לא חזר טוב להרכב
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כבר כמה משחקים ברצף הוא יוצא דקה 60 בגלל עומס, בעיהרק מכבי אמר:יצטרך לתת אקסטרה עבודה בזמן ההיעדרות של ג'אבר.
הרבה על הכתפיים שלו.
היום היה סולידי, עם כדור גדול לחלאיילי.
באופן קבוע זה השלב בעונה שהוא סובל בו מירידה (כנראה מהעומס), לך בכל העונות אחורה מאז שהוא פה וזה המצב.רק מכבי אמר:הוא נראה לא טוב כבר כמה משחקים. ומאוד מתקשה ומתעייף.
הייתי שוקל לא לפתוח איתו מול נתניה. אם היה פה קשר אחורי איכותי הייתי שוקל לעלות עם אמצע יותר מופקר עם ליאור כ-8. אבל אני לא סומך על גוני כ-6 יחיד.
KevinDurant אמר:באופן קבוע זה השלב בעונה שהוא סובל בו מירידה (כנראה מהעומס), לך בכל העונות אחורה מאז שהוא פה וזה המצב.רק מכבי אמר:הוא נראה לא טוב כבר כמה משחקים. ומאוד מתקשה ומתעייף.
הייתי שוקל לא לפתוח איתו מול נתניה. אם היה פה קשר אחורי איכותי הייתי שוקל לעלות עם אמצע יותר מופקר עם ליאור כ-8. אבל אני לא סומך על גוני כ-6 יחיד.
הבעיה שאין לך שום אפשרות לתת לו לנוח מבחינה מקצועית ותחשוב שאם הוא סובל ממתיחה קלה בירך האחורי ומפסיד 3 שבועות זה אומר שהוא מפסיד בערך משהו כמו 6 משחקים בגלל הלוז הנוכחי.
לא מאשים את דגו, אני לא חושב ששחקנים נפצעו "בגללו" והסגל קצר מאוד והוא לא יכול להרשות לעצמו לאבד נקודות, אולי עכשיו קצת יותר כביכול אבל לפני המשחק נגד מכבי ת''א שהפער היה כמו שהיה כל איבוד נקודות היה גומר אותו לגמרי.
אני בטוח שעוקבים ושגם עלי שחקן עם ניסיון שיודע לשמור על עצמו יותר מג'אבר נניחרק מכבי אמר:KevinDurant אמר:באופן קבוע זה השלב בעונה שהוא סובל בו מירידה (כנראה מהעומס), לך בכל העונות אחורה מאז שהוא פה וזה המצב.רק מכבי אמר:הוא נראה לא טוב כבר כמה משחקים. ומאוד מתקשה ומתעייף.
הבעיה שאין לך שום אפשרות לתת לו לנוח מבחינה מקצועית ותחשוב שאם הוא סובל ממתיחה קלה בירך האחורי ומפסיד 3 שבועות זה אומר שהוא מפסיד בערך משהו כמו 6 משחקים בגלל הלוז הנוכחי.
לא מאשים את דגו, אני לא חושב ששחקנים נפצעו "בגללו" והסגל קצר מאוד והוא לא יכול להרשות לעצמו לאבד נקודות, אולי עכשיו קצת יותר כביכול אבל לפני המשחק נגד מכבי ת''א שהפער היה כמו שהיה כל איבוד נקודות היה גומר אותו לגמרי.
המשחק מול פ''ת היה הזדמנות טובה לתת קצת מנוחות לדוגמא.
בדיוק בגלל החשש מפציעה, ובגלל שזה נראה שהוא מתקשה, כן הייתי שוקל לא לפתוח איתו, בשביל לא לסכן אותו בפציעה שתגמור אותנו קדימה, זה מאוד שברירי איתו, אנחנו מכירים את זה כבר.
מאמין שבצוות עוקבים אחרי הדברים הללו.
לא הייתי פותח אתו נגד כפ''ס, אולי מכניס אותו ל20 דק' שירגיש קצת את המשחק אבל לא מעבררק מכבי אמר:מקווה מאוד שיבריא כבר לכפ''ס.
חיביים אותו.
גם כ-8 אבל גם כ-6. אנחנו הולכים לקראת תקופה של הרבה משחקים קשים מול אמצע של קבוצות טובות, ואנחנו מאוד שבריריים באמצע. הוא חייב להיות בכושר שיא בתקופה הקרובה בשביל שיוכל לשחק גם את ה-6. הניסוי של דניאל מביך שם.
רק מכבי אמר:הוא צריך לשחק אך ורק 8. נקודה.
benrey אמר:כאילו מרגיש שכל משחק שהוא משחק ממש טוב הוא מסיים אותו פצוע