ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
שמאל.Smurk אמר:השאלה זה אם דין על כל קו שמאל או כל קו ימין
Smurk אמר:שרמיט גדול מי שהדליף את ההרכב
Shocking4U אמר:וממש לא בשולי הדברים:
הגיע הזמן לשים סוף להדלפות של הרכבים שעות לפני משחק. בטח שזה משחק כזה חשוב. שימצאו את המדליף ויענישו אותו בחומרה.
Green991 אמר:Shocking4U אמר:וממש לא בשולי הדברים:
הגיע הזמן לשים סוף להדלפות של הרכבים שעות לפני משחק. בטח שזה משחק כזה חשוב. שימצאו את המדליף ויענישו אותו בחומרה.
כולם יודעים במי מדובר, לא קשה לנחש
מקווה מאוד שבקיץ כבר לא יהיה פה
Smurk אמר:שרמיט גדול מי שהדליף את ההרכב
ניצחון עלינו יתן להם המון המון מומנטום וביטחון. הפסד זה תוצאה רעה מאוד, לא חרב העולם אבל בעייתי לנו. אני קונה בכיף תיקו בהתחשב בפצועים והכל.Apoc אמר:חיסורים:
מכבי ת"א: לוקאסן (הרחקה)
מכבי חיפה: ג'וש כהן (פציעה), דולב חזיזה (פציעה), דניאל סונדגרן (פציעה), פייר קורנו (פציעה), מחמוד ג'אבר (פציעה), סוף פודגוראנו (פציעה)
זה לא יאומן שאנחנו כבר עונה שלישית ברצף פוגשים אותם כשאנחנו מעליהם בטבלה כשאצלם אף פעם לא נפצעים שחקנים ואצלנו כל הזמן חצי סגל פצוע
אני מקווה לתיקו ומעלה אבל לא ארגיש שהעולם חרב אם נפסיד הפסד מינימלי במצב הזה והפער ישאר 5 נקודות, הם קבוצה לא יציבה העונה ויאבדו עוד מלא נקודות ואנחנו מנגד יכולים לנצל את זה ולצאת לרצף נוסף מול שאר הליגה שברמה של ליגה לאומית
Shocking4U אמר:ניצחון עלינו יתן להם המון המון מומנטום וביטחון. הפסד זה תוצאה רעה מאוד, לא חרב העולם אבל בעייתי לנו. אני קונה בכיף תיקו בהתחשב בפצועים והכל.Apoc אמר:חיסורים:
מכבי ת"א: לוקאסן (הרחקה)
מכבי חיפה: ג'וש כהן (פציעה), דולב חזיזה (פציעה), דניאל סונדגרן (פציעה), פייר קורנו (פציעה), מחמוד ג'אבר (פציעה), סוף פודגוראנו (פציעה)
זה לא יאומן שאנחנו כבר עונה שלישית ברצף פוגשים אותם כשאנחנו מעליהם בטבלה כשאצלם אף פעם לא נפצעים שחקנים ואצלנו כל הזמן חצי סגל פצוע
אני מקווה לתיקו ומעלה אבל לא ארגיש שהעולם חרב אם נפסיד הפסד מינימלי במצב הזה והפער ישאר 5 נקודות, הם קבוצה לא יציבה העונה ויאבדו עוד מלא נקודות ואנחנו מנגד יכולים לנצל את זה ולצאת לרצף נוסף מול שאר הליגה שברמה של ליגה לאומית
מסכים. בכר צריך להתאים את המערך לשחקנים הקיימים והזמינים ולא לכפות את השחקנים על המערךJerry אמר:הרכב מכוער ומעצבן, למה צריך לעקם את כל המערך בכל פעם שפוגשים אותם? אנחנו יותר טובים, צריך לבוא לנצח ולא לשחק בקקה ולהתאים את עצמנו, בדרך כלל שבכר עושה כאלו שטויות זה מביא לפתיחות מבולבלות שאף אחד לא יודע אם הוא צריך לעשות הגנה או התקפה בתפקיד שלו, נקווה שזה לא יקרה כאן כי הגרמנים מתחילים חזק
Jerry אמר:הרכב מכוער ומעצבן, למה צריך לעקם את כל המערך בכל פעם שפוגשים אותם? אנחנו יותר טובים, צריך לבוא לנצח ולא לשחק בקקה ולהתאים את עצמנו, בדרך כלל שבכר עושה כאלו שטויות זה מביא לפתיחות מבולבלות שאף אחד לא יודע אם הוא צריך לעשות הגנה או התקפה בתפקיד שלו, נקווה שזה לא יקרה כאן כי הגרמנים מתחילים חזק