• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ליגת 1:0, מח' 3: בונים על המנהרה VS. בונים על כדורגל

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

lemmacantor

פסל מחוץ לאיצטדיון
תאריך: 3/9
שעה: 20:15
איצטדיון: יעקב טרנר, ב"ש
שידור: ספורט 5

מכבי חיפה יוצאת למשחק חוץ בב"ש נגד יריבה נוקשה, אך פחות איכותית. הרבה דם רע זורם בין הקבוצות על המגרש בשנים האחרונות עם המון פרובוקציות וכרטיסים.
מכבי חיפה צריכה ללמוד להתמקד בכדורגל. כשזה קרה, היא דרסה את ב"ש. בפן המקצועי בכר צפוי להעלות את ההרכב הבכיר, 3 ימים לפני בנפיקה. מצפים גם שישתף לפחות את אחד הבלמים החדשים, אולי דילאן, שנמצא בכושר משחק.
בצד הבאר שבעי מרטינש המורחק יעדר.

ניצחון בשבת יתן בוסט רצח למשחק מול הצהבת. יש לנו אחרי זה בליגה נס ציונה והפועל ירושלים. מרגיש שכל משחק שלא נקח 3 נק הצהבת יפתחו פער נראים בלתי מנוצחים העמלקים ימח שמם.

יבואו להדליק אותנו, מוכן לשים כסף ששכטר פותח בהרכב.
הם יעשו הכל להוציא אותנו מהכלים וכמובן גם יצליחו, משחק קשה מאוד.

אני מחכה מאוד לראות את ההרכב האירופאי שלנו משחק בליגה. טוב שאנחנו מגיעים למשחק מפתח בטרנר עם האפשרות להעלות את כל השחקנים הבכירים.

מקווה שבכר לא מתכנן הפתעות רוטציה, כי ראיתי איפשהו שכתבו שהוא שוקל לתת למוחמד מנוחה.

בסוף בכר יעשה לב"ש מה שלוזון עשה לו בזמנו, יקפיץ משום מקום את סוף פודגראנו להרכב 😅

מבחינת כדורגל אנחנו עולים עליהם בכמה רמות בטח בהרכב הראשון
כרגיל צריך פשוט לא לתת להם להגיע לשחקנים עם הפרובוקציות

משחק חשוב מאוד

דילאן יפתח נגד ב"ש לפי גולדשטיין
לא זוכר מתי פעם אחרונה ששחקן שרק חתם פותח במשחק ליגה שלנו תוך זמן כל כך קצר
(להוציא את סלליך נגד ב"ש בטרנר כמובן)

ב״ש יבואו לשחק מחר חזק ומלוכלך .
קבוצה מגעילה, אני מקווה שהפעם השחקנים ינצלו את המצבים שלהם.
באלוף האלופים היה צריך להיות 4:0 במחצית .

רק שיזהרו בירידה למנהרה שם ב"ש בשיא שלה

בירקי אמר:
מלחמת עולם. יאללה מכבי מלחמה

מה מלחמה?
כמה שפחות מלחמה וכמה שיותר כדורגל.
חזיזה, אבו פאני, סאן, צרפתי - כל אלה מועדים לפורענות.
שישימו אטמי אזניים ויתעלמו מהפרובוקציות ומהשופט ורק לשחק -כמה שיותר מהר וכמה שיותר זמן משחק.
לגבי השופט - בתקווה שלא אתחרט, מבסוט שפריד שופט - משלושת הבכירים אני מעדיף אותו.
ריינשרייבר בואר - זה גם סבבה.
גרינפלד מרבה לטעות בליגה ויש עליו טונה פוזות.

אני מקווה ששחקנים לא ישמרו רגליים לשלישי.
זה משחק לא פחות חשוב…

לא ממש מבין את המחשבה לפתוח עם בלם שעדיין לא התאמן עם הקבוצה ויש לו אפס תיאום עם יתר ההגנה.
אני מניח שזה נובע מחשש מזה ששון וארד לא ידעו להתמודד עם חמד. אם זה אכן המצב, מקווה שלפחות בכר מתכוון ללכת על הפורמט של 3 בלמים עם דניאל באמצע יחד עם דילן ושון, וחזיזה וקורנו באגפים

אם זה במערך 3 בלמים סבבה שדילן יפתח.
כמובן כבלם המרכזי.

מעניין אותי לראות את השאפי הזה שלהם יש עליו הרבה בלבולי שכל בטוויטר שהוא כוכב כדורגל, עוד לא ראיתי אותו כמו שצריך, חוץ מזה יהיה משחק קשה כמו תמיד מולם הם יבואו בצורה הגנתית וינסו לעשות שכונה. מקצועית חזיזה מדהים מתחילת העונה אבל הוא לא מפסיק להתעסק עם השופטים, הפעם הוא חייב להיות רגוע, אסור להיגרר לחרא שלהם

חזרה
למעלה