• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת 1:0, מח' 20: קיבלו סטירה מהיריבה VS. קיבלו סטירה מהבעלים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לשחק ביום שבת ב 15:00 בצהריים בדרך כלל גורם לנו לשחק כאילו אנחנו במשחק אימון.
מצד שני, גם אם אנחנו נותנים הרבה פחות מה 100% שלנו אנחנו עדיין צריכים לנצח את בני ריינה..

shayhagai אמר:
לשחק ביום שבת ב 15:00 בצהריים בדרך כלל גורם לנו לשחק כאילו אנחנו במשחק אימון.
מצד שני, גם אם אנחנו נותנים הרבה פחות מה 100% שלנו אנחנו עדיין צריכים לנצח את בני ריינה..

נכון, אבל בשלושת הפעמים האחרונות (הפועל ים ונוף הגליל שנה שעברה, נס ציונה העונה) הנסיבות היו שונות מאוד, אז הגענו זחוחים מאוד באוירת הפנינג מול הנמושה התורנית של הליגה מתוך מחשבה שננצח אותם גם אחרי שדפקנו חמין רגע לפני המשחק. נגד נס ציונה הגענו למשחק שלושה ימים לפני פסז, אז הראש של השחקנים היה במסי, ניימאר ואמבפה ולא בקוטליה ופלומן.
הפעם התחושה היא שנבוא עם סכין בין השיניים ולא בחצי קלאץ'.

Shocking4U אמר:
מבחינתי לא מספיק לנצח. צריך לנצח ולשחק כדורגל נורמלי. אי אפשר להמשיך עם ה״הכי חשוב 3 נקודות והיכולת תגיע בהמשך״. מכבי חיפה צריכה לחזור לשחק כדורגל כמו שצריך.

++++
חייב לראות כדורגל נורמלי, שטף משחק
אי אפשר להמשיך עם היכולת הזו וזה בדיוק המשחק לעשות שינוי

אני אומר את זה כבר סיבוב שלם בליגה, עכשיו נזכרתם

לגבי התפקוד של גוני כרודריגס/הובאן שמשחק כבלם שלישי שמצטרף לקישור כשהקבוצה תוקפת הוא לגמרי יכול לעשות את זה אבל בהתחשב בזה שאנחנו משחקים לאחרונה עם 3 בלמים ויש לבכר את האופציה לשחק עם שלושה בלמים טבעיים אני לא רואה אותו משתמש בזה יותר מדי

Shocking4U אמר:
לגבי התפקוד של גוני כרודריגס/הובאן שמשחק כבלם שלישי שמצטרף לקישור כשהקבוצה תוקפת הוא לגמרי יכול לעשות את זה אבל בהתחשב בזה שאנחנו משחקים לאחרונה עם 3 בלמים ויש לבכר את האופציה לשחק עם שלושה בלמים טבעיים אני לא רואה אותו משתמש בזה יותר מדי

למה? אני חושב שבכר מאוד אוהב ומחכה לאפשרות לחזור לשחק עם שינויים טקטיים כאלה של בלם שהופך לקשר ולהפך בלי שזה ידרוש ממנו חילוף.

לדעתי הוורסטיליות הזו היא אחת הסיבות המרכזיות לבחירה בגוני נאור.

קשה להאמין שבכר לא רואה את הבעיה הקשה שיש בהנעת הכדור ובמשחק מול לחץ במערך שלושת הבלמים, אז לא נראה לי שהוא רוצה להמשיך במערך הזה ברגע שהאילוצים של הפציעות למגינים יסתיימו.

תחשבו על היתרון הטקטי בלשחק על המגרש עם חזיזה, סונדגרן ונאור, שכל אחד מהם יכול לזוז בין עמדות. נגיד - לפתוח עם נאור אחורי, סונדגרן בלם וחזיזה מגן, ותוך כדי משחק להיות מסוגל לשלוח את חזיזה לעמדת הקיצוני, את דניאל למגן ונאור אחורה לבלם (או פשוט לרדת לקו 4) בלי אף חילוף.

אז גוני נאור יפתח אה? אין ממש ברירה

אני רק מקווה שמשחק סביר שלו לא יביא את הכותרות שאנחנו כלכך מתעבים, כמו..
״מתמוגגים ממנו״, ״יש מחליף לנטא״ ״שיחוק של יענקלה״ וכו׳

אם הוא מחליף של נטע אז למה לא? נטע היה שחקן הרכב.

מספיק עם השלושה בלמים.

4-3-3

משפתי
סונדגרן סק דילן מנחם
נאור מוחמד שרי
אצילי דוד צ׳יבוטה

Kozmo אמר:
greenguy אמר:
הוציאו את החשק מהמשחק
גועל נפש איזה התפרקות והתרפסות. אני מתבייש.

חלאס עם הבכיינות. התגובות האלו הן ההתרפסות היחידה.

מה בכיינות? כנראה שלך סבבה ההתרפסות הזאת,לי ממש לא.

greenguy אמר:
Kozmo אמר:
greenguy אמר:
הוציאו את החשק מהמשחק
גועל נפש איזה התפרקות והתרפסות. אני מתבייש.

אל תקח אישית, כן?
אבל בסדר, הפסדנו, התבאסנו, לא צריך לקרות משחק נפל כזה מבלי להסתכל על התוצאה והיריבה בכלל, אבל התקדמנו מאז. לא יעזור אם נשקע ובאסה ונתעסק במשחק הזה כל הזמן. יאללה נקסט. אנחנו מספיק חזקים בשביל להרים את עצמנו מזה.

Kozmo אמר:
greenguy אמר:
Kozmo אמר:

אל תקח אישית, כן?
אבל בסדר, הפסדנו, התבאסנו, לא צריך לקרות משחק נפל כזה מבלי להסתכל על התוצאה והיריבה בכלל, אבל התקדמנו מאז. לא יעזור אם נשקע ובאסה ונתעסק במשחק הזה כל הזמן. יאללה נקסט. אנחנו מספיק חזקים בשביל להרים את עצמנו מזה.
רוב מה שאתה אומר נכון, הבעיה שזה הרבה מעבר למשחק אחד. זה סימפטום עמוק יותר.

טעות לפתוח עם נאור מידית במשחק הזה בעיניי.
לא רואה איך זה ייגמר בטוב. ושוב זה הופך יותר ויותר את ההחלטה להחזיר את זערורה לקבוצה לטיפשות מוחלטת. למה לדפוק לשחקן שלך את ההתקדמות אם לא מוכנים אפילו לתת לו דקה במצב שבו ממש אין שום אלטרנטיבה?

Judokan אמר:
טעות לפתוח עם נאור מידית במשחק הזה בעיניי.
לא רואה איך זה ייגמר בטוב. ושוב זה הופך יותר ויותר את ההחלטה להחזיר את זערורה לקבוצה לטיפשות מוחלטת. למה לדפוק לשחקן שלך את ההתקדמות אם לא מוכנים אפילו לתת לו דקה במצב שבו ממש אין שום אלטרנטיבה?
אני גם מתלבט. האינסטינקט הראשוני שלי היה לא לפתוח איתו אחרי שהוא בקושי עשה 2 אימונים אבל אולי בהתחשב ביריבה וזה שזה משחק בית זאת תהיה טבילת אש יחסית סבירה.

אבל לפתוח עם עלי וזערורה זה גם לגמרי לגיטימי.

ההרכב המסתמן
משפתי
שון דילן סק
חזיזה עלי נאור דניאל
שרי
דין אצילי

אני כן הייתי פותח עם נאור.

עשה 2 אימונים מלאים עם הקבוצה, בכושר משחק, משחק יחסית נוח, בבית. טבילת אש טובה

המערך שמתפרסם אצל בן דור הוא האידיאלי בעיניי למשחק הזה.

קו 4, עם סונגדרן ומנחם בכנפיים, חזיזה, אצילי, שרי ודוד מקדימה. השינוי היחיד הוא שהייתי פותח בהגנה עם דילן וסק וגולדברג על הספסל.

ואם כבר חושבים ללכת על מערך של 3 בלמים, אז הדבר הנכון הוא לשים כאחד מהשלישייה את סונדגרן (נניח במקום סק) ולתת לחזיזה ומנחם לשחק על כל האגף. כדי ששלישיית הבלמים תהיה כזו שיכולה להניע כדור מהר וביעילות ולא תיתקע בהנעת הכדור כמו שקרה לנו במשחקים קודמים.

עד שקורנו לא יחזור לא נהיה מאוזניים בהגנה.

כנל גוש וגאבר האיכות יורדת

חזרה
למעלה