובע קש אמר:
גם לדעתי יגיעו שלושה זרים
אבל בספק ששלושתם יהיו ברמה גבוהה

כמו שדוראנט רשם, אם החלון מסתיים בלי 6 זרים רשומים זה כישלון ענק
אני גם אגיד עוד משהו.

גם עם פיירו, דובר ובכר התעקש על להביא שחקן כנף נוסף.

אז אם *בלי* פיירו יביאו רק חלוץ זר ויוותרו על שחקן כנף, זה כאילו לא הצלחנו להביא את השחקן כנף שרצו.

דווקא בגלל שפיירו עוזב צריך להתחזק ולהביא שחקן כנף נוסף

MH13 TILL I DIE אמר:
0 מאופס. גם סק יעזוב.

חחח וואו עד להודעה שלך התפלאתי מהאופטימיות של האחרים. איזנת יפה. אני אומר אחד יגיע סך הכל כולל סברינה או מישהו אחר אם זה יפול

ממשיך להאמין בלב שלם שלמרות כל הבעיות הניהוליות, אנחנו עוד לא הגענו למקום של הרמת ידיים מראש + השתנה על 20 אלף מנויים, שזה מה שלא למלא את מכסת הזרים אומר.

אז אני אומר 3 זרים

יגיעו 2 זרים
סברינה ולצערי מחליף לפיירו במקום כנף זר אכזר לשמאל.

Judokan אמר:
ממשיך להאמין בלב שלם שלמרות כל הבעיות הניהוליות, אנחנו עוד לא הגענו למקום של הרמת ידיים מראש + השתנה על 20 אלף מנויים, שזה מה שלא למלא את מכסת הזרים אומר.

אז אני אומר 3 זרים

כנ"ל
אמרתי ואומר לכל אורך החלון, אם המועדון יחליט לסיים את החלון עם פחות מ6 זרים רשומים בסגל זו תהיה חתיכת אמירה

יש מצב שהם ילכו על 5 זרים + אח של עלי לנוער?
בכל מקרה מאמין שיגיעו 2 זרים- סברינה וזר נוסף שיכול לשחק כחלוץ וקיצוני

Apoc אמר:
Judokan אמר:

אז אני אומר 3 זרים

כנ"ל
אמרתי ואומר לכל אורך החלון, אם המועדון יחליט לסיים את החלון עם פחות מ6 זרים רשומים בסגל זו תהיה חתיכת אמירה
את החלון הקודם סיימנו עם פחות מ6 זרים. למה זה כזה מפתיע אותך?

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Judokan אמר:

אז אני אומר 3 זרים

כנ"ל

זה לא מדויק. סיימו אותו עם לסובוי כזר השישי כי הוא לא נרשם כיהודי בזמן. הוא אוזרח יותר מאוחר.

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
כנ"ל

זה לא מדויק. סיימו אותו עם לסובוי כזר השישי כי הוא לא נרשם כיהודי בזמן. הוא אוזרח יותר מאוחר.
אני חושב שאתה טועה, הוא נרשם כבר כישראלי וגם היה ניסיון להחתים זר שישי (קאשצ'וק, דגו אמר את זה באחד הפודקאסטים) ופשוט לא הספיקו להביא אותו מאוקראינה וכו')

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Judokan אמר:

אז אני אומר 3 זרים

כנ"ל

זו גם הייתה אמירה
אבל זה היה בינואר

חזרה
למעלה