• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן אלעד אמיר

• יוצר הנושא יוצר הנושא benrey
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
לטובת הילד שילך לקבל חוות דעת שנייה, כי במכבי חיפה אוהבים מאוד את השמרני, לא מצליח לחזור מפציעה ואז בסוף יוצא לניתוח ומפספס עוד חצי שנה

הקלה שזה לא משהו חמור יותר.
אני מאוד אוהב אותו. הנעת הכדור שלו זה משהו שלא ראיתי משום בלם ישראלי אי פעם, וזה כל כך עוזר לרווח ולפתוח את המשחק.

אם אני שחקן מכבי חיפה אני לא נותן לאף אחד מהצוות העאלק רפואי לגעת בי

שחקן מרגש הלוואי ויתפתח אצלנו לבלם על סטייל בנאדו

נותן לו הנחה כי חוזר מפציעה ועוד צעיר, אבל הוא צריך להשתפר הרבה בשביל להיות כאן שחקן הרכב.

יש משהו במבנה גוף שלו שמרמז שיש לו תקרה כמה הוא יכול להיות בלם

נחמני מדווח על חשש לקרע בצולבת שלו באותה ברך שהוא נפצע כבר. זה כבר משהו שמשנה את הקריירה 2 פציעות כאלה בגיל 20.

לצערי עושה רושם שחזר מוקדם מידי.
וגם על הצוות המקצועי שהיה צריך לנהל לו דקות בצורה יותר טובה, ולא לזרוק אותו תוך כמה ימים למשחקים עצימים.
זה היה היה המשחק הרביעי שהוא פותח בהרכב תוך 12 יום.
חוסר אחריות של כל הצוות.

החלמה מהירה ילד.

אם הייתי שחקן כדורגל פעיל לא הייתי מתקרב למועדון הזה גם אם היו מציעים לי פי 5 שכר

ביש מזל אני מאוד אוהב אותו ואת האופי שלו,אם לא יהיה פריכית יכול לצאת ממנו שחקן גדול. מאז שהוא חזר אנחנו נראים טוב יותר זה לא מקרי

greenguy אמר:
ביש מזל אני מאוד אוהב אותו ואת האופי שלו,אם לא יהיה פריכית יכול לצאת ממנו שחקן גדול. מאז שהוא חזר אנחנו נראים טוב יותר זה לא מקרי

לתפיסתי, אנחנו נראים איתו טוב יותר משתי סיבות:
מקצועית - הוא אחד הבלמים הכי טכניים שהיו פה בעונות האחרונות ובקבוצה שמתקשה להניע כדור יש לו ערך משמעותי מאד
טקטית - ההגנה עומדת נמוך ומסודר יותר איתו, מאשר עם סק שמתפזר ומביא את בכר לדחוף את כולם גבוה.

greenguy אמר:

הוא פתח בהרכב בהפסד למכבי ת"א ובתבוסה להפועל ת"א, ככה שלהגיד שמאז שהוא חזר אנחנו נראית טוב יותר זו קצת גניבת דעת.

גם היום בלעדיו ההגנה הייתה בסדר גמור.

לא צריך להפיל על הילד דברים שהוא לא.

כרגע אני לוקח את שטייפמן לפניו. גם בשל הכשירות. אבל גם מקצועית יש לו יתרונות רבים.

מקווה שינוח עכשיו ויעבוד על חיזוק הברך לקראת העונה הבאה.

רק מכבי אמר:
greenguy אמר:

הוא פתח בהרכב בהפסד למכבי ת"א ובתבוסה להפועל ת"א, ככה שלהגיד שמאז שהוא חזר אנחנו נראית טוב יותר זו קצת גניבת דעת.

גם היום בלעדיו ההגנה הייתה בסדר גמור.

לא צריך להפיל על הילד דברים שהוא לא.

כרגע אני לוקח את שטייפמן לפניו. גם בשל הכשירות. אבל גם מקצועית יש לו יתרונות רבים.

מקווה שינוח עכשיו ויעבוד על חיזוק הברך לקראת העונה הבאה.

נגד מכבי ת"א פתח, שיחק לצד גולדברג הגמור הזה והוא גם חזר בדיוק מפציעה לוקח זמן להתניע מה לעשות ..
ונגד הפועל ת"א הוא שיחק ליד סק אז לא עשינו בזה כלום.
אז כן חד משמעית שהוא פותח בלי סק, ההגנה נראת אחרת.
גם עם שטייפמן אותו הדבר.

לצערי, אני חושש שאחרי הפציעה הזו, הוא יעבור שיקום במועדון ובינואר 2027 ייצא להשאלה. מקווה שלא יתפספס כמו שקרה עם לנס.

ברק.י אמר:
לצערי, אני חושש שאחרי הפציעה הזו, הוא יעבור שיקום במועדון ובינואר 2027 ייצא להשאלה. מקווה שלא יתפספס כמו שקרה עם לנס.
לא הוציאו זמן חזרה משוער אבל לפי הודעת המועדון הוא סובל ממתיחה ולא מקרע בברך. אני מאמין שזמן ההחלמה יהיה מצומצם יותר

KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
לא הוציאו זמן חזרה משוער אבל לפי הודעת המועדון הוא סובל ממתיחה ולא מקרע בברך. אני מאמין שזמן ההחלמה יהיה מצומצם יותר

כן? אני קראתי שזה קרע, לא זוכר איפה כבר.

ברק.י אמר:
KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:

כן? אני קראתי שזה קרע, לא זוכר איפה כבר.

לא קרע.
מתיחה ברצועה.

חזרה
למעלה