• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0, מח' 18: איך זיו אריה מחכה לדפוק לבכר עוד רצף

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
השחקנים נראים חסרי אנרגיות כאילו לא הייתה פגרה של חודש באמצע, אי אפשר ככה, חייב רכש שירענן את הרעב בקבוצה הם נראים כאילו הם חזרו לשחק בטורניר ידידות בערב הסעודית אחרי זכייה בטרבל

בסוף המשחק קרו שם דברים שלא ראיתי ממכבי חיפה הרבה זמן. כאוס מוחלט, שחקנים שנראים שאין להם מושג מה הם אמורים לעשות על המגרש. חותכים לנו את הקישור כמו כלום ומגיעים פעם אחר פעם ביתרון מספרי מול הבלמים שלנו. זה בלתי מתקבל על הדעת.

בלי להגזים, לאחרונה אנחנו נראים כמו מכבי חיפה של התקופות הרעות. ההרתעה מביאה לנו כמה נקודות.

Smurk אמר:
בלי להגזים, לאחרונה אנחנו נראים כמו מכבי חיפה של התקופות הרעות. ההרתעה מביאה לנו כמה נקודות.

חחחח הרתעה זה יפה, אבל זה הנפצה ידועה
בסוף מה שעושה את ההבדל זה החולשה של הליגה. אנחנו מתמודדים עם קבוצות גרועות מאוד. הפועל ירושלים קצת יותר טובה מהרוב אבל היא עדיין קבוצה גרועה מאוד עם מלא מחמיצנים וכל מיני שחקנים הזויים שלא מדייקים ברוב המסירות שלהם.

בכר בעמדת הראיונות עם פרצוף של תשעה באב.
כנראה כבר יודע מה יהיה בשבוע הבא.

lemmacantor אמר:
כרמליסט ירוק אמר:
מהרגע שפיירו נכנס הפסקנו לשחק כדורגל לחלוטין (גם לפני זה לא היינו טובים)

מה?? לא שיחקנו כל המחצית השנייה. חבל שבכר לא שינה מערך.

זה לא היה עוזר, אנחנו בתקופה חרא. גם במשחקים קודמים במערך אחר לא שיחקנו טוב.

הנייחים בעיקר מביאים לנו את הנקודות כי לקבוצות פה קשה מול הגבוהים שלנו ומול מרים כמו אצילי, כל מצב נייח הקבוצות פה רועדות. זו הדרך היחידה שלנו להבקיע שערים כרגע...

מכבי תא לא תיתן לנו להגיע למצבים האלה של הנייחים, הם ילמדו מהטעות של באר שבע ושל כל הקבוצות ששיחקנו מולן מאז הפגרה. הם יחזיקו בכדור בכל מחיר. צריך להתפלל לתיקו.

אני שוב אומר היום יותר מכל משחק אחר ראיתי חוסר סדר וריפיון שלא ראיתי ממכבי חיפה הרבה זמן. זה היה נראה שכונתי לחלוטין.

זה מרגיש כאילו במועדון מתכננים להתפרק ולעזוב כל כך הרבה שחקנים ואנחנו בכלל בינואר.

מרגיש לי באמת שיצרתי מפלצת, שמשכפלת את עצמה ורונן 22 הצליח לשכפל את עצמו לפני החסימה, עד לדרגת מנהל, שמשרה בפורום אווירת נכאים מכוונת כנראה.
במצב כזה לא יודע אם יש טעם עוד לקרוא ולהשתתף כאן בדיונים. לא כזה מחפש שליליות בכוח.

SaTla אמר:
זה מרגיש כאילו במועדון מתכננים להתפרק ולעזוב כל כך הרבה שחקנים ואנחנו בכלל בינואר.

לביא הולך עכשיו ובקיץ אולי אבופאני יצטרף
אצילי אני לא מאמין שיעזוב אותנו
לשאר אין סעיף יציאה ואין סכום בעולם שאני משחרר אותם בשבילו, אז אין סיבה שנתפרק ויעזבו הרבה שחקנים

גם הצהבת אמורים לאבד את יובאנוביץ' וגלוך בקיץ

Apoc אמר:
SaTla אמר:

לשאר אין סעיף יציאה ואין סכום בעולם שאני משחרר אותם בשבילו, אז אין סיבה שנתפרק ויעזבו הרבה שחקנים

חזיזה אני חושב שגם יעזוב בקיץ

lemmacantor אמר:
מרגיש לי באמת שיצרתי מפלצת, שמשכפלת את עצמה ורונן 22 הצליח לשכפל את עצמו לפני החסימה, עד לדרגת מנהל, שמשרה בפורום אווירת נכאים מכוונת כנראה.
במצב כזה לא יודע אם יש טעם עוד לקרוא ולהשתתף כאן בדיונים. לא כזה מחפש שליליות בכוח.
מעניין שאתה הולך עליי אישית כשרוב האנשים כאן חושבים ומגיבים בדיוק כמוני על היכולת הזאת. אבל בסדר, תמשיך להתייחס אישית.

SaTla אמר:
Apoc אמר:
SaTla אמר:

למה שניתן לו לא הבנתי

אצילי יעזוב, הוא לא ירצה להישאר בקבוצה מתפרקת בטח ימצא לו איזו קבוצה באימרויות.
לפחות הזרים ישארו אני מאמין.

אני אתייחס אישית. אתה אישית הורס את הפורום. כנראה שזה צריך להיות או אני או אתה, או שתשנה את הגישה שלך. באחת העונות המהנות עד עכשיו של המועדון, על אף בעיות שקיימות, אני מרגיש שאני קורא נושאים מ - 2017/18. בדרך כלל אני יוצא מבואס יותר מהפורום מאשר כשאני נכנס אליו. אולי צריך להפסיק. זה לא שאני צריך את הפורום להתעדכן במשהו.

SaTla אמר:
Apoc אמר:
SaTla אמר:

לאן בדיוק?

lemmacantor אמר:
אני אתייחס אישית. אתה אישית הורס את הפורום. כנראה שזה צריך להיות או אני או אתה, או שתשנה את הגישה שלך. באחת העונות המהנות עד עכשיו של המועדון, על אף בעיות שקיימות, אני מרגיש שאני קורא נושאים מ - 2017/18. בדרך כלל אני יוצא מבואס יותר מהפורום מאשר כשאני נכנס אליו. אולי צריך להפסיק. זה לא שאני צריך את הפורום להתעדכן במשהו.
מצטער לשמוע שאני הורס לך. אתה יותר ממוזמן להמשיך להגיב פה ולהשתתף בדיונים ולהשמיע את דעתך כפי שאני מתכוון להמשיך להשמיע את דעתי.

אני ברצינות שוקל להפסיק. פתחתי על זה נושא, מאז נהיה גרוע עוד יותר.

lemmacantor אמר:
אני ברצינות שוקל להפסיק. פתחתי על זה נושא, מאז נהיה גרוע עוד יותר.
מצטער לשמוע. מקווה שתשנה את דעתך.

חזרה
למעלה