Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 15/1/23 #242 באמת שכבר אין לי מושג איזה כדורגל הקבוצה הזאת מנסה לשחק. אין שום היגיון במה שקורה כאן על הדשא. זה לא נראה כמו שיטה או משהו מסודר בשום צורה. פשוט כאוס מוחלט
באמת שכבר אין לי מושג איזה כדורגל הקבוצה הזאת מנסה לשחק. אין שום היגיון במה שקורה כאן על הדשא. זה לא נראה כמו שיטה או משהו מסודר בשום צורה. פשוט כאוס מוחלט
G Green991 שחקן של המאמן 15/1/23 #243 זה או שברק עושה בכוונה ליענקלה כי הוא משחרר לו שחקן חשוב באמצע עונה או שבאמת הקבוצה הזאת על האדים האחרונים.
זה או שברק עושה בכוונה ליענקלה כי הוא משחרר לו שחקן חשוב באמצע עונה או שבאמת הקבוצה הזאת על האדים האחרונים.
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 15/1/23 #244 בסדר אומרים לכם שלא צריך רכש והסגל הזה יספיק. כנראה צריכים את הכאפה שנקבל שבוע הבא מהצהבת כדי להתעורר
בסדר אומרים לכם שלא צריך רכש והסגל הזה יספיק. כנראה צריכים את הכאפה שנקבל שבוע הבא מהצהבת כדי להתעורר
D Daniel123 חבר בבורד 15/1/23 #246 איזו בושה. קבוצת ליגת אלופות לא מצליחה להניע כדור נגד קבוצה כמו הפועל ירושלים.
G Green991 שחקן של המאמן 15/1/23 #248 אנחנו לא מצליחים להניע כדור כבר הרבה זמן, זה לא רק מול הפועל ירושלים.
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 15/1/23 #250 ביזיון. בושה. אין לי מילים לתאר את מה שאני רואה. אני נגעל
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 15/1/23 #254 2 משחקי בית ברצף שקבוצות באות ועושות לנו בית ספר בבית שלנו.