ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:בלי להגזים, לאחרונה אנחנו נראים כמו מכבי חיפה של התקופות הרעות. ההרתעה מביאה לנו כמה נקודות.
lemmacantor אמר:כרמליסט ירוק אמר:מהרגע שפיירו נכנס הפסקנו לשחק כדורגל לחלוטין (גם לפני זה לא היינו טובים)
מה?? לא שיחקנו כל המחצית השנייה. חבל שבכר לא שינה מערך.
SaTla אמר:זה מרגיש כאילו במועדון מתכננים להתפרק ולעזוב כל כך הרבה שחקנים ואנחנו בכלל בינואר.
חזיזה אני חושב שגם יעזוב בקיץApoc אמר:SaTla אמר:זה מרגיש כאילו במועדון מתכננים להתפרק ולעזוב כל כך הרבה שחקנים ואנחנו בכלל בינואר.
לביא הולך עכשיו ובקיץ אולי אבופאני יצטרף
אצילי אני לא מאמין שיעזוב אותנו
לשאר אין סעיף יציאה ואין סכום בעולם שאני משחרר אותם בשבילו, אז אין סיבה שנתפרק ויעזבו הרבה שחקנים
גם הצהבת אמורים לאבד את יובאנוביץ' וגלוך בקיץ
מעניין שאתה הולך עליי אישית כשרוב האנשים כאן חושבים ומגיבים בדיוק כמוני על היכולת הזאת. אבל בסדר, תמשיך להתייחס אישית.lemmacantor אמר:מרגיש לי באמת שיצרתי מפלצת, שמשכפלת את עצמה ורונן 22 הצליח לשכפל את עצמו לפני החסימה, עד לדרגת מנהל, שמשרה בפורום אווירת נכאים מכוונת כנראה.
במצב כזה לא יודע אם יש טעם עוד לקרוא ולהשתתף כאן בדיונים. לא כזה מחפש שליליות בכוח.
SaTla אמר:חזיזה אני חושב שגם יעזוב בקיץApoc אמר:SaTla אמר:זה מרגיש כאילו במועדון מתכננים להתפרק ולעזוב כל כך הרבה שחקנים ואנחנו בכלל בינואר.
לשאר אין סעיף יציאה ואין סכום בעולם שאני משחרר אותם בשבילו, אז אין סיבה שנתפרק ויעזבו הרבה שחקנים
SaTla אמר:חזיזה אני חושב שגם יעזוב בקיץApoc אמר:SaTla אמר:זה מרגיש כאילו במועדון מתכננים להתפרק ולעזוב כל כך הרבה שחקנים ואנחנו בכלל בינואר.
מצטער לשמוע שאני הורס לך. אתה יותר ממוזמן להמשיך להגיב פה ולהשתתף בדיונים ולהשמיע את דעתך כפי שאני מתכוון להמשיך להשמיע את דעתי.lemmacantor אמר:אני אתייחס אישית. אתה אישית הורס את הפורום. כנראה שזה צריך להיות או אני או אתה, או שתשנה את הגישה שלך. באחת העונות המהנות עד עכשיו של המועדון, על אף בעיות שקיימות, אני מרגיש שאני קורא נושאים מ - 2017/18. בדרך כלל אני יוצא מבואס יותר מהפורום מאשר כשאני נכנס אליו. אולי צריך להפסיק. זה לא שאני צריך את הפורום להתעדכן במשהו.
מצטער לשמוע. מקווה שתשנה את דעתך.lemmacantor אמר:אני ברצינות שוקל להפסיק. פתחתי על זה נושא, מאז נהיה גרוע עוד יותר.