י ירוק זה אני שחקן העונה 3/9/22 #82 איזה קבוצה מגעילה באר שבע תמיד קורים מולם הדברים הכי לא קשורים בעולם. וכן, אני יודע שזה גול של כהן
D Daniel123 חבר בבורד 3/9/22 #84 חזרנו מפיגור נגד 50,000 משוגעים בבלגרד במעמד הרבה יותר חשוב צריך לחזור גם פה .
K Kozmo קודם כל נאמנות 3/9/22 #86 חזיזוש אמר: כל משחק בטרנר אותו גול לחץ להרחבה... גם נגד מכבי ת"א בבלומפילד קיבלנו שערים דומים
כ כרמליסט ירוק קפטן ירוק 3/9/22 #87 לא צריך להגזים, טעויות קורות. בכל מקרה לא התחלנו עם אנרגיות טובות
G Greenfromluxembourg משחק בשביל הסמל 3/9/22 #88 שער נורא, כדור קל שכל אחד מאיתנו תופס. אם אתה לא בטוח אז פאקינג תאגרף לאנשהו.
H HaifaWave חבר בבורד 3/9/22 #89 מת שניתן גול רק כדי שהקהל המטומטם שלהם יסתום. ואגב לדעתי אנחנו מנצחים פה.
י ירוק זה אני שחקן העונה 3/9/22 #97 הם םא רגילים לקצב כזה, וגם רוב בשחקניםמשלהם שיחקו ביום רביעי. אנחנו צריכים לרדת למחצית לפחות בתיקו ויהיה טוב
הם םא רגילים לקצב כזה, וגם רוב בשחקניםמשלהם שיחקו ביום רביעי. אנחנו צריכים לרדת למחצית לפחות בתיקו ויהיה טוב
N NOSFERATU ZODD מכונת תארים 3/9/22 #98 שאנחנו בהתקפה קורנו ממש משחק קיצוני. סיכון גדול שאנחנו משחקים עם 2 בלמים בלבד.