ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
SaTla אמר:אין לך הגנה נורמלית (אפילו פלאניץ אולי יעזוב)
אין לך קשא כי נטע לא מועיל
חזיזה חייב להפסיק להיות טמבל ולשחק כדורגל נורמלי
SaTla אמר:אין לך הגנה נורמלית (אפילו פלאניץ אולי יעזוב)
ב"ש ביכולת יותר נורמלית מנצחת פה במחצית השנייה בלי בעיהApoc אמר:SaTla אמר:אין לך הגנה נורמלית (אפילו פלאניץ אולי יעזוב)
אתה קובע את זה על סמך מחצית אחת לא טובה במשחק קדם עונה באמצע יולי.
בוא נרד לקרקע. זו אמורה להיות הגנה טובה יותר מההגנה הכי טובה בליגה עונה שעברה.
SaTla אמר:ב"ש ביכולת יותר נורמלית מנצחת פה במחצית השנייה בלי בעיהApoc אמר:SaTla אמר:אין לך הגנה נורמלית (אפילו פלאניץ אולי יעזוב)
אתה קובע את זה על סמך מחצית אחת לא טובה במשחק קדם עונה באמצע יולי.
גם במחצית הראשונה הם יכלו לכבוש ולא בעיה לכבוש במתפרצות נגדנו
Apoc אמר:SaTla אמר:ב"ש ביכולת יותר נורמלית מנצחת פה במחצית השנייה בלי בעיהApoc אמר:אתה קובע את זה על סמך מחצית אחת לא טובה במשחק קדם עונה באמצע יולי.
בסדר. לך תראה את ההחמצות של רוקאביצה ומוחמד ותגיד לי מי היה אמור מה. הם בעטו 2 פעמים למסגרת.
זה קדם עונה. שנים אנחנו רואים קבוצה שנראית X בקדם עונה וY בעונה עצמה.
Daniel123 אמר:Apoc אמר:SaTla אמר:ב"ש ביכולת יותר נורמלית מנצחת פה במחצית השנייה בלי בעיה
בסדר. לך תראה את ההחמצות של רוקאביצה ומוחמד ותגיד לי מי היה אמור מה. הם בעטו 2 פעמים למסגרת.
אפוק, ומה תגיד על זה שאין לנו עומק בקישור ושאין לך קשר אחורי אחד נורמלי ?
לא מבין את אלה שמחזיקים מעלי מוחמד איזה שחקן על .
הכי קל בעולם לשחק נגד הקישור שלנו .
או שמאזרחים אותו עכשיו, או שמביאים קשר אחורי 6 ברמה גבוהה אחרת לא יהיה לנו מה למכור גם בליגה .
אי אפשר להתפשר גם על בלם וגם על קשר אחורי .
גם אם ננתק את עניין ההתאמה של השחקנים, חסר עוד שחקן אחד לפחות בקישור.Apoc אמר:Daniel123 אמר:Apoc אמר:בסדר. לך תראה את ההחמצות של רוקאביצה ומוחמד ותגיד לי מי היה אמור מה. הם בעטו 2 פעמים למסגרת.
אפוק, ומה תגיד על זה שאין לנו עומק בקישור ושאין לך קשר אחורי אחד נורמלי ?
או שמאזרחים אותו עכשיו, או שמביאים קשר אחורי 6 ברמה גבוהה אחרת לא יהיה לנו מה למכור גם בליגה .
זה לא שאין קשר אחורי נורמלי. זה שאין קשר 6 קלאסי. לביא ועלי מוחמד יכולים לשחק קשר אחורי שני, לא קשר אחורי בודד.
אני מאמין שאבופאני לא נשאר בחלון הנוכחי. אני מקווה שיביאו קשר 6 ולא קשר 8 במקומו.
בכל מקרה בלם לא אמור להיות קשור לזה.
KevinDurant אמר:גם אם ננתק את עניין ההתאמה של השחקנים, חסר עוד שחקן אחד לפחות בקישור.Apoc אמר:Daniel123 אמר:אפוק, ומה תגיד על זה שאין לנו עומק בקישור ושאין לך קשר אחורי אחד נורמלי ?
זה לא שאין קשר אחורי נורמלי. זה שאין קשר 6 קלאסי. לביא ועלי מוחמד יכולים לשחק קשר אחורי שני, לא קשר אחורי בודד.
אני מאמין שאבופאני לא נשאר בחלון הנוכחי. אני מקווה שיביאו קשר 6 ולא קשר 8 במקומו.
ברגע שג'אבר נפצע אין לך שום עומק בקישור ושום אופציה לרוטציות או חילופים.
נניח ובכר רוצה לשחק עם שלישייה אגרסיבית והגנתית יותר בקישור כמו היום, ברגע שחסר לך שחקן אחד מהרביעייה או שהוא בכושר פחות טוב, אין לו שום אופציה לשמור על האינטנסיביות והרעננות שלהם כי פשוט אין עוד שחקן אמצע, נכפה עליו לשחק עם 3 בלמים או פשוט בלי שלישיית אמצע וזו בעיה רצינית.
Apoc אמר:אנחנו לא משחקים בכלל עם שלישיית קישור. כמה פעמים שיחקנו עם שלישיית קישור? זכור לי המשחק נגד אשדוד.
Apoc אמר:זה קדם עונה.
זה משחק אחד.
זה אמצע יולי.
לנשום.
אני הייתי מביא את שמיר, כבר רשמתי את זה קודם, אבל גם הוא לא 6 אלא יותר 8.Apoc אמר:KevinDurant אמר:גם אם ננתק את עניין ההתאמה של השחקנים, חסר עוד שחקן אחד לפחות בקישור.Apoc אמר:זה לא שאין קשר אחורי נורמלי. זה שאין קשר 6 קלאסי. לביא ועלי מוחמד יכולים לשחק קשר אחורי שני, לא קשר אחורי בודד.
ברגע שג'אבר נפצע אין לך שום עומק בקישור ושום אופציה לרוטציות או חילופים.
נניח ובכר רוצה לשחק עם שלישייה אגרסיבית והגנתית יותר בקישור כמו היום, ברגע שחסר לך שחקן אחד מהרביעייה או שהוא בכושר פחות טוב, אין לו שום אופציה לשמור על האינטנסיביות והרעננות שלהם כי פשוט אין עוד שחקן אמצע, נכפה עליו לשחק עם 3 בלמים או פשוט בלי שלישיית אמצע וזו בעיה רצינית.
אנחנו לא משחקים בכלל עם שלישיית קישור. כמה פעמים שיחקנו עם שלישיית קישור? זכור לי המשחק נגד אשדוד.
אם רוצים להיות רגועים שיביאו עוד קשר (אחורי, יש מספיק מועמדים ל8), אבל זה לא יהיה איזה שחקן גדול. כולה עדן שמיר כזה.
אני זוכר במעורפל את העונה האחרונה שלו בק''ש (גם אז רציתי שיביאו אותו לפה), אבל גם שם הוא שיחק כ6 לדעתי כצמד בקישור ולא ממש כשחקן אחרון.Apoc אמר:דווקא לדעתי שמיר 6. הוא הוסב ל8 לאחרונה אבל בק"ש בעונה הכי טובה שלו בקריירה עד כה הוא שיחק 6.