היה להם בידיים שחקנים יותר מרשימים מנובאקוביץ' (אחד אפילו היה קרוב מאוד ולא בא).אני לא יודע אם אני מקווה שאתה צודק או לא לגבי אי המגבלה התקציבית בקשר לסיבו (עדיין מוזר לי שהגיע פרופיל חלוץ כמו נובאקוביץ למשל ולכן אני סקפטי), אבל בכל מקרה השורה התחתונה שלי היא ששחקן שלא כשיר רוב הזמן לא צריך לקבל משכורת גבוהה כזו מהמועדון ולדעתי בכלל לא.
אני אשאל את זה ככה: אתה מאריך לו חוזה בסוף העונה באותם תנאים? בשביל הדיון צא מנקודת הנחה שהוא נשאר באותו הגיל.
הם חיפשו לעמדה הזאת מישהו עם תכונות מאוד ספציפיות ולכן הם הלכו עליו.
(עוד מוקדם לקבוע, אבל לדעתי אחת הטעויות הגדולות בהבאת חלק מהזרים בקיץ הזה זה שהם העדיפו סימון וי על תכונות מסוימות על פני איכות, ההעדפה שהייתה במקומות מסוימים אפילו קיצונית, העיקר שזה מסומן ב''וי'' תחת מה שרצינו אבל זה דיון אחר).
לגבי עלי מוחמד, הוא לא יכול להישאר בשכר שהוא הרוויח ב-4 השנים האחרונות. זה ברור לכולם. המעמד שלו שונה, הסטטוס שונה.
אני כן מאריך לו חוזה בתנאים אחרים. זה גם ברור שאף קבוצה אחרת לא תיתן לו את החוזה שהוא מקבל עכשיו.
אני מעריך שהוא יקבל בהבנה חוזה חדש בשכר מופחת, מה גם שיש את כל הסיפור עם אח שלו. ואם באמת הכל יסתדר כמו שצריך, אז בעונה הבאה הם אמורים לשחק ביחד בבוגרת. וגם זה שיקול.
עלי מאוד מוערך במועדון.