ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כן. מזל שיש מחליףJerry אמר:שרי קיבל צהוב? אם כן זה צהוב חמישי שלו
Shocking4U אמר:בסדר הכל יראה הרבה יותר טוב כשחזיזה וסונדגרן יחזרו
החיזוק של ינואר!
כן זה מה שאמרתם חודשים ואז חטפנו 3-0 שהיה צריך להיות 6 מהצהבת.בירקי אמר:תמשיכו לרצות פה תבוסות. כרגע צריך לנצח 1-0 קטן. הקבוצה במצב לא טוב.
לא יודע אם אפשר לקפל אבל אי אפשר להמשיך ככה. אנחנו בדרך הבטוחה לאובדן האליפותdyarok אמר:0 איומים אמיתיים במחצית במשחק בית נגד האחרונה בטבלה.
תם הטקס.
אפשר לקפל בלי קשר לאיך יגמר המשחק.
ירוק זה אני אמר:Apoc אמר:ירוק זה אני אמר:זו לא סתם שליטה בכדור, אנחנו נמצאים המון ליד הרחבה שלהם, פשוט חסר השחקן שיעשה את הפעולה שתסגור עניין. זה יגיע עם הביטחון.
כדורגל זה לא להיות ליד הרחבה. זה להגיע למצבים. לא להגיע למצבים זה בשום צורה לא כדורגל טוב. אני לא מבין למה אתה טוען שכדורגל רע זה כדורגל טוב ולמה אתה רוצה לראות אותנו משחקים כדורגל רע.
אתה לא מגיע לרחבה בקלות אם אתה משחק כדורגל רע.
המצבים כרגע לא מספקים, אבל הכדורגל שאנחנו משחקים הוא נכון, וככה גם נחזור לסכן את השער יותר בהמשך ולהבקיע.
את הכדורגל הרע שיחקנו במחזורים האחרונים, היום יש שיפור ניכר.
dyarok אמר:0 איומים אמיתיים במחצית במשחק בית נגד האחרונה בטבלה.
תם הטקס.
אפשר לקפל בלי קשר לאיך יגמר המשחק.
Apoc אמר:ירוק זה אני אמר:Apoc אמר:כדורגל זה לא להיות ליד הרחבה. זה להגיע למצבים. לא להגיע למצבים זה בשום צורה לא כדורגל טוב. אני לא מבין למה אתה טוען שכדורגל רע זה כדורגל טוב ולמה אתה רוצה לראות אותנו משחקים כדורגל רע.
אתה לא מגיע לרחבה בקלות אם אתה משחק כדורגל רע.
המצבים כרגע לא מספקים, אבל הכדורגל שאנחנו משחקים הוא נכון, וככה גם נחזור לסכן את השער יותר בהמשך ולהבקיע.
את הכדורגל הרע שיחקנו במחזורים האחרונים, היום יש שיפור ניכר.
זה המחצית הכי גרועה של מכבי מאז התקופה של לפני בלבול על מה אתה מדבר. אתה בעד להפסיד נקודות בבית נגד יריבה שנועלת את הטבלה בעונה שיש פה 10 קבוצות ברמת הלאומית? לא? אז למה אתה כל כך מבסוט ממשחק כל כך מחריד ומלא להגיע למצבים בכלל?
Apoc אמר:Shocking4U אמר:בסדר הכל יראה הרבה יותר טוב כשחזיזה וסונדגרן יחזרו
החיזוק של ינואר!
זה לא עניין של שחקן כזה או אחר, זה עניין של קבוצה שהפסיקה לשחק כדורגל ומי שאשם זה רק המאמן.