• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת 1:0, מח' 12: סוס מת לא ידהר בדרבי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Apoc אמר:
Smurk אמר:
Apoc אמר:
שוב, ניצחון בפחות מ3 הפרש יהיה רע מאוד לדעתי. הם קבוצה מחרידה וראויים לליגה לאומית.

אתה מסתלבט?

לא, גם לא הסתלבטתי נגד בית"ר בטדי. שלושת היריבות האחרונות שלנו בסיבוב זה יריבות ברמת הליגה הלאומית. אין הצדקה בעיניי שקבוצה כמו הפועל חיפה תקשה עלינו.
אפשר לטעון שצריך להציג יכולת גבוהה ולא להתספק רק בניצחון, אבל מפה ועד "רע מאוד" הלכת רחוק מאוד. מי ישמע ניצחון 1-0 טרגדיה.

Smurk אמר:
Apoc אמר:
Smurk אמר:
אתה מסתלבט?

לא, גם לא הסתלבטתי נגד בית"ר בטדי. שלושת היריבות האחרונות שלנו בסיבוב זה יריבות ברמת הליגה הלאומית. אין הצדקה בעיניי שקבוצה כמו הפועל חיפה תקשה עלינו.
אפשר לטעון שצריך להציג יכולת גבוהה ולא להתספק רק בניצחון, אבל מפה ועד "רע מאוד" הלכת רחוק מאוד. מי ישמע ניצחון 1-0 טרגדיה.

רחוק מאוד? ראית מה הפערים בסגלים בין הקבוצות? למה הציפיה שננצח את הקבוצות הכי חלשות בליגה בצורה משכנעת היא כל כך מוגזמת עבורך? בעיניי זה שאנחנו מתקשים משחק אחרי משחק נגד קבוצות חלשות זה רע מאוד.

Apoc אמר:
Smurk אמר:
Apoc אמר:

רחוק מאוד? ראית מה הפערים בסגלים בין הקבוצות? למה הציפיה שננצח את הקבוצות הכי חלשות בליגה בצורה משכנעת היא כל כך מוגזמת עבורך? בעיניי זה שאנחנו מתקשים משחק אחרי משחק נגד קבוצות חלשות זה רע מאוד.
כי אנחנו עם חיסורים של משהו כמו 3/4 שחקני מפתח? ואחרי עומסים מטורפים כשהשחקנים שלנו כמו שרי בקושי עומדים על הרגליים כבר? אחרי הפגרה אני גם אצפה לכדורגל יותר טוב אבל עד אז אני פשוט רוצה שיאספו כמה שיותר
נקודות

משחקים עם מדים שחורים
למה ואיך זה הגיוני שהם משחקים באדום שחור?

גוש, רז, סק, שון, קורנו, נטע, עלי, דין, שרי, אצילי, פיירו.
רשמי.

SaTla אמר:
משחקים עם מדים שחורים

הם משחקים באדום לבן

SaTla אמר:
משחקים עם מדים שחורים
בדיוק באתי לכתוב. טפי איזה נאחס.

אי אפשר ירוק ואדום ביחד בגלל עיוורי צבעים ואי אפשר את התלבושת הלבנה כי הם עם אדום לבן

FhI1JFXXkAImCAG

מתריעים לנו מראש שהולכים לקראת ערב שחור

מנסה להבין מי מהמר על שער נקי במשחק של מכבי חיפה. לא מסוגלים לא לספוג באף משחק

Shocking4U אמר:

יובנטוס, אולימפיאקוס ומכבי תל אביב חולקות עליך :-D

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

יובנטוס, אולימפיאקוס ומכבי תל אביב חולקות עליך :-D
זה ממש היוצא מן הכלל. משחק ההגנה שלנו השנה שערורייתי. לא הגיוני שאתה סופג כמעט כל משחק. 3 שערים נקיים בליגה זה בלתי מתקבל על הדעת לקבוצה שרוצה לקחת אליפות

ההגנה סופגת הרבה גם בגלל שהגיעו שחקנים חדשים ולוקח קצת זמן לפתח תיאום, גם בגלל הרוטציות וגם בגלל העומס
והפציעות. אחרי הפגרה אני מאמין שההגנה תתייצב.

hezildo אמר:
ההגנה סופגת הרבה גם בגלל שהגיעו שחקנים חדשים ולוקח קצת זמן לפתח תיאום, גם בגלל הרוטציות וגם בגלל העומס
והפציעות. אחרי הפגרה אני מאמין שההגנה תתייצב.
גם אני חושב אבל עדיין כמות הספיגות שלנו השנה היא מוגזמת. אני לא מאשים את שחקני ההגנה אלא את כל משחק ההגנה

די כבר עם השחור והאפור והטורקיז והלבן שחור והחירבונים האלו
די. לא יודע מי אחראי לזה אבל די, אף אחד לא אוהב את זה

ואם כבר בחרתם לעשות את החרפה הזאת אז לפחות שיהיה ירוק, מכנסיים ירוקים, שרוולים ירוקים, לא יודע מה. מה זה הדבר הזה

נותנים לסק הרבה יותר מדי לנהל את המשחק. זה פשוט להזמין טעויות

חזרה
למעלה