Apoc
יו״ר הבורד
KevinDurant אמר:גם בקיץ לא היה להם מגבלות ולא ראיתי שהם הנחיתו זרים במיליוני יורו, די עם האגדה הזאת של הפיירפלייApoc אמר:אל תבנה על זה. אין יותר פייר פליי ולגולדהאר לא מזיז מיליון לפה מיליון לשם. מה גם שיש להם את גלוך שהם אמורים למכור בקיץ ב6-8 מיליון יורו ולכסות את כל ההוצאות שלהם.
זה שאנחנו לא מוציאים כסף למרות שהכנסנו העונה 25 מיליון יורו זה כבר בעיה שלנו.
מיטש לא פראייר, זה שיש לו כסף לא אומר שהוא יזרוק אותו.
היה להם מומנטום שהם הביאו את ראיקוביץ' וקיארטנסון ולאחר מכן את סקאריונה והוא ראה שזה לא מתקדם לשום מקום
בסדר, החלוץ ב2 מיליון יורו זה פחות או יורת התקרה שלהם. גם אנחנו הבאנו חלוץ בכמעט 2 מיליון יורו.Apoc אמר:Judokan אמר:יכולים תיאורטית, אין ספק שהם יכולים. אבל הם לא הולכים לעשות את זה.
תנסו לחזור אחורה ולהראות חלון העברות אחד, בין אם בעונות שבהן הם היו מאוד טובים, או בעונות שבהן לא הלך להם, שבהם גולדהאר הוציא בינואר מיליונים רבים מהכיס. לא היו כאלה.
לכן אני בטוח במיליון אחוז שהם לא הולכים פתאום לשים 2.5 מיליון על כנעאן בינואר או משהו כזה. עכשיו בהינתן שאין להם איזשהם ליגיונרים נוספים להחזיר, שזה הגו-טו של יצחקי, מה שנשאר זה שהם ילכו על מילוי עמדות הזר שעוד נותרו להם פתוחות.
רק עונה שעברה הביאו חלוץ ב2 מיליון יורו. הם יכולים לשים על כנעאן 2 מיליון יורו בינואר, אם הם הולכים לעשות את זה או לא אני לא יודע אבל גם אתה לא.
דווקא ללכת על משהו מוכר וידוע בליגה כמו כנעאן זה משהו שמאוד מתאים ליצחקי לעשות. ושבירו.
אני מאוד אופתע אם גולדהאר יתפרע וישים 5 מיליון יורו על זר או דמי העברה כאלה במיוחד אחרי כל הכסף שהוא כבר הוציא בקיץ כשכר.
אני גם לא רואה אותו שם את ה2-2.5 מיליון יורו על כנעאן (בטח עם כל הפקק שם בקישור)
מיטש זרק איזה 5 מיליון יורו עלות מעביד על ערן זהבי הגרסה הזקנה. לא נראה שיש לו בעיה לזרוק כסף.