• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0, מח' 20: קיבלו סטירה מהיריבה VS. קיבלו סטירה מהבעלים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Shocking4U אמר:
דין חזר עם הנבדלים? היום כבר איזה 3

ברור..
כשהוא בשפיץ הוא כל הזמן עומד מאחורי הבלמים וזה פוגע בנו כשמנסים להכניס כדור מהיר.

אין תכלס במשחק.
לוחצים בסדר, מניעים מהר אבל אין שום הכנסת כדור משמעותית.
חזיזה מנסה לשחק מסובך מדי, אצילי בסטלה של צהריים, שרי גם בנגיעות חסרות משמעות וככה זה נראה.

חזיזה מאוד חלש ולא מדוייק. מזכיר 0 בישולים ו0 שערים בליגה העונה

למה מרימים כל הזמן? פיירו ברחבה ולא אמרו לנו?

חזיזה במשחק נוראי. מנסה בכוח במקום לשחק פשוט.
שרי ממשיך להתמזמז עם הכדור.
לא זוכר התקפה אחת מתחילת המשחק של כדורגל מסודר ואיום על השער.
אם לא נבקיע בקרוב יהיה המון לחץ בחצי השני.

אחת ההגנות הכי גרועות בליגה עומדת מולנו כמו סלע איתן במשחק בית. בעיטה אחת למסגרת אחרי חצי שעה. זה ממש לא ״יכולת טובה״. במשחק כזה הצהבת וב״ש כבר עם 4 איומים למסגרת לפחות.

מוציא במחצית את שרי וחזיזה שנמצאים במשחק מחריד ומכניס את צ'יבוטה ופיירו שיעשו קצת בלגן כי כדורגל אין פה גם ככה

אתם מגזימים, קשה לשחק נגד בונקר כזה ויש חוסר ביטחון, אני רואה סימנים טובים בקבוצה וכשיגיע הגול אנחנו נשתחרר

Apoc אמר:
ירוק זה אני אמר:
Shocking4U אמר:
איפה התכלס? לוחצים את ריינה? הם באו לא לנסות לעבור את החצי אז זה לא בדיוק מרשים. בסוף אחרי 25 דקות אתה עם איום אחד למסגרת ובלי באמת מצבים טובים להבקיע

התכלס יגיע עם הביטחון.
כרגע השחקנים מפחדים לקבל החלטות שגויות ולא לוקחים סיכונים.

אבל הכדורגל טוב

הכדורגל לא טוב. לא להגיע למצב נגד החלשה בליגה אצלך בבית בחצי שעה זה מביך וזה כדורגל נוראי. הגישה שבה כדורגל טוב הוא כזה ששולט בכדור עברה מהעולם מזמן. היחידים שמרוצים כרגע זה אתה ושרון מימר.

זו לא סתם שליטה בכדור, אנחנו נמצאים המון ליד הרחבה שלהם, פשוט חסר השחקן שיעשה את הפעולה שתסגור עניין. זה יגיע עם הביטחון.

Jerry אמר:
אתם מגזימים, קשה לשחק נגד בונקר כזה ויש חוסר ביטחון, אני רואה סימנים טובים בקבוצה וכשיגיע הגול אנחנו נשתחרר
הגול שלהם יגיע לפני שלך

ריינה עם יותר איומים למסגרת ממכבי חיפה במשחק בית

Shocking4U אמר:
Jerry אמר:
הגול שלהם יגיע לפני שלך

נקווה שהמחאה תגרום לאשמדאי לשחרר קצת. צריך לשחרר את פיירו ולהביא חלוץ בטח כשבכר לא מוכן לשחק עם רוקאביצה ושהר כבר

ירוק זה אני אמר:
Apoc אמר:
ירוק זה אני אמר:
התכלס יגיע עם הביטחון.
כרגע השחקנים מפחדים לקבל החלטות שגויות ולא לוקחים סיכונים.

אבל הכדורגל טוב

הכדורגל לא טוב. לא להגיע למצב נגד החלשה בליגה אצלך בבית בחצי שעה זה מביך וזה כדורגל נוראי. הגישה שבה כדורגל טוב הוא כזה ששולט בכדור עברה מהעולם מזמן. היחידים שמרוצים כרגע זה אתה ושרון מימר.

זו לא סתם שליטה בכדור, אנחנו נמצאים המון ליד הרחבה שלהם, פשוט חסר השחקן שיעשה את הפעולה שתסגור עניין. זה יגיע עם הביטחון.

כדורגל זה לא להיות ליד הרחבה. זה להגיע למצבים. לא להגיע למצבים זה בשום צורה לא כדורגל טוב. אני לא מבין למה אתה טוען שכדורגל רע זה כדורגל טוב ולמה אתה רוצה לראות אותנו משחקים כדורגל רע.

אנחנו במשבר עמוק מאוד.
הרבה שחקנים לא בכושר.
אם נסיים את הליגה הסדירה במקום הראשון זה יהיה נס.
ושוב תודה לנשיא שמזיין את הקבוצה פעם אחר פעם.

טוב נראה לי צריך לוותר על הרעיון שמכבי חיפה תחזור לשחק כדורגל מתישהו השנה

ואני באמת לא מבין איך זה משחק חלק מכם רואים. אנחנו משחקים נגד הקבוצה הכי גרועה בליגה והם מאיימים יותר על השער מאיתנו. אנחנו לא מגיעים כמעט בכלל לשום מצב נורמלי. אפס יצירתיות או תכלס

אצילי לא מסוגל להוציא בעיטה ראויה כבר שמונים שנה.

מה נסגר עם אצילי?
הפך ל one trick pony?
לא כניסה לאמצע ובעיטה לחיבור לא נחשב?

חייב חיזוק של שחקן זר, פיירו לא משותף וזה סימן לעתיד, גם רוקאביצה לא רלוונטי, אם היה שחקן ישראלי הייתי מציע אבל אין כזה. צריך לעשות מהלכים כואבים אין מה לעשות

חזרה
למעלה