לטובת הילד שילך לקבל חוות דעת שנייה, כי במכבי חיפה אוהבים מאוד את השמרני, לא מצליח לחזור מפציעה ואז בסוף יוצא לניתוח ומפספס עוד חצי שנה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Adi81 אמר:אם אני שחקן מכבי חיפה אני לא נותן לאף אחד מהצוות העאלק רפואי לגעת בי
greenguy אמר:שחקן מרגש הלוואי ויתפתח אצלנו לבלם על סטייל בנאדו
greenguy אמר:ביש מזל אני מאוד אוהב אותו ואת האופי שלו,אם לא יהיה פריכית יכול לצאת ממנו שחקן גדול. מאז שהוא חזר אנחנו נראים טוב יותר זה לא מקרי
greenguy אמר:ביש מזל אני מאוד אוהב אותו ואת האופי שלו,אם לא יהיה פריכית יכול לצאת ממנו שחקן גדול. מאז שהוא חזר אנחנו נראים טוב יותר זה לא מקרי
רק מכבי אמר:greenguy אמר:ביש מזל אני מאוד אוהב אותו ואת האופי שלו,אם לא יהיה פריכית יכול לצאת ממנו שחקן גדול. מאז שהוא חזר אנחנו נראים טוב יותר זה לא מקרי
הוא פתח בהרכב בהפסד למכבי ת"א ובתבוסה להפועל ת"א, ככה שלהגיד שמאז שהוא חזר אנחנו נראית טוב יותר זו קצת גניבת דעת.
גם היום בלעדיו ההגנה הייתה בסדר גמור.
לא צריך להפיל על הילד דברים שהוא לא.
כרגע אני לוקח את שטייפמן לפניו. גם בשל הכשירות. אבל גם מקצועית יש לו יתרונות רבים.
מקווה שינוח עכשיו ויעבוד על חיזוק הברך לקראת העונה הבאה.
לא הוציאו זמן חזרה משוער אבל לפי הודעת המועדון הוא סובל ממתיחה ולא מקרע בברך. אני מאמין שזמן ההחלמה יהיה מצומצם יותרברק.י אמר:לצערי, אני חושש שאחרי הפציעה הזו, הוא יעבור שיקום במועדון ובינואר 2027 ייצא להשאלה. מקווה שלא יתפספס כמו שקרה עם לנס.
KevinDurant אמר:לא הוציאו זמן חזרה משוער אבל לפי הודעת המועדון הוא סובל ממתיחה ולא מקרע בברך. אני מאמין שזמן ההחלמה יהיה מצומצם יותרברק.י אמר:לצערי, אני חושש שאחרי הפציעה הזו, הוא יעבור שיקום במועדון ובינואר 2027 ייצא להשאלה. מקווה שלא יתפספס כמו שקרה עם לנס.
ברק.י אמר:KevinDurant אמר:לא הוציאו זמן חזרה משוער אבל לפי הודעת המועדון הוא סובל ממתיחה ולא מקרע בברך. אני מאמין שזמן ההחלמה יהיה מצומצם יותרברק.י אמר:לצערי, אני חושש שאחרי הפציעה הזו, הוא יעבור שיקום במועדון ובינואר 2027 ייצא להשאלה. מקווה שלא יתפספס כמו שקרה עם לנס.
כן? אני קראתי שזה קרע, לא זוכר איפה כבר.