ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אליאור אמר:Nirgreen אמר:לא ייאמן שאין לנו שחקן כנף שמאל חוץ מחזיזה.
יש המון מה יש לך? חג'ג', סוף, שיבלי לא מספיק לך? אפשר גם להעלות עוד ארבעה שחקני נוער כדי לעבות.
ירוק זה אני אמר:שיבלי שחקן סופר מוכשר והתקרה שלו לא פחות גבוהה משל חלאיילי.
אם דגו היה הולך עם האמת שלו ולא לפי גחמות בתקשורת, הוא היה נותן לו הזדמנות כמו לחלאיילי.
בכל מקרה, שניהם שחקנים צעירים שצריך לבנות כמו שצריך ולא כמו שדגו עושה עם חלאיילי. שחקנים צעירים באופן טבעי נוטים לחוסר יציבות, וצריך לנסות לייצר אצלהם את הרעב ולנסות לטשטש את החוסר יציבות.
השחקן הישאלי עדיין רחוק מנטלית מהשחקן האירופאי.
אליאור אמר:ירוק זה אני אמר:שיבלי שחקן סופר מוכשר והתקרה שלו לא פחות גבוהה משל חלאיילי.
אם דגו היה הולך עם האמת שלו ולא לפי גחמות בתקשורת, הוא היה נותן לו הזדמנות כמו לחלאיילי.
בכל מקרה, שניהם שחקנים צעירים שצריך לבנות כמו שצריך ולא כמו שדגו עושה עם חלאיילי. שחקנים צעירים באופן טבעי נוטים לחוסר יציבות, וצריך לנסות לייצר אצלהם את הרעב ולנסות לטשטש את החוסר יציבות.
דווקא בזה אני לא מאשים את דגו כי אין לו ברירה (כל האשמה על שחר ואלברמן). חלאיילי חייב לפתוח בהעדר אלטרנטיבות ראויות אחרות לצד ימין.
אליאור אמר:Apoc אמר:KevinDurant אמר:צריך להגיד את האמת שכל השלושה (שיבלי, סוף וחג'ג') בדקות שהם קיבלו לא הוכיחו שמגיע להם לפתוח בהרכב (בניגוד לחלאיילי נניח).
אני חושב שלשים את שרי או סבע בשמאל זה יותר גרוע מלשחק עם רפאלוב ושרי וסבע, זו דעתי לפחות.
בליגה פה במשחק נגד סכנין זה אמור להספיק.
ובלי קשר לסבע, שרי ורפאלוב, הקבוצה לא יודעת ללחוץ ולא מתואמת בלחץ וראינו את זה בלא מעט משחקים שרפאלוב ו/או סבע לא שיחקו
זה נראה רע יותר מבחינת לחץ כשכל השלושה משחקים.
מה שכן יש יותר יצירתיות כשהכדור כן אצלנו, אבל הוא הרבה פחות אצלנו.
בכדורגל מודרני אתה לא יכול לשחק עם כל כך הרבה שחקנים שלא מסוגלים ללחוץ שחקן יריב. כמה חילוצי כדור ונצחונות במאבקים יש לרפאלוב שרי וסבע?
שוב זה מאוד אינטואיטיבי.
בנושא של סוף/חג'ג'/שיבלי - כבר אמרתי את דעתי בעניין. דגו הכניס אותם להציל את המולדת וזה פוגע להם בביטחון ואפילו בקריירה.
שחקנים כמו שיבלי וסוף היו צריכים לקבל הרבה יותר ביטחון מדגו כדי להצליח להראות משהו. כמו שחלאילי קיבל והיה צריך להמשיך לקבל.
יותר סביר שהם לא טובים מספיק מאשר שזה פגע להם בביטחון.
ירוק זה אני אמר:אליאור אמר:ירוק זה אני אמר:שיבלי שחקן סופר מוכשר והתקרה שלו לא פחות גבוהה משל חלאיילי.
דווקא בזה אני לא מאשים את דגו כי אין לו ברירה (כל האשמה על שחר ואלברמן). חלאיילי חייב לפתוח בהעדר אלטרנטיבות ראויות אחרות לצד ימין.
כשכל הסגל כשיר, סבע צריך לשחק בהרכב בצד ימין.
דגו נתן לו 2 משחקים על הקו ושינה את זה מהר מאוד.
שנותנים לשחקן לשחק בעמדה שהוא לא רגיל אליה, צריך סבלנות כדי שהשחקן ילמד את הדברים הקטנים שהעמדה דורשת.
Apoc אמר:אליאור אמר:Apoc אמר:זה נראה רע יותר מבחינת לחץ כשכל השלושה משחקים.
מה שכן יש יותר יצירתיות כשהכדור כן אצלנו, אבל הוא הרבה פחות אצלנו.
בכדורגל מודרני אתה לא יכול לשחק עם כל כך הרבה שחקנים שלא מסוגלים ללחוץ שחקן יריב. כמה חילוצי כדור ונצחונות במאבקים יש לרפאלוב שרי וסבע?
שוב זה מאוד אינטואיטיבי.
בנושא של סוף/חג'ג'/שיבלי - כבר אמרתי את דעתי בעניין. דגו הכניס אותם להציל את המולדת וזה פוגע להם בביטחון ואפילו בקריירה.
שחקנים כמו שיבלי וסוף היו צריכים לקבל הרבה יותר ביטחון מדגו כדי להצליח להראות משהו. כמו שחלאילי קיבל והיה צריך להמשיך לקבל.
יותר סביר שהם לא טובים מספיק מאשר שזה פגע להם בביטחון.
לא נכון. הגישה של לזרוק שחקנים צעירים לכמה דקות בסיום של משחקים לחוצים שאנחנו בפיגור היא לא טובה.
אליאור אמר:Apoc אמר:אליאור אמר:יותר סביר שהם לא טובים מספיק מאשר שזה פגע להם בביטחון.
לא נכון. הגישה של לזרוק שחקנים צעירים לכמה דקות בסיום של משחקים לחוצים שאנחנו בפיגור היא לא טובה.
יכול להיות אבל אי אפשר לצאת מנקודת הנחה שיכולת יש. זה או שיש או שאין וצריך להתייחס גם ל-"אין" כאפשרות ריאלית.
Apoc אמר:אליאור אמר:Apoc אמר:לא נכון. הגישה של לזרוק שחקנים צעירים לכמה דקות בסיום של משחקים לחוצים שאנחנו בפיגור היא לא טובה.
יכול להיות אבל אי אפשר לצאת מנקודת הנחה שיכולת יש. זה או שיש או שאין וצריך להתייחס גם ל-"אין" כאפשרות ריאלית.
אתה לא תצא מנקודת הנחה שזה שחקן על שיכול להצליח ומפה עוד כמה שנים הוא במנ'צסטר סיטי מוריד את דה בריינה לספסל.
אבל אתה גם לא תצא מנקודת הנחה שהוא לא שחקן על סמך זה שלא נתת לו את הצ'אנס בכלל להוכיח את עצמו וזרקת אותו לכמה דקות בכל פעם בסיטואציות שהן נורא קשות לכל שחקן צעיר.
זה נכון לשיבלי לסוף לשוראנוב ולכולם.
אליאור אמר:Apoc אמר:אליאור אמר:יכול להיות אבל אי אפשר לצאת מנקודת הנחה שיכולת יש. זה או שיש או שאין וצריך להתייחס גם ל-"אין" כאפשרות ריאלית.
אתה לא תצא מנקודת הנחה שזה שחקן על שיכול להצליח ומפה עוד כמה שנים הוא במנ'צסטר סיטי מוריד את דה בריינה לספסל.
אבל אתה גם לא תצא מנקודת הנחה שהוא לא שחקן על סמך זה שלא נתת לו את הצ'אנס בכלל להוכיח את עצמו וזרקת אותו לכמה דקות בכל פעם בסיטואציות שהן נורא קשות לכל שחקן צעיר.
זה נכון לשיבלי לסוף לשוראנוב ולכולם.
אני לא יוצא מנקודת הנחה. בטח לא כזו שהיא חד משמעית. אני חושב שצריך להתייחס לשתי האפשרויות. לדעתי האישית האפשרות הסבירה יותר מבין שתי האפשרויות היא שהיכולת לא טובה מספיק אחרת הם היו משחקים יותר, במיוחד כשאין שחקני כנף אחרים בקבוצה ומשחקים עם שלושה מספרי 10 במקום זאת.
Shocking4U אמר:נשמע שהוא ממשיך עם רפאלוב, סבע ושרי. הסקת מסקנות מדהימה יש למאמן אין ספק
Shocking4U אמר:סוף יום אחד נזרק להציל את המולדת בצמפיונס ובליגה ויום למחרת לא בסגל. סך הכל היררכיה חכמה. אם דגו לא מנצח היום הוא צריך ללכת הביתה