• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0, מח' 19: נטע, תן לנו מתנת פרידה יפה ותוריד מהגב את הצהבת

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
אליאור אמר:
עדיף לקבל תבוסה כבר. צריך רעידת אדמה. כל גול עכשיו של מכבי תל אביב יכול אולי להזיז משהו. זה עדיף מהשקר הזה שאנחנו רואים מתחילת העונה. זה מה שאנחנו שווים באמת. חוץ מהמשחק נגד הפועל תל אביב שנגדם כל מטאטא יורה לא היה לנו משחק אחד טוב בליגה.
אני איתך. צריך פה חתיכת כאפה. שמישהו יעיר את הנשיא הדגול על החיים שלו

זה עדיף ממשחק צמוד, תיקו ואפילו ניצחון בשקר. על מי אנחנו עובדים וכמה זמן זה יחזיק הנצחונות בחאווה האלה?

כבר תקופה אני אומר פה שבסוף או שהתוצאות יתיישרו עם היכולת או היכולת עם התוצאות. לצערי זה נראה שהתוצאות התיישרו עם היכולת.

אליאור אמר:
Shocking4U אמר:
אליאור אמר:
עדיף לקבל תבוסה כבר. צריך רעידת אדמה. כל גול עכשיו של מכבי תל אביב יכול אולי להזיז משהו. זה עדיף מהשקר הזה שאנחנו רואים מתחילת העונה. זה מה שאנחנו שווים באמת. חוץ מהמשחק נגד הפועל תל אביב שנגדם כל מטאטא יורה לא היה לנו משחק אחד טוב בליגה.
אני איתך. צריך פה חתיכת כאפה. שמישהו יעיר את הנשיא הדגול על החיים שלו

זה עדיף ממשחק צמוד, תיקו ואפילו ניצחון בשקר. על מי אנחנו עובדים וכמה זמן זה יחזיק הנצחונות בחאווה האלה?
יש פה חלק שעובדים על עצמם כבר תקופה שהכל בסדר. מקווה שהיום הם התעוררו

אליאור אמר:

שום גול לא יזיז כלום.

להפך יושב במשרדי המועדון בעלים ששמח היום על כל גול שהם הבקיעו. חוזרים למצב שטיח... רגע, גם ב2 העונות האחרונות היינו שטיח, 2 הנצחונות ליגה הבודדים עליהם הגיעו בדם יזע ודמעות, הוציאו לנו את הנשמה. כשהם מנצחים אותנו זה באהלן אהלן. זה שלקחנו אליפות? זה בעיקר כי מכבי תא לא עשתה את העבודה מול הקטנות. זו האמת.

כל עוד שחר פה זה גם ימשיך.

שרי הולך על המגרש אני באמת לא מבין מה קורה פה
זה נראה כאילו הם מוכרים את המשחק

אני יכול לקבל בשלום הפסד בבלומפילד. הם באמת קבוצה אדירה וזה מגרש ביתי מאוד, אבל לא להיראות ככה, שחקנים יהירים. לא רצים, אדישים, לא מחפשים להיכנס למאבקים. אפסים

עזבו זה אחד ההפסדים הכי מביכים של מכבי חיפה שאני זוכר. בנס לא נגמר פה 6. לא נראינו אפילו לדקה כאילו אנחנו רוצים לשחק כדורגל. 11 שחקנים שפשוט באו להתבטל.

Smurk אמר:
אני יכול לקבל בשלום הפסד בבלומפילד. הם באמת קבוצה אדירה וזה מגרש ביתי מאוד, אבל לא להיראות ככה, שחקנים יהירים. לא רצים, אדישים, לא מחפשים להיכנס למאבקים. אפסים
יש הבדל בין להפסיד שזה באמת קורה, גם אם זה לקבוצה קטנה בגלל יום חלש. אבל אתה בתקופה שהשחקנים זורקים זין והיום בכלל הם באו להעביר 90 דקות

בשביל לקחת אליפות צריך להגיע ל7 הפרש מהם כי זה מובן מאליו שנפסיד להם שוב

ערב מביך ומביש. כל המועדון מההנהלה ועד אחרון השחקנים צריך להתעורר אבל בדחיפות על החיים שלהם

היה פה היום סבוטאז'
קריאת השכמה לכל המערכת הזחוחה שלנו. מההנהלה ועד השחקנים

די לזרוק על השחקנים.
אי אפשר לשחק כדורגל כשבאים בלי שום שיטת משחק ושום תוכנית.

מאמן אחד התכונן למשחק, שלח את השחקנים בהפתעה ללחוץ גבוה, ניצל יתרונות שיש לו בסגל. מאמן שני ישב עם אצבע בתחת, חשב שהמזל ימשיך לשחק לו, ושלח את הבלמים להתמסר ביניהם עד המוות ומשם לרגליים של היריבה. הופענו למשחק הזה עם 0 רעיונות של כדורגל. וכדי להוסיף חטא על פשע, בא החילוף המפגר במחצית שרק עזר לקדם את ההתפרקות.
לתבוסה כזו יש רק כתובת אחת לביקורת וזה ברק בכר. מכר אותנו היום.

זוכר לזהבי את היאללה הביתה אחרי הגול, תקבל סרטן יא נאצי

הרכב מזעזע
יכולת נוראי
מנטליות ברצפה

מהמשחקים המביכים והמבישים שלנו בשנים האחרונות

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה