ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:וואלה הפעם הוא הפתיע לטובה גם בהכנסות הכדורים. לא משהו שאני רגיל לראות ממנו, וחשוב לנו ממש שהוא יכניס אלמנטים של איום ותרומה התקפית למשחק שלו.
עצוב לראות את היריבה פשוט נותנת לו מסדרון 20 מטר מהשער והוא מוסר ימינה לרוחב.
Apoc אמר:Judokan אמר:וואלה הפעם הוא הפתיע לטובה גם בהכנסות הכדורים. לא משהו שאני רגיל לראות ממנו, וחשוב לנו ממש שהוא יכניס אלמנטים של איום ותרומה התקפית למשחק שלו.
יש לו דווקא לא מעט הכנסות כדורים כשהוא באזורים הנכונים
נגד המלטזים לחזיזה ונגד נתניה לסבע בסיום עונה שעברה וכו'
החוסר יציבות שלו זה הרבה גם בגלל השינויים בתפקוד שלו בין משחק למשחק
הוא צריך תמיד לנהל את המשחק קרוב לשליש של שער היריבה
Judokan אמר:Apoc אמר:Judokan אמר:וואלה הפעם הוא הפתיע לטובה גם בהכנסות הכדורים. לא משהו שאני רגיל לראות ממנו, וחשוב לנו ממש שהוא יכניס אלמנטים של איום ותרומה התקפית למשחק שלו.
יש לו דווקא לא מעט הכנסות כדורים כשהוא באזורים הנכונים
נגד המלטזים לחזיזה ונגד נתניה לסבע בסיום עונה שעברה וכו'
החוסר יציבות שלו זה הרבה גם בגלל השינויים בתפקוד שלו בין משחק למשחק
הוא צריך תמיד לנהל את המשחק קרוב לשליש של שער היריבה
אתה צודק, אבל אלה דוגמאות בודדות יחסית. כמו גם הצמד שלו אז מול אפולון. יחסית לעובדה שהוא נמצא המון במצבים קרובים לרחבה, הוא חייב לאיים יותר (בבעיטה או במסירת מפתח), אחרת קל יותר לשתק אותנו התקפית. משהו ששריף ניצלו היטב, ראית שהם מוכנים ממש לחוסר התרומה ההתקפית שלו
nirm1234 אמר:חוץ מ2 הפעמים שהוא פחד לבעוט ואכלנו אותה על זה, משחק מטורף שלו.
אני חושב שהוא גם היה באפיסת כוחות ועומס ענק, לא סתם הוא ירד ככ מוקדםApoc אמר:לא המשחק הכי גדול שלו, הרבה הססנות, אבל זה הגיוני בהתחשב בזה ששוב הוא היה קשר בודד עם ג'אבר שיותר בורח למעלה
אשמח לראות אותו עם קשר 6 מובהק כמו שואו לידו, ככה שהוא יוכל לשחק למעלה ולהכניס את הכדורים החכמים שהוא יודע
Shocking4U אמר:בלי קשר להודעת הסיכום היומית, נתתי ספקולציה לפני כמה שבועות שאולי הקטע של החוזה מתעכב כי לא יודעים אם הוא יקבל עדיין את האזרחות ונראה שזה חלק מהמצב. מאחל לו לקבל תושב קבע ולא רק לשנה בכל פעם