ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
shayhagai אמר:לשחק ביום שבת ב 15:00 בצהריים בדרך כלל גורם לנו לשחק כאילו אנחנו במשחק אימון.
מצד שני, גם אם אנחנו נותנים הרבה פחות מה 100% שלנו אנחנו עדיין צריכים לנצח את בני ריינה..
Shocking4U אמר:מבחינתי לא מספיק לנצח. צריך לנצח ולשחק כדורגל נורמלי. אי אפשר להמשיך עם ה״הכי חשוב 3 נקודות והיכולת תגיע בהמשך״. מכבי חיפה צריכה לחזור לשחק כדורגל כמו שצריך.
Shocking4U אמר:לגבי התפקוד של גוני כרודריגס/הובאן שמשחק כבלם שלישי שמצטרף לקישור כשהקבוצה תוקפת הוא לגמרי יכול לעשות את זה אבל בהתחשב בזה שאנחנו משחקים לאחרונה עם 3 בלמים ויש לבכר את האופציה לשחק עם שלושה בלמים טבעיים אני לא רואה אותו משתמש בזה יותר מדי
Kozmo אמר:greenguy אמר:הוציאו את החשק מהמשחק
גועל נפש איזה התפרקות והתרפסות. אני מתבייש.
חלאס עם הבכיינות. התגובות האלו הן ההתרפסות היחידה.
greenguy אמר:Kozmo אמר:greenguy אמר:הוציאו את החשק מהמשחק
גועל נפש איזה התפרקות והתרפסות. אני מתבייש.
חלאס עם הבכיינות. התגובות האלו הן ההתרפסות היחידה.
מה בכיינות? כנראה שלך סבבה ההתרפסות הזאת,לי ממש לא.
רוב מה שאתה אומר נכון, הבעיה שזה הרבה מעבר למשחק אחד. זה סימפטום עמוק יותר.Kozmo אמר:greenguy אמר:Kozmo אמר:חלאס עם הבכיינות. התגובות האלו הן ההתרפסות היחידה.
מה בכיינות? כנראה שלך סבבה ההתרפסות הזאת,לי ממש לא.
אל תקח אישית, כן?
אבל בסדר, הפסדנו, התבאסנו, לא צריך לקרות משחק נפל כזה מבלי להסתכל על התוצאה והיריבה בכלל, אבל התקדמנו מאז. לא יעזור אם נשקע ובאסה ונתעסק במשחק הזה כל הזמן. יאללה נקסט. אנחנו מספיק חזקים בשביל להרים את עצמנו מזה.
אני גם מתלבט. האינסטינקט הראשוני שלי היה לא לפתוח איתו אחרי שהוא בקושי עשה 2 אימונים אבל אולי בהתחשב ביריבה וזה שזה משחק בית זאת תהיה טבילת אש יחסית סבירה.Judokan אמר:טעות לפתוח עם נאור מידית במשחק הזה בעיניי.
לא רואה איך זה ייגמר בטוב. ושוב זה הופך יותר ויותר את ההחלטה להחזיר את זערורה לקבוצה לטיפשות מוחלטת. למה לדפוק לשחקן שלך את ההתקדמות אם לא מוכנים אפילו לתת לו דקה במצב שבו ממש אין שום אלטרנטיבה?