• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת 1:0, מח' 12: סוס מת לא ידהר בדרבי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

lemmacantor

פסל מחוץ לאיצטדיון
תאריך: 9/11
שעה: 20:30
איצטדיון: אבי רן ז"ל
שידור: ספורט 5

אחרי החגיגה במחצית השנייה בטדי, רוצים להמשיך את המומנטום בדרבי חוץ מול מאמן נגד ברק בכר מתקשה מסורתית - רוני לוי. הפועל חיפה כנראה צפויה לשחק סגור והגנתי ואולי גם להרביץ.
מכבי חיפה צפויה לפתוח עם כל התותחים הכבדים הכשירים - אצילי, שרי, קורנו. דילן ממשיך להיות בספק. חזיזה יחזור אחרי פגרת המונדיאל. לא אמרו מונדיאל של איזה שנה.
ואיך אפשר בלי הרטרו? הפעם היריבה תעלה עם מדי עונת 62/63. הסרדינים כרגע במקום השמיני עם 12 נקודות.

פותחים עם כל התותחים.
מצד אחד, יש סיכוי טוב שנכריע את המשחק בשלב יחסית מוקדם שלו.
מצד שני, אם לא נעשה את זה עד דקה 60+-, שיהיה לנו בהצלחה כי מהמחליפים לא תבוא הישועה...

בניגוד לתחזיות של פרשנים מסויימים אני לא מאמין שהפועל חיפה יבואו להחנות אוטובוס. יבואו לשחק על מתפרצות כמו שהם עושים בדרך כלל נגדנו ויש להם גם כלים איכותיים כדי להעניש אותנו בטח כשההגנה שלנו נראית כל כך שברירית. זה משחק לא פשוט בכלל, בדרבי חוץ שנה שעברה שניצחנו 1-0 יצאנו משם בנס כי הם היו יותר טובים והחמיצו בלי הפסקה.

מאז שרוני לוי הגיע לסרדינים הוא החנה את האוטובוס מול הפועל ירושלים ומול ביתר. אין שום להאמין שזה ישתנה מולנו (בטח אחרי שראה מה קרה לניסיון של אבוקסיס לשחק פתוח).

לא אופטימי לגבי המשחק מחר. הם יודעים להעניש במתפרצות וההגנה שלנו יותר מדי חשופה השנה

שוב, ניצחון בפחות מ3 הפרש יהיה רע מאוד לדעתי. הם קבוצה מחרידה וראויים לליגה לאומית.

Apoc אמר:
שוב, ניצחון בפחות מ3 הפרש יהיה רע מאוד לדעתי. הם קבוצה מחרידה וראויים לליגה לאומית.

מוגזם ה 3 הפרש.
מכבי חיפה על אדי הדלק האחרונים שלה וזה דרבי.
אני לא אתפלא גם אם יגמר תיקו.

Daniel123 אמר:
Apoc אמר:

מוגזם ה 3 הפרש.
מכבי חיפה על אדי הדלק האחרונים שלה וזה דרבי.
אני לא אתפלא גם אם יגמר תיקו.

אמרתי מה צריך לצפות לא מה יהיה

צריך לצפות לניצחון בהפרש שער. בהינתן המצב הגופני של הקבוצה שלנו זה יהיה הישג רציני ובוסט מנטלי (כי יבטיחו מקום ראשון לפגרה).
לצפות להפרש 3 מול הגועל נפש שנקרא רוני לוי זה סתם רף ציפיות לא הגיוני. זה בן אדם שגם בפיגור יחפש לשבור לך את הרגליים ולא להבקיע.

לפי ספורט5, דילן ערך אימון מלא. בתמונת ההרכב למחר, בטוח יהיה בסגל

יש מצב שהיום על המגרש יהיו דילן + סק + פיירו.
פשע אם יבצעו קרנות קצרות במקום להרים לרחבה

לא צריך להיות חזירים כרגע. בהתחשב בכל הפצןעים והעייפות צריך לגרד את הניצחונות עד הפגרה. לא אכפת לי אם זה 1-0 או 3-0 העיקר 3 נקודות. הבעיה שאני לא אופטימי שננצח היום וזה כבר סיפור אחר

Apoc אמר:
יש להם הגנה חלשה מאד, אבל מהקישור ומעלה יש להם שחקנים טובים גם אם לא באו לידי ביטוי עד עכשיו.

onn אמר:
יש מצב שהיום על המגרש יהיו דילן + סק + פיירו.
פשע אם יבצעו קרנות קצרות במקום להרים לרחבה

זה פשע שעם קבוצה פיזית כזו מנסים להניע כדור מקרנות. לא ראיתי אף ניסיון לתרגיל אמיתי.

Apoc אמר:

אתה מסתלבט?

Smurk אמר:
Apoc אמר:

אתה מסתלבט?

לא, גם לא הסתלבטתי נגד בית"ר בטדי. שלושת היריבות האחרונות שלנו בסיבוב זה יריבות ברמת הליגה הלאומית. אין הצדקה בעיניי שקבוצה כמו הפועל חיפה תקשה עלינו.

חזרה
למעלה