רונן22 אמר:חתם לשנתיים בנפטצ'י באקו אלופת אזרבייג'ן
![]()
לא שזה כזה משנה, אבל היא סגנית האלופה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רונן22 אמר:חתם לשנתיים בנפטצ'י באקו אלופת אזרבייג'ן
![]()
העביר רק החודש את מלדה בתוך בלגיה ב2 מיליון יורו אחרי שלא עשה כלום בגנטlemmacantor אמר:בבלגיה עלו על הבלוף שלו.
MHFC4EVER אמר:מאמין שדור פרץ לא יחזור אבל אם הוא חוזר הוא חתיכת אפס
רונן22 אמר:לאן אתם רוצים שהוא יעבור? מי סופר אותו באירופה?
סתם ישראלי בינוני. אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות ממנו. גם בבני יהודה הוא בעיקר היה מחליף. עונת השיא שלו בקריירה בליגת העל זה 6 שערים ב19/20.MHFC4EVER אמר:דור ג'אן בראיון לוואלה חשף שמכבי חיפה פנו אליו במשך שנתיים ברציפות
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soccer/israelis-abroad/article/909741/
לפי הדיווחים יש לו 2 הצעות מהליגה השנייה באנגליה, אני בטוח שגם קבוצות טובות מהליגות בדרג השני באירופה יתעניינו בו, בעיקר בגלל עניין הכרטיס בידרונן22 אמר:גם אצילי בשיאו גדול על הליגה, ובאירופה הוא כלום ושום דבר. בליגה שלנו אתה לא צריך להיות עילוי כדי לככב. מה שעשה את פרץ גדול על הליגה זה הפיזיות שלו, ובליגות נורמליות באירופה אין לו את היתרון הזה.
שזה משהו טוב לדעתי.lemmacantor אמר:יש לו הצעות מאנגליה מאנשים שמכירים אותו - מנספורד בבלקפול ושוטה בהאל סיטי.
לא יודע. מרגיש לי מאוד רכרוכי ואפילו מביך לחזור אחרי סה''כ עונה בחו''לרונן22 אמר:בצ'מפיונשיפ היתרונות שלו לא יבואו לידי ביטוי, הוא ייראה שם כמו שהוא נראה בנבחרת - נגר. הוא שחקן מאוד מאוד מוגבל טכנית, אין לו טכניקה של קשר. בליגה שלנו עם העליונות הפיזית שלו הוא היה מצליח להסתיר את הליקויים הטכניים שלו
אז מה נגיד על קטן?KevinDurant אמר:לא יודע. מרגיש לי מאוד רכרוכי ואפילו מביך לחזור אחרי סה''כ עונה בחו''לרונן22 אמר:בצ'מפיונשיפ היתרונות שלו לא יבואו לידי ביטוי, הוא ייראה שם כמו שהוא נראה בנבחרת - נגר. הוא שחקן מאוד מאוד מוגבל טכנית, אין לו טכניקה של קשר. בליגה שלנו עם העליונות הפיזית שלו הוא היה מצליח להסתיר את הליקויים הטכניים שלו
רונן22 אמר:בצ'מפיונשיפ היתרונות שלו לא יבואו לידי ביטוי, הוא ייראה שם כמו שהוא נראה בנבחרת - נגר. הוא שחקן מאוד מאוד מוגבל טכנית, אין לו טכניקה של קשר. בליגה שלנו עם העליונות הפיזית שלו הוא היה מצליח להסתיר את הליקויים הטכניים שלו
Shocking4U אמר:אז מה נגיד על קטן?KevinDurant אמר:לא יודע. מרגיש לי מאוד רכרוכי ואפילו מביך לחזור אחרי סה''כ עונה בחו''לרונן22 אמר:בצ'מפיונשיפ היתרונות שלו לא יבואו לידי ביטוי, הוא ייראה שם כמו שהוא נראה בנבחרת - נגר. הוא שחקן מאוד מאוד מוגבל טכנית, אין לו טכניקה של קשר. בליגה שלנו עם העליונות הפיזית שלו הוא היה מצליח להסתיר את הליקויים הטכניים שלו