RakMaccabi31
אלוף המדינה
SaTla אמר:איזה עצוב זה שקבוצה שנחשבת לבכירה זמנית ומתחרה על תארים, כל החשש ממנה זה רק הפרובוקציות
יותר אומר עלינו ועל הזלזול שלנו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
SaTla אמר:איזה עצוב זה שקבוצה שנחשבת לבכירה זמנית ומתחרה על תארים, כל החשש ממנה זה רק הפרובוקציות
RakMaccabi31 אמר:SaTla אמר:איזה עצוב זה שקבוצה שנחשבת לבכירה זמנית ומתחרה על תארים, כל החשש ממנה זה רק הפרובוקציות
אני אומר שנטו זה שאנחנו מסתכלים עליהם בתור קבוצת פרובוקציות אומר יותר על הזלזול שלנוSaTla אמר:RakMaccabi31 אמר:SaTla אמר:איזה עצוב זה שקבוצה שנחשבת לבכירה זמנית ומתחרה על תארים, כל החשש ממנה זה רק הפרובוקציות
איך אנחנו אשמים?
הם לא באים לשחק כדורגל
זה לא אומר שאנחנו חושבים שהם חלשים, פשוט זה מה שמציל אותם כל פעם מחדשRakMaccabi31 אמר:אני אומר שנטו זה שאנחנו מסתכלים עליהם בתור קבוצת פרובוקציות אומר יותר על הזלזול שלנוSaTla אמר:RakMaccabi31 אמר:יותר אומר עלינו ועל הזלזול שלנו
איך אנחנו אשמים?
הם לא באים לשחק כדורגל
באלוף האלופים וגם בפלייאוף שנה שעברה הם ניצחו בזכות ומשחק אחד קיבלו אדום מפוקפק של אספריה
בליגה הסדירה באמת לא הראו גנדנו כלום חוץ בפורובוקציה אבל הם קבוצה טובה. פחות מאיתנו. אבל טובה
RakMaccabi31 אמר:אני אומר שנטו זה שאנחנו מסתכלים עליהם בתור קבוצת פרובוקציות אומר יותר על הזלזול שלנוSaTla אמר:RakMaccabi31 אמר:יותר אומר עלינו ועל הזלזול שלנו
איך אנחנו אשמים?
הם לא באים לשחק כדורגל
באלוף האלופים וגם בפלייאוף שנה שעברה הם ניצחו בזכות ומשחק אחד קיבלו אדום מפוקפק של אספריה
בליגה הסדירה באמת לא הראו גנדנו כלום חוץ בפורובוקציה אבל הם קבוצה טובה. פחות מאיתנו. אבל טובה
Shocking4U אמר:אנשים מדברים כאילו בכדורגל דרסנו אותם. שנה שעברה גם בגביע וגם במשחק האחרון בליגה הם פשוט היו יותר טובים מאיתנו. במשחקים בסמי עופר ובמשחק הראשון בטרנר בהחלט היינו יותר טובים וכמובן שהם עשו מלא פרובוקציות שגם עבדו. צריך גם להימנע מלהיגרר לפרובוקציות וגם לא לזלזל בהם כי הם קבוצת כדורגל חזקה
מפתיע שעלי פותחbenrey אמר:הרכב מכבי חיפה: ג'וש כהן, דניאל סונדגרן, דילן בטובינסיקה, שון גולדברג, פייר קורנו, נטע לביא, עלי מוחמד, צ'ירון שרי, עומר אצילי, פרנזי פיירו ודולב חזיזה.
כובע קש אמר:סק בסגל?