סונדגרן התגעגענו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
יש שלטים אולטראס חיפה דינהאוז״ ״כרטיס במנוי ב50 שקל״ ״נטע לביא״ ו״מכירת חיסול״ירוק זה אני אמר:יש איזו מחאה נגד ההנהלה/ יענקלה?
קודם השלט כל מכירת חיסול ביחד עם האבוקות, ועכשיו שרים את השיר ששרו בתקופות החשוכות.
Shocking4U אמר:יש שלטים אולטראס חיפה דינהאוז״ ״כרטיס במנוי ב50 שקל״ ״נטע לביא״ ו״מכירת חיסול״ירוק זה אני אמר:יש איזו מחאה נגד ההנהלה/ יענקלה?
קודם השלט כל מכירת חיסול ביחד עם האבוקות, ועכשיו שרים את השיר ששרו בתקופות החשוכות.
Shocking4U אמר:רבע שעה בלי איום אחד לשער. לא למסגרת, לשער.
איפה התכלס? לוחצים את ריינה? הם באו לא לנסות לעבור את החצי אז זה לא בדיוק מרשים. בסוף אחרי 25 דקות אתה עם איום אחד למסגרת ובלי באמת מצבים טובים להבקיעירוק זה אני אמר:דווקא משחקים היום טוב.
לוחצים את ריינה, ומניעים כדור מהר וטוב.
לא צריך להיות שליליים בכוח
ירוק זה אני אמר:דווקא משחקים היום טוב.
בדיוק. אתה משחק נגד הקבוצה הכי גרועה בליגה בבית ואחרי כמעט חצי שעה אתה עם איום אחד לשערApoc אמר:ירוק זה אני אמר:דווקא משחקים היום טוב.
זה אשלייה, לא הגענו למצב אחד עדיין וזה מה שחשוב
Shocking4U אמר:איפה התכלס? לוחצים את ריינה? הם באו לא לנסות לעבור את החצי אז זה לא בדיוק מרשים. בסוף אחרי 25 דקות אתה עם איום אחד למסגרת ובלי באמת מצבים טובים להבקיעירוק זה אני אמר:דווקא משחקים היום טוב.
Apoc אמר:ירוק זה אני אמר:דווקא משחקים היום טוב.
זה אשלייה, לא הגענו למצב אחד עדיין וזה מה שחשוב
ירוק זה אני אמר:Shocking4U אמר:איפה התכלס? לוחצים את ריינה? הם באו לא לנסות לעבור את החצי אז זה לא בדיוק מרשים. בסוף אחרי 25 דקות אתה עם איום אחד למסגרת ובלי באמת מצבים טובים להבקיעירוק זה אני אמר:דווקא משחקים היום טוב.
התכלס יגיע עם הביטחון.
כרגע השחקנים מפחדים לקבל החלטות שגויות ולא לוקחים סיכונים.
אבל הכדורגל טוב