• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0, מח' 19: נטע, תן לנו מתנת פרידה יפה ותוריד מהגב את הצהבת

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הרכב נוראי, לא מבין למה אי אפשר לבוא מולם אף פעם בהרכב ראשון

וממש לא בשולי הדברים:

הגיע הזמן לשים סוף להדלפות של הרכבים שעות לפני משחק. בטח שזה משחק כזה חשוב. שימצאו את המדליף ויענישו אותו בחומרה.

Shocking4U אמר:
וממש לא בשולי הדברים:

הגיע הזמן לשים סוף להדלפות של הרכבים שעות לפני משחק. בטח שזה משחק כזה חשוב. שימצאו את המדליף ויענישו אותו בחומרה.

כולם יודעים במי מדובר, לא קשה לנחש

מקווה מאוד שבקיץ כבר לא יהיה פה

אין פה מערך קבוע, בכר כל משחק משנה מ 3-3-4 ל 3-5-2.

Green991 אמר:
Shocking4U אמר:
וממש לא בשולי הדברים:

כולם יודעים במי מדובר, לא קשה לנחש

מקווה מאוד שבקיץ כבר לא יהיה פה

אותו שחקן ששלח היום את הדובר שלו באתר וואן לאיים על מה יהיה אם הוא לא יפתח היום כשקורנו פצוע

אי אפשר לבוא מולם אף פעם בהרכב מלא כי אנחנו מועדון שמוכר את עצמו פעם אחר פעם מולם. כבר אין הסבר אחר לדברים האלה.
בטח ששחקן הולך ומדליף הרכב שעות לפני משחק כלכך חשוב כשאנחנו באים בהרכב כלכך חסר.

למה אנחנו כל כך בטוחים שזה סאן מנחם? עם כמה שהוא שחקן גרוע, הוא לא נראה לי הטיפוס שידליף ככה.
הוא מאוד מחובר ואוהב את המועדון הזה.

מבחינתי הדבר הכי חשוב היום זה לא לספוג רבע שעה ראשונה שער אומלל כרגיל. זה פשוט גומר אותנו, הורס את תוכנית המשחק ומכניס את כל הקבוצה לפאניקה. מבחינתי צריך להתחיל את המשחק רגוע, לא לפתוח בטירוף ולספוג גול מפגר.

קיצר צריך לשרוד תיקו עד המחצית
בפועל כרגיל יהיה 2-0 עד המחצית

חיסורים:
מכבי ת"א: לוקאסן (הרחקה)
מכבי חיפה: ג'וש כהן (פציעה), דולב חזיזה (פציעה), דניאל סונדגרן (פציעה), פייר קורנו (פציעה), מחמוד ג'אבר (פציעה), סוף פודגוראנו (פציעה)

זה לא יאומן שאנחנו כבר עונה שלישית ברצף פוגשים אותם כשאנחנו מעליהם בטבלה כשאצלם אף פעם לא נפצעים שחקנים ואצלנו כל הזמן חצי סגל פצוע

אני מקווה לתיקו ומעלה אבל לא ארגיש שהעולם חרב אם נפסיד הפסד מינימלי במצב הזה והפער ישאר 5 נקודות, הם קבוצה לא יציבה העונה ויאבדו עוד מלא נקודות ואנחנו מנגד יכולים לנצל את זה ולצאת לרצף נוסף מול שאר הליגה שברמה של ליגה לאומית

Apoc אמר:
חיסורים:
מכבי חיפה: ג'וש כהן (פציעה), דולב חזיזה (פציעה), דניאל סונדגרן (פציעה), פייר קורנו (פציעה), מחמוד ג'אבר (פציעה), סוף פודגוראנו (פציעה)

זה לא יאומן שאנחנו כבר עונה שלישית ברצף פוגשים אותם כשאנחנו מעליהם בטבלה כשאצלם אף פעם לא נפצעים שחקנים ואצלנו כל הזמן חצי סגל פצוע

אני מקווה לתיקו ומעלה אבל לא ארגיש שהעולם חרב אם נפסיד הפסד מינימלי במצב הזה והפער ישאר 5 נקודות, הם קבוצה לא יציבה העונה ויאבדו עוד מלא נקודות ואנחנו מנגד יכולים לנצל את זה ולצאת לרצף נוסף מול שאר הליגה שברמה של ליגה לאומית
ניצחון עלינו יתן להם המון המון מומנטום וביטחון. הפסד זה תוצאה רעה מאוד, לא חרב העולם אבל בעייתי לנו. אני קונה בכיף תיקו בהתחשב בפצועים והכל.

הרכב מכוער ומעצבן, למה צריך לעקם את כל המערך בכל פעם שפוגשים אותם? אנחנו יותר טובים, צריך לבוא לנצח ולא לשחק בקקה ולהתאים את עצמנו, בדרך כלל שבכר עושה כאלו שטויות זה מביא לפתיחות מבולבלות שאף אחד לא יודע אם הוא צריך לעשות הגנה או התקפה בתפקיד שלו, נקווה שזה לא יקרה כאן כי הגרמנים מתחילים חזק

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
חיסורים:

ניצחון עלינו יתן להם המון המון מומנטום וביטחון. הפסד זה תוצאה רעה מאוד, לא חרב העולם אבל בעייתי לנו. אני קונה בכיף תיקו בהתחשב בפצועים והכל.

לא מסכים איתך בנוגע למומנטום ולביטחון. יש להם קבוצה עם הרבה בעיות וזה כבר משהו שנחשף והתגלה ואי אפשר להסתיר אותו. ניצחון במקסימום ייתן להם להיות טיפה יותר זחוחים.

הפסד יכול להיות מאוד מאוד בעייתי לנו במיוחד בגלל היכולת החלשה לאחרונה.

Jerry אמר:
הרכב מכוער ומעצבן, למה צריך לעקם את כל המערך בכל פעם שפוגשים אותם? אנחנו יותר טובים, צריך לבוא לנצח ולא לשחק בקקה ולהתאים את עצמנו, בדרך כלל שבכר עושה כאלו שטויות זה מביא לפתיחות מבולבלות שאף אחד לא יודע אם הוא צריך לעשות הגנה או התקפה בתפקיד שלו, נקווה שזה לא יקרה כאן כי הגרמנים מתחילים חזק
מסכים. בכר צריך להתאים את המערך לשחקנים הקיימים והזמינים ולא לכפות את השחקנים על המערך

Jerry אמר:

אני לא בטוח שבהרכב הנוכחי אנחנו יותר טובים מהם.
יש לנו מגנים שהם שוברי שיוויון וחזיזה בכלל משמעותי.
צריך את כל השחקנים היום בשיא בכדי לצאת משם עם ניצחון.
נקווה ששרי ואצילי יגיעו חדים.

גולדברג כמגן שמאל קיבל קללות מכל קבוצה שהיה בו מה אתה מזיז אותו עכשיו? ואם הוא לא משחק מגן אז דין על כל האגף? מה????
איזה עצבים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה