Daniel123 אמר:מה יקרה אחרי הערב הזה? האם שחר ישתכנע שהוא צריך לבזבז קצת את הכסף שקיבל מליגת האלופות?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Daniel123 אמר:מה יקרה אחרי הערב הזה? האם שחר ישתכנע שהוא צריך לבזבז קצת את הכסף שקיבל מליגת האלופות?
למה שישתכנע שיש אוהדים שלנו שעושים את העבודה בשבילו ומסבירים שלא צריך אף אחד ואף אחד לא שווה אתה כסף ולא צריך לפסול את זרגרי?Daniel123 אמר:מה יקרה אחרי הערב הזה? האם שחר ישתכנע שהוא צריך לבזבז קצת את הכסף שקיבל מליגת האלופות?
תסגורShocking4U אמר:הם תוקפים 7 שחקנים על 4 שלנו. אני פשוט לא מאמין למה שאני רואה
לגביע יש אולי סיכוי, זה תלוי במזלGreen991 אמר:דרך אגב, תגידו גם שלום לגביע המדינה.
המצב גרוע עד כדי כך ויש פה אנשים שלא מבינים את זה.
אני איתך. צריך פה חתיכת כאפה. שמישהו יעיר את הנשיא הדגול על החיים שלואליאור אמר:עדיף לקבל תבוסה כבר. צריך רעידת אדמה. כל גול עכשיו של מכבי תל אביב יכול אולי להזיז משהו. זה עדיף מהשקר הזה שאנחנו רואים מתחילת העונה. זה מה שאנחנו שווים באמת. חוץ מהמשחק נגד הפועל תל אביב שנגדם כל מטאטא יורה לא היה לנו משחק אחד טוב בליגה.
היי אבל ניצחנו בדרבי בגביע 5-1 וניצחנו את ב"ש 2-0אליאור אמר:עדיף לקבל תבוסה כבר. צריך רעידת אדמה. כל גול עכשיו של מכבי תל אביב יכול אולי להזיז משהו. זה עדיף מהשקר הזה שאנחנו רואים מתחילת העונה. זה מה שאנחנו שווים באמת. חוץ מהמשחק נגד הפועל תל אביב שנגדם כל מטאטא יורה לא היה לנו משחק אחד טוב בליגה.
Shocking4U אמר:הם תוקפים 7 שחקנים על 4 שלנו. אני פשוט לא מאמין למה שאני רואה